עבור ישראלי להכנס לשטח A זה לחפש צרות. חבל לי שהצרות מצאו אותו.נהג לקנות שם ירקות.
אין לי הגדרה מדוייקת לתחושותי. אודה לדעותיכן/ם בנושא.
היכן היה נרצח?ואם הוא לא היה קונה שם ירקות הוא לא היה נרצח?
לא היה קונה בקלקיליה אולי היה קונה בטול כרם במקום. בכל מקרה היה קונה אצל ערבים.היכן היה נרצח?
קנה אצל ערבים נרצח.לא היה קונה בקלקיליה אולי היה קונה בטול כרם במקום. בכל מקרה היה קונה אצל ערבים.
יש דברים שחשוב לדעת לפני שקונים אצל ערבים, כאשר מדובר בכאלה שעוינים את ישראל. צריך להיות מסוגל "לעבור" כערבי, כלומר להיראות ערבי ולדבר ערבית במבטא שנשמע ערבי. מי שלא יכול זה לא בשבילו.קנה אצל ערבים נרצח.
איתות חזק לא רוצים יהודים.
מצאו במכוניתו ירקות שהוא נהג לקנות אצלם.יש דברים שחשוב לדעת לפני שקונים אצל ערבים, כאשר מדובר בכאלה שעוינים את ישראל. צריך להיות מסוגל "לעבור" כערבי, כלומר להיראות ערבי ולדבר ערבית במבטא שנשמע ערבי. מי שלא יכול זה לא בשבילו.
לעולם לא ילמדו, תמיד יהיו טפשים שיקחו סיכונים שעלולים לעלות להם בחייהם.מצאו במכוניתו ירקות שהוא נהג לקנות אצלם.
מתי ישראלים ילמדו את הלקח לא לפרנס אותם?
מתי האסימון יירד שמה זול הופך בסוף ליקר יותר?
במקרה שבנדון, החיים, יהי זכרו ברוך![]()
עצוב שאומרים לקה בליבו.מצאו במכוניתו ירקות שהוא נהג לקנות אצלם.
מתי ישראלים ילמדו את הלקח לא לפרנס אותם?
מתי האסימון יירד שמה זול הופך בסוף ליקר יותר?
במקרה שבנדון, החיים, יהי זכרו ברוך![]()
אז אומרים. מה שחשוב יותר זה מה שקרה ולא מה אומרים.עצוב שאומרים לקה בליבו.
מה שהם אומרים נקלט באוזניי האוייב והעולם.אז אומרים. מה שחשוב יותר זה מה שקרה ולא מה אומרים.
אל תשלי את עצמך, דעתם אינה תלויה במה שאומרים בתקשורת שלנו.מה שהם אומרים נקלט באוזניי האוייב והעולם.
להבנתי היו שני מקרים שונים.עצוב שאומרים לקה בליבו.
להבנתי היו שני מקרים שונים.
10:04 - לפני 11 שעותמערכת חמ״ל
פיגוע: אזרח ישראלי נרצח בקלקיליה
אזרח ישראלי נרצח לאחר שנכנס עם רכבו לקלקיליה. על פי תמונות מהזירה, האזרח נורה למוות, רכבו הוצת ורשיון הנהיגה שלו נלקח. צה"ל אישר את פרטי המקרה, ומסר כי נסיבות האירוע נבדקות. אזרח נוסף, משה דעדוש, נשדד באלימות בקלקיליה בחמישי - לקה בליבו ומת
לקה בליבו נאמר על האירוע הראשון, לא זה מהיום. אכן הקורבן שם לקה בליבו.עצוב שאומרים לקה בליבו.
כמובן, הרי ידוע (אני מצטט את אלברט איינשטיין) שלשני דברים אין גבול, ליקום, ולטפשות האנושית. אני לא בטוח בקשר לראשון.ועדיין ישראלים מחפשים לפרנס את המחבלים![]()
זה לא בהכרח שחור-לבן. אני לא מכיר את המקום של האירועים בקלקיליה, אבל לא חסרים מקומות באיו"ש בהם חנויות המסחר הערביות נמצאות על צירים מרכזיים ויהודים רבים מאוד עוצרים שם לבצע את רכישותיהם או עסקיהם. כמובן שיש גם את האנשים שנכנסים לעומק השטח ולגביהם אכן אפשר לומר שזה לא חכם במיוחד. אבל במקרים האחרים? סוג של חיים משותפים שיש בשטח, על אף שכמובן את צודקת במבחן התוצאה.ועדיין ישראלים מחפשים לפרנס את המחבלים![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.