האזנה למשימות של רועי מול מירב

האזנה למשימות של רועי מול מירב

מצורפים קישורים להאזנה למשימותיהם של רועי ג'ורנו מול מירב הרמל משימת הייעוץ מירב צריכה לייעץ לצעירה שהוריה מתנגדים לקשר שלה עם בחור המבוגר ממנה בכמה שנים טובות ואילו רועי צריך לייעץ לבחור שאשתו מבקשת להרדים את כלבו האהוב והזקן. מי מהם נשמע לכם כמו ורדה רזיאל ז`קונט ומי מהם הצליח להרשים את השופטים? משימת הראיון במשימה זו בחר רועי לראיין את ח"כ דויד לוי איתו הוא מקיים שיחה חדה נוקבת על הנעשה בימים אלו בפוליטיקה. מירב לעומת זאת משוחחת בשידור עם חובב סאדו מאזו על תחביביו המיניים ועל הפסטיבל הגדול של קהילתו... המשימה המשעשעת רועי נדרש להנחות שעשעון אמיתי נושא פרסים ומירב נדרשת למתוח בשידור מאזין תמים. מי מהם כבש את הקהל והריץ אותם לשלוח להם S.M.S? האזינו

מירב 103

New member
מגילת איכה

איכה עבר השידור כמובן. אז ככה. כששמעתי יום קודם את השידור עם שירלי (אלוהים היא גדולה למרות שגם יונתן הפתיע אותי לטובה) שמעתי על כל מיני מתיחות שבעיני היו אכזריות, (להודיע לבן אדם על זכיה בירושה, איזו התקפת לב) קיוויתי שלא אצטרך לעשות דבר כזה. בסוף נפלה עלי מתיחה מעולה (פרי מוחו הקודח של אמיר, איזה שוס) שמצד אחד היה לה פוטנציאל משעשע ומצד שני אפשרות לעורר את הלבבות. לקח בגדול בטייק אחד. עפ הראיון היה לי קטע מהתחת: היה לי סיפור בן של (...) אבל בסוף המרואיין השפתן ועל כן ברגע האחרון אחרי לילה בלי שינה השגתי את האיטם של פסטיבל הפטיש שבוטל כשהכוונה היתה גם לגעת באקטואליה, גם בסיפור אישי וגם לתהות מה הבסיס הנורמטיבי לסוגיית הביטול: חופש הביטוי או אפליה מינית. בלה בלה בלה. ג'ורנו ישב שם עם הדוד לוי שלו וגרם לי להרגיש מה זה קטנה, אבל במקרה שלי זה לאו דווקא שלילי. אני ווי, לא ברור לי העניין עם הדרת השינה מעייני. זה לא אמור להיות ככה! אני קול! טוב נו... רכיכה מושריית על עלי חסה הולך? עופר נחשון הכין לי פרצוף של "חכי תיראי מה אני יעשה לך" אבל בסוף נשבר וריפד אותי בקומפלימנטים עד שהאדימו אוזניי. אלוהים, זה היה נעיםםםםם יובל כספין היה סבבה לגמרי, נינוח ובלי מניירות כוכביות מיותרות. מה אומר? שוב לא עפתי. מוזר להחריד. תיכף שוללים לי ת'רשיון. (טייס) עם להיות רציניים רגע, אני משתדלת מאד להיפטר ממניירות סטנאפיסטיות מיותרות של פאנץ' פאנץ' פאנץ', לדבר יותר מגובה העיינים וכאלה. יש לי הרבה עבודה אבל אני ממ שנהניית מהאינטימיות והתחושה המדהימה הזו ברדיו. אין לכם מושג כמה פחות כיף והרבה פחות אוטנתי זה בטלויזיה. כיףףףףף אז תודה אהבה וצרות אחרות מירב

just2click

New member
שלום מירב

יצא לי להאזין לכל השידור שלך. היית מצויינת. הראיון עם איש ה"פטיש" אכן היה מעניין למרות שאולי היית צריכה למשוך אותו יותר לכיוון מה ואיך
. בקטע המתיחה היתה (לפחות לי) הרגשה שלא ממש הכנת את מה תגידי ויותר זרמת עם זה. היית טיפה מעצבנת עם הצורה שהגבת (חזרת בעצם כל הזמן על אותם הדברים ויחסית לא התקדמת). אני חושב שאת צריכה לנסות להיות טיפטיפה פחות אנדר דוג כל הזמן. למרות שלמיטב זכרוני עפת בשבוע הראשון וחזרת בגלגל ההצלה נשמע שעשית עבודה עם עצמך ואת נשמעת מצויין. בנושא הסטנד-אפ, את אכן צריכה להיות יותר מודעת לזה מכיוון שיש הרגשה ששם את מרגישה ממש בבית ואת נוטה לגלוש לשם גם כשזה פחות נכון. אבל , (ותמיד יש אבל דההה) אל תוותרי על הטאץ' הזה, הוא נותן לך סגנון יחודי וטיפטיפה יותר קליל. בהצלחה

מירב 103

New member
אני מכירה אותך?

תודה על הפידבק משום מה את המרגיש לי מוכר... יש משהו...?

just2click

New member
אני לא חושב שאנחנו מכירים

בשנים האחרונות לא ממש התגוררתי בארץ וטלויזיה איננה נמנית על ממלאי זמני באופן כזה או אחר כך שגם ב"אקדמיה" ששמעתי שהשתתפת לא נחשפתי אליך. רדיו אני דווקא שומע ואפילו די הרבה ... עוזר לי לפעמים להתרכז בעבודה כשיש לי משהו עם קו מוגדר באוזן ולא הצ'יט-צ'אט הרגיל של הסובבים אותי. בכל מקרה, בהצלחה

מירב 103

New member
תודה

נשמע כאילו יש לך מה לומר רק תשתדל בכל זאת להביע את זה קצת יותר בעדינות בכל זאת המתחרים פה הם בני אדם... ;) (ע"ע האכזבה דלעיל...) מירב

just2click

New member
מירב היקרה ../images/Emo13.gif

לא היתה לי כוונה לפגוע. את מוזמנת לקרוא את המשך ההתכתבות שלי עם רמי. המון בהצלחה
אני מחזיק לך אצבעות

למעלה