האזנה לראיון עם יאיר לפיד בארכיון קטעי התוכניות באתר פוזה אף אמ... www.PozaFM.com תהנו...
ח חולה מיקרופון New member 6/1/05 #1 האזנה לראיון עם יאיר לפיד בארכיון קטעי התוכניות באתר פוזה אף אמ... www.PozaFM.com תהנו...
ט טיפטיפי New member 6/1/05 #3 את מתקשרת למספר שבסוף התוכנית יש מספר בסוף התוכנית -את מזמינה מקום, אומרים לך לבוא עם בגדים ארוכים כי קר מוות באולפן (אבל שתראי את יאיר לפני השידור תאמיני לי שתתחממי מהר - באחריות..) וזהו.... אבל כדאי שתתקשרי מהר לפני יום שלישי... אה.. ואם את מתחת ל-18 את חייבת מבוגר...
את מתקשרת למספר שבסוף התוכנית יש מספר בסוף התוכנית -את מזמינה מקום, אומרים לך לבוא עם בגדים ארוכים כי קר מוות באולפן (אבל שתראי את יאיר לפני השידור תאמיני לי שתתחממי מהר - באחריות..) וזהו.... אבל כדאי שתתקשרי מהר לפני יום שלישי... אה.. ואם את מתחת ל-18 את חייבת מבוגר...
מ מילי17 New member 6/1/05 #5 רוני!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה כיף!!! שם אני הכי נהנת לשמוע אותו. ואיזה כיף, פברואר, אחרי הבגרויות. פשוט חופש אמיתי ומתוק.. סו סוף אפשר להשאר ערים עד שתיים.... עשית לי את היום.
רוני!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה כיף!!! שם אני הכי נהנת לשמוע אותו. ואיזה כיף, פברואר, אחרי הבגרויות. פשוט חופש אמיתי ומתוק.. סו סוף אפשר להשאר ערים עד שתיים.... עשית לי את היום.