האזנה לטלפון אלחוטי

Black White

New member
האזנה לטלפון אלחוטי

מאחר ואלו עובדים בתדרי 900-1400MHZ כמדומני האם אפשר עם סקנר פשוט בתדרים הנ"ל, להאזין לכל טלפון אלחוטי?

4Z1PF

New member
תוכל לשתף אותנו במידע שיש לך?

הציוד שכובש את העולם בשנים האחרונות הוא בטכנולוגית DECT שהיא תת פיתוח של ה-GSM. תחום התדרים באירופה ובארץ הוא 1880-1900 מגה-הרץ. לא הכנס כאן להסבר פעולת הציוד והאיפנון אך הוא תוכנן כך שהיכולת לפענח את התשדורות הוא אפס. חבל שלא היית בהרצאה בנושא זה במשרדי האגודה. אם יש לך מידע אחר אשמח ללמוד ולהתעדכן.

עוז מ

New member
לא כתבתי על DECT אלא על מכשירים

אנלוגיים פשוטים. כיום המכשירים האנלוגיים הפשוטים שנמכרים בעולם הם ב 2.4 או 5.8. ניתן למצוא אותם בכל החנויות לטלפונים בארץ, בדיוטי פרי ובארה"ב. אני הבאתי מארה"ב שני מכשירים שעובדים מצויין ב 2.4 GHZ. DECT זו טכנולוגיה דיגיטלית חדישה שכמובן לא ניתן להאזין לה.

4Z1PF

New member
לא מכיר מכשיר "פשוט" ל-2.4 או 5.8

בדוק את המפרט של המכשירים שלך. אני מניח מתוך הכרת הציוד לתחום זה שמדובר על FHSS שבטח לא תוכל לקלוט אותו עם מקלט לתחום זה. אם אתה מוצא שאני טועה אנא יידע אותי כדי שאלמד מה שאיני יודע. דרך אגב מה דגם המכשיר שברשותך נוכל יחד לבדוק את המפרט שלו. כמו שנאמר "מכל מלמדי השכלתי"

עוז מ

New member
FHSS ??? לא נראה לי

כשאהיה בבית אבדוק את הדגם אבל אני מתכוון למכשירים כגון: uniden exi8560 או exp 4540 שנמכרים ב 20$-15$

4Z1PF

New member
זה בפרוש SS תבדוק בקישור המצורף

http://www.pcrichard.com/catalog/product.jsp?modelNo=EXI8560&AFC-Shopzilla&srccode=cii_10043468&cpncode=24-2669427-2 אין בתחומים האלו שידורים באפנים אחרים, עד כמה שידוע לי.

עוז מ

New member
מעניין,

לצערי אין לי מס' דגם בטלפון הביתי (UNIDEN) - כנראה נמחק מרוב שימוש בכל אופן הוא עובד ב 2.4. ואם יש לו SS אז זה פשוט נחמד מאחר והייתי בטוח שבדגמים הזולים הללו ההשקעה היא מינימלית.

למעלה