האזנתי אתמול לשידור ו...

loo li lu

New member
האזנתי אתמול לשידור ו...../images/Emo178.gif

האמת שהיה נחמד מאוד. אבל זה קצת מזכיר את ההתחלה של כוכב נולד,כל הסדנאות ואודישנים. יאללה כבר בוא נגיע לדבר האמיתי! כל הקטע הזה עם פנאי פלוס שפרסם את התוצאות לפני השידור,קצת הרס את המתח. אבל בכל זאת נשארתי איתכם כל הארבע שעות. בהצלחה לכולם בתחרות. נ.ב שחר,אתה הומו? אני בטוח שיום אחד אתה תעורר בבוקר ותשאל את עצמך,איך עשיתי את כל השטויות האלה?,אתה עדיין בן 18 ההורמונים מתרוצצים לך בראש בגוף והכל מקום.מותק תתבגר קצת. ענבר,את רוצה להיות זמרת לכי על זה,אל תעזבי את החלום הזה כי כל החיים תרגישי פיספוס.שנה הבאה כוכב נולד 3 תגישי מועמדות. רמי,באמת יש לך קול מרגיע,אתה צריך לשדר תוכנית ליילה מאוחרת,משהו כמו שיוסי סיאס היה עושה (לפני שעזב את הארץ). ג'ני,איזה קול!!!גם מאוד אהבתי את האינטרקציה עם החבר שלך,שיהיה המון בהצלחה גם בתוכנית וגם איתו. וזהו...זה מה שהיה לי להגיד אז ביי בנתיים!

שחר 103

New member
היי היי ! איטז אוקיי טו בי גיי !

כן תחלס זה הרס לנו את כל המתח , למרות שהיו הימורים דיי ברורים בין חברי הקבוצה (פרט סמוי) דבר ראשון אני בן 18 ו7 חודשים חחח דבר שני אחי ההורמונים שלי זה כלום לאומת ההורמונים של כל האנשים בתחנה הזאת ושל ענבר בכלל P: (אגב היא קרעה לי ת'צמורה כל שניה הורידה לי צ'בחה קרעה לי את עור הקוף) דבר שלישי, חחח יש דברים שנמצאים בתוכנית שאם הייתי אומר לך חחח עיינך היו מוארות לרווחה, אך מכיוון שאני שומר על "מקצועיות" אני אבלום (הפעם)

loo li lu

New member
לא אמרתי שזה רע...../images/Emo34.gif

סתם סקרנות. בעיקרון אתה מתחרה מצויין,אבל אתה צריך להרגיע קצת על מנת שיקחו אותך ברצינות.

שחר 103

New member
כפרות

יש לי המון פנים (פן-צד, וכו') אתה עוד תלמד להכיר אותם, אפילו אולי היום P: אגב חח רוצים תמונה של החולצה שלבשתי אתמול בשביל אורן?

orengolan

New member
אני אשמח אם תעלה את התמונה!

כמה פרטים שחשוב לדעת על שחר- הכינוי שלו ב ICQ הוא it's cool to be gay, לכלב שלו קוראים בוטש, והוא הולך למסיבות gay friendly של שירזי "בשביל האווירה". ?!NEED I SAY MORE

ArtGirl

New member
הדעה שלי

אני חושבת ששחר יצא ממש אידיוט. למה התחנה חושבת שאנחנו נרצה לשמוע בחור צעיר שרק מוציא קטילות של כיתה בבית ספר מהפה? השדרן של המדינה צריך להיות מישהו עם אישיות וברמה כמו שמוליק תייר ושאר המנחים ברדיו. לא? כמו שאמרתי קודם - עד עכשיו פרבר וכרמית הם המועמדים המועדפים עליי. מקווה שהם לא יאכזבו.ולפי מה ששמוליק אמר אתמול, אני לא היחידה שחושבת את זה. ובכלל נהנתי יותר מהשידור של יום ראשון ושלישי.

שחר 103

New member
חחח יש ל-GOGOEM ול-ArtGirl

ריח מאוד דומה חחחח... אבל תודה על הביקורת הבונה,אני יקח לתשומת ישבני ואנגב איתה ת'תחת

למעלה