האו"ם לאורך כל הדרך הביע תמיכה בערבים ככלל ובפלסטינים בפרט.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ההחלטות של האו"ם היו על פי רוב אנטי ישראליות אשר גבלו באנטישמיות של ממש.
אם כך הדבר אזי האו"ם היה אמור להיות "חביב" מדינות ערב ואהוב לבם של הפלסטינים.
אז כיצד אתם מסבירים את זה שחיילי האו"ם מותקפים היום על ידי השיעים בלבנון.
מה קרה? הם שכחו כמה שהאו"ם בלבנון עזר להם מול צה"ל?
מעניין מה אומר על זה אנטוניו גוטרש המנוול הראשי מטעם האו"ם.
מראות של זוועות בביירות: תומכי חיזבאללה מבצעים לינץ' באנשי או"ם

evglev1

Well-known member
מנהל
ההחלטות של האו"ם היו על פי רוב אנטי ישראליות אשר גבלו באנטישמיות של ממש.
אם כך הדבר אזי האו"ם היה אמור להיות "חביב" מדינות ערב ואהוב לבם של הפלסטינים.
אז כיצד אתם מסבירים את זה שחיילי האו"ם מותקפים היום על ידי השיעים בלבנון.
מה קרה? הם שכחו כמה שהאו"ם בלבנון עזר להם מול צה"ל?
מעניין מה אומר על זה אנטוניו גוטרש המנוול הראשי מטעם האו"ם.
מראות של זוועות בביירות: תומכי חיזבאללה מבצעים לינץ' באנשי או"ם
מבחינתם כל פירור שמקבל ישראל כמו עצם שמשליכים לכלב מבחינתם יריקה בפרצוף הם לא רוצים שנקבל אפילו פירורים לציפורים או עצמות לכלבים, הם רוצים ג'יני של 3000000000000 משאלות, כל סטייה מהחליל שלהם זה להיות מריונטה של האויב / היריב שלהם. לכן מבחינתם תוכנית החלוקה של האו"ם הייתה פגיעה קשה בערבים, למרות שבדמוגרפיה של 55% יהודים ו-45% ערבים במדינה היהודים הם היו מקעקעים את יהדות המדינה בדרך דמוקרטית ואפילו אחרי מלחמת האגו שלהם שבה הפסידו וחלקם ברחו או גורשו שניתנה להם 194 עם זכות שיבה שמאפשר להם לתקן על הטעות ולהחזיר את הדמוגרפיה ל-1948 וגם זה לא הספיק להם, הם לא סלחו את עצם הרעיון של מדינה יהודית במזרח התיכון גם לאור השילוב בין דמוקרטיה לדמוגרפיה זאת הייתה אפיזודה זמנית.

גם במתווה קרי, פגע בכבודתם של סאיב עריקאת ימח שמו ואבו מאזן ה"מתונים" מספר השנים שנוכל להשאיר את הצבא בבקעת הירדן ושגושי ההתיישבות יכללו גם את הר חומה והם זעקו שארה"ב של אובאמה!!! מאמצת את עמדות ישראל. כל פשרה שהאו"ם שבה זורקים לנו פירור על ידי האו"ם ארה"ב כדי לתת לנו אשליה שאנחנו מרוויחים משהו מההסכם הם ישר מתקוממים ובוכים שגוזלים מהם את הדברים החשובים ביותר. אצלם רק 100% - 0% ליהודים זאת פשרה ואפילו 99.99999% לערבים ו-0.00001% ליהודים זה אימוץ עמדות ישראל על ידי המתווכים.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מבחינתם כל פירור שמקבל ישראל כמו עצם שמשליכים לכלב מבחינתם יריקה בפרצוף הם לא רוצים שנקבל אפילו פירורים לציפורים או עצמות לכלבים, הם רוצים ג'יני של 3000000000000 משאלות, כל סטייה מהחליל שלהם זה להיות מריונטה של האויב / היריב שלהם. לכן מבחינתם תוכנית החלוקה של האו"ם הייתה פגיעה קשה בערבים, למרות שבדמוגרפיה של 55% יהודים ו-45% ערבים במדינה היהודים הם היו מקעקעים את יהדות המדינה בדרך דמוקרטית ואפילו אחרי מלחמת האגו שלהם שבה הפסידו וחלקם ברחו או גורשו שניתנה להם 194 עם זכות שיבה שמאפשר להם לתקן על הטעות ולהחזיר את הדמוגרפיה ל-1948 וגם זה לא הספיק להם, הם לא סלחו את עצם הרעיון של מדינה יהודית במזרח התיכון גם לאור השילוב בין דמוקרטיה לדמוגרפיה זאת הייתה אפיזודה זמנית.

גם במתווה קרי, פגע בכבודתם של סאיב עריקאת ימח שמו ואבו מאזן ה"מתונים" מספר השנים שנוכל להשאיר את הצבא בבקעת הירדן ושגושי ההתיישבות יכללו גם את הר חומה והם זעקו שארה"ב של אובאמה!!! מאמצת את עמדות ישראל. כל פשרה שהאו"ם שבה זורקים לנו פירור על ידי האו"ם ארה"ב כדי לתת לנו אשליה שאנחנו מרוויחים משהו מההסכם הם ישר מתקוממים ובוכים שגוזלים מהם את הדברים החשובים ביותר. אצלם רק 100% - 0% ליהודים זאת פשרה ואפילו 99.99999% לערבים ו-0.00001% ליהודים זה אימוץ עמדות ישראל על ידי המתווכים.
נכון, רציתי רק לספר לך שאני לא שמח לאידם של חיילי האו"ם שהותקפו.
כי מה הם אשמים?
זה הכל בא מהמדיניות הקלוקלת של הראשים שם.
הם בסוף יביאו לאסון גדול על החיילים שלהם.
לא שאני אזיל חצי דמעה על המסכנים.
אבל בנפול אויבך, אל תשמח.
איך הסלוגן שהם יצאו איתו?
אל תפגע באישה\ אבל רק אם היא לא יהודיה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
החיבזבאללה הקים הכל בדרום לבנון בחסות האו"ם, בל נשכח
"המרחמים על אכזרים, סופם שיתאכזרו אליהם".
אבל זה יקח עוד זמן רב עד שהם ילמדו.
כרגע הם באטרף על מדינת היהודים החוצפנית שהצליחה לנצח שוב את כל הערבים מסביב. ;-)

נסיך.333

Well-known member
"המרחמים על אכזרים, סופם שיתאכזרו אליהם". הבעייה שכיום אלא אנחנו
אבל זה יקח עוד זמן רב עד שהם ילמדו. קודם שילמדו פה
כרגע הם באטרף על מדינת היהודים החוצפנית שהצליחה לנצח שוב את כל הערבים מסביב. ;-) זה תמיד יהיה

ריקי זו אני

Well-known member
אני האחרונה שאטען שאין באו"ם אנטישמיות... אבל צריך להבין שבעולם קיים בלוק מדינות ללא זכות חשיבה. אלה הן המדינות הערביות במרכז והמוסלמיות לצידהן. נדמה לי בלוק אוטומטי של 57 מדינות... מול מדינה יהודית אחת...
המצב שנוצר מביא את דונלד טראמפ לשנות חשיבה. ואם יגיע למסקנה שהוא רוצה לשנות הוא יפסיק את מימון הגוף הכי מטומטם בעולם בסך 19 מיליארד $ כל שנה... ואז לא יהיה גוף כזה... וההתקפות עלינו מאדמת us תפסיק...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני האחרונה שאטען שאין באו"ם אנטישמיות... אבל צריך להבין שבעולם קיים בלוק מדינות ללא זכות חשיבה. אלה הן המדינות הערביות במרכז והמוסלמיות לצידהן. נדמה לי בלוק אוטומטי של 57 מדינות... מול מדינה יהודית אחת...
המצב שנוצר מביא את דונלד טראמפ לשנות חשיבה. ואם יגיע למסקנה שהוא רוצה לשנות הוא יפסיק את מימון הגוף הכי מטומטם בעולם בסך 19 מיליארד $ כל שנה... ואז לא יהיה גוף כזה... וההתקפות עלינו מאדמת us תפסיק...
אני תקווה שטרמפ יהיה נשיא ארה"ב לשתי קדנציות
אך בכל זאת, כל דבר שהוא טוב בסוף נגמר.
האמריקאים המטורללים הם אינם יציבים..
וכשהם יבינו שטרמפ הוא הכי אחי וסחבק של ישראל
הם יבחרו במועמד אנטישמי כמו אובאמה, הם יבחרו אפילו בקים ג'ון און בכדי לפגוע בעם היהודי.
עלינו להפסיק להתבטל ולתהתחיל לצאת לעבוד.
כדי לבנות עתיד כלכלי וצבאי חזק יותר.
אסור לנו לסמוך יתר על המידה על הדולרים של הדוד סם.
הביטוח הלאומי צריך לעודד את האזרחים כאן לצאת לעבוד..
וואלה יופי, כל אחד שבילדותו נפל על מוצץ, דורש עכשיו פיצויים וקצבת נכות מהמוסד לביטוח לאומי.
הפכנו להיות, 'מדינת כל בטלניה'. :-/

ריקי זו אני

Well-known member
הם יבחרו במועמד אנטישמי כמו אובאמה, הם יבחרו אפילו בקים ג'ון און בכדי לפגוע בעם היהודי.
וואלה יופי, כל אחד שבילדותו נפל על מוצץ, דורש עכשיו פיצויים וקצבת נכות מהמוסד לביטוח לאומי.
הפכנו להיות, 'מדינת כל בטלניה'.
קוראים לזה חברה מגויסת...

evglev1

Well-known member
מנהל
הפכנו להיות, 'מדינת כל בטלניה'. :-/
בארה"ב שתי קדנציות זה המקסימום גם אם הן לא ברצף, מכיוון שטראמפ היה נשיא ב-2016-2020, הוא לא יכול להתמודד לנשיאות לקדנציה שלישית בסך הכול ב-2028.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בארה"ב שתי קדנציות זה המקסימום גם אם הן לא ברצף, מכיוון שטראמפ היה נשיא ב-2016-2020, הוא לא יכול להתמודד לנשיאות לקדנציה שלישית בסך הכול ב-2028.
אני חושב שזה באמת מספיק לו, הוא כבר כיום נראה תשוש ועייף.
אך תראה את הצוות שמקיף אותו, הם כולם אוהדי ישראל.
אני מאמין שהמפלגה הרפובליקנית תגיש לנו עוד כמה נשיאים חובבי ציון בסגנון של טרמפ.

למעלה