האחד הדברים הכי גרועים

האחד הדברים הכי גרועים

בלהיות סינגלית, זה להיות חולה. בעיקר במדינה זרה, בלי המשפחה. אין מי שיטפל בי. אז נכון, חברים מכל רחבי היבשת מתקשרים ושואלים לשלומי. אבל אף אחד לא ממש יכול להביא לי מרק עוף, ללטף לי את השיער, לדאוג שיהיו לי מים לי המיטה ולהגיד לי: "יהיה בסדר. עוד כמה ימים זה יעבור".

OrlyNL

New member
יהיה בסדר. עוד כמה ימים זה יעבור

יקירתי, אמנם כבר דיברתי איתך בטלפון, אבל תרשי לי לשלוח לך עוד
(גם אם וירטואלי), כי אני כ"כ מבינה אותך ומסכימה איתך. אין דבר יותר מבאס מלשכב מעוכים במיטה, בלי אף אחד לידך. תרגישי טוב, ותשתי הרבה
ואם את צריכה עידוד, את יודעת איפה למצוא אותי...

billc

New member
אותי הנושא הזה מפחיד

הרבה חברים שהיו לי פה חזרו לישראל, והאמת לא נשאר מישהו פה שאני ממש מכיר. עברתי לפני חודש לדירה חדשה, ואחת שעובדת איתי גרה באותו קומפלקס דירות שאני נמצא, זה קצת מנחם אותי. טפו, טפו לא הייתי הרבה שנים חולה (כנראה בגלל שאני לא יכול להרשות לעצמי
) בכל מקרה, תרגישי טוב

Benkok

New member
יווו אני כל כך מכיר את זה!

בשנה הראשונה שלי כאן (עוד לפני שהיכרתי את מון) הייתי חולה כמה ימים. ישבתי לי במרפסת בקומה ה19, כל העיר נשקפת אל מול עיני, ואני חולה כמו כלב. הדבר היחיד שעלה לי בראש באותו רגע היה: כוס אמק בנגקוק, אני רוצה את אמא!!!

אז אני הגדלתי ועשיתי...

התקשרתי לאמא ובכיתי לה ש"אני רוצה אותך". סרט תורכי קורע לבבות! אגב, הבראתי. תודה

למזלי בפעם האחרונה כשהייתי חולה,

הייתה בחורה מקסימה שטיפלה בי, היא עזרה לי כל כך הרבה (באה במיוחד להיות איתי ולדאוג שאני ארגיש יותר טוב, הלכה לקנות לי תרופות,הכינה לי כוס תה... פשוט מלאכית! ) ואני משוכנע שהיא הסיבה שהבראתי ומהר.

iris mom of two

New member
נדחפת

אמנם לא סינגלית, אבל עדיין כשאני חולה אני רוצה את אמא. והכי מבאס בלהיות אמא זה שגם כשאני חולה אני עדיין צריכה לטפל באחרים. (ולא, אני לא מתלוננת על להיות אמא, רק כשאני חולה)

למעלה