האות השבועית! והפעם- א'

liavsayegh

New member
האות השבועית! והפעם- א'

אז היום נתחיל עם המשחק. ניתן לכולם שבוע לסיקורים והביקורות עד שיגמרו הרעיונות או עד שיעבור שבוע. אז אני יתחיל: The Butterfly Effect/ אפקט הפרפר (ארה"ב 2004) בויים ונכתב על ידי: Eric Bress/ אריק ברס J. Mackye Gruber / ג'יי מאק גרובר סוג: דרמת מתח תקציר: נער צעיר הנוהג לדחוק זכרונות של ארועים חשובים, מוצא דרך, לאחר התבגרותו, להיזכר בארועים אלו ולשנות את חייו. ובאנגלית: A young man (Kutcher) blacks out harmfull memories of significant events of his life. As he grows up he finds a way to remember these lost memories and a supernatural way to alter his life שחקנים: Ashton Kutcher .... Evan Treborn Melora Walters .... Andrea Treborn Amy Smart .... Kayleigh Miller Elden Henson .... Lenny Kagan William Lee Scott .... Tommy Miller John Patrick Amedori .... Evan Treborn at 13 Irene Gorovaia .... Kayleigh Miller at 13 Kevin Schmidt .... Lenny at 13 (as Kevin G. Schmidt) Jesse James .... Tommy Miller at 13 Logan Lerman .... Evan Treborn at 7 Sarah Widdows .... Kayleigh Miller at 7 Jake Kaese .... Lenny Kagan at 7 Cameron Bright .... Tommy Miller at 7 Eric Stoltz .... George Miller Callum Keith Rennie .... Jason Treborn ביקורת: סרט מדהים!! מסוג הסרטים שתמיד תזכור וישפיעו אלייך אחר כך. סרט מותח, מעניין ומרתק. פשוט מומלץ! חובה לראות! המשחק של השחקנים מצויין, העלילה מעניינת, פשוט קשה לזוז מהמסך. אפשר ממש להתחבר לדמויות ולאירועים. סרט שלא נמאס לראות אחרי פעם אחת. קצת פחות טוב: שמעתי אנשים רבים שאמרו, שכדי להבין את הסרט צריך לראות אותו לפחות פעמיים. אני לא הייתי צריכה פעמיים, אבל כל אחד והבנתו. ציון: 9/10 (קשה למצוא את הסרט שיהיה 10... קיים דבר כזה בכלל? חחח)

liavsayegh

New member
והקישורים... נקווה שיעבוד

תרגום המושג "אפקט הפרפר": http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%A7%D7%98_%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A4%D7%A8 האתר הרשמי של הסרט: http://www.butterflyeffectmovie.com אפקט הפרפר באתר IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0289879/

liavsayegh

New member
נו למישהו יש סיקור לסרט שמתחיל ב-א'

?? קדימה כולםם... יהיה נחמד...

Cindy Campbell

New member
"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון"

אני יודע מה עשית בקיץ האחרון/ I know what you did last summer (ארה"ב, 1997) בויים ונכתב על ידי: Jim Gillespie/ ג'ים גילספי Lois Duncan/ לויס דאנקן (סיפור) Kevin Williamson/ קווין וויליאמסון (תסריט) סוג: אימה, מסתורין, מותחן. תקציר: 4 מתבגרים נמצאים בסכנה גדולה שנה לאחר שהמכונית שלהם פגעה בזר שאת גופתו הם זרקו לים. ובאנגלית: Four teens are in great danger one year after their car hits a stranger whose body they dump in the sea. שחקנים: Jennifer Love Hewitt .... Julie James Sarah Michelle Gellar .... Helen Shivers Ryan Phillippe .... Barry William Cox Freddie Prinze Jr. .... Ray Bronson Bridgette Wilson .... Elsa Shivers Anne Heche .... Melissa 'Missy' Egan Johnny Galecki .... Max Neurick Muse Watson .... Benjamin Willis Stuart Greer .... Officer David Caporizo J. Don Ferguson .... Emcee Deborah Hobart .... Mrs. James Mary McMillan .... Mrs. Cox Rasool J'Han .... Deb Dan Albright .... Sheriff Lynda Clark .... Pageant Official ביקורת: אם התגעגעתם לסרטי הרציחות החביבים, זה הסרט שחיפשתם (נו, תתעלמו לרגע מ"צעקה"
)! בסרט יש קטעים מקפיצים, מותחים ומפחידים ולדעתי תיהנו ממנו מאוד!
קצת פחות טוב: אם אתם אוהבים סרטים פסיכולוגיים ומתוחכמים, לא תיהנו מהסרט הזה. הוא גם קצת צפוי (למרות שכל סרטי הרציחות צפויים
), אבל חוץ מזה הוא בסדר. ציון:

white star

New member
../images/Emo54.gif "אגדה עירונית"

אגדה עירונית\Urban Legend (1998) נטלי, סטודנטית בקולג' ניו-אינגלנד, מוצאת את עצמה במרכז של סדרות רציחות שבהן הרוצחים מקבלים השראה מאגדות עירוניות שונות. נטלי יוצאת למסע חיפוש אחר האמת על טבח בן 25 שנה, והיא נמצאת על הכוונת של הרוצח. Alicia Witt, Jared Leto, See more 7\10 סרט חמוד. לא מעבר

למעלה