האזרחית ק'
"נתפסו 13 אזרחיות זרות שהסתתרו בארון בבית בושת" ( כתב וואלה גומר )הלל. נולדתי לי ברוסיה זו שמש העמים בלונדינית חטובה וצמד עופרים
אמרו לי יש מקצוע טוב, ביננו קצת חריג דורש קצת התחשבות קצת מתח להפיג קצת להתכופף אולי וקצת להיות גמישה כשיש מחסור בכסף זה צורך השעה בסך הכל זה די קל וגם הלקוחות אחד רוצה קצת ספנקינג אחד רופא אחות כשיש יותר מידי דרישות אנחנו מתחלקות אחת יורדת בלי חשבון השאר דווקא עולות ביום שישי האחרון הגיעו הנוטרים לובשי מדים כחולים המון טוסטסטרון כזה עם צמד אזיקים וכשהגיעה הצרה ירדנו בדרישות כבר לא ניהלנו דיאלוג הלכו ההבנות אחר כבוד או בלי ממש נכנסנו לארון הבוס החליט וכמו תמיד כולן עברו לדום רק שהכתב הזה שלפריצה נלווה עשה מזה כותרת וזו ממש חוצפה אני חושבת לתומי שאם היה שואל הסבר נאות היה דורש ודאי גם מקבל לרדת בדרישות אמנם אנחנו מוכנות וגם לבלוע עלבונות זה חלק מהגוב אבל כשיורדים צריך פה להסביר מגיע שלב כזה שבו נגמר קצת האויר ואז כמעשה יום יום בלא רוח ומשב עשינו שעושות תמיד נשכבנו על הגב.
"נתפסו 13 אזרחיות זרות שהסתתרו בארון בבית בושת" ( כתב וואלה גומר )הלל. נולדתי לי ברוסיה זו שמש העמים בלונדינית חטובה וצמד עופרים