האחד חוזר לויוה

evglev1

Well-known member
מנהל
זאת הייתה אחת ההשערות שלי

חשבתי שבמקום בובה פראית יהיה או האחד או חתולה פראית, בחירה טובה, כאן ויוה יכולים להביא עדויות מהפורום שלהם כשיתקנו אותו ומהפייסבוק שזה אכן שידור חוזר שביקשו הרבה זמן.

faery18

New member
אם כבר אז למה לא טרה נוסטרהה

אבל זה נותן פתח

אני אשלח לויוה בקשה.

Rene Zeitune

New member
שאלתי לגבי מקסיקניות ישנות

המתחזה ונקמתה של אנחלה. המתחזה לא ראיתי כי סלדתי מגבריאלה ספניק ולא אהבתי בזמנו את פרננדו קולונגה. שכחתי לשאול אותם על בשם האהבה שם גבריאלה ספניק הייתה ייפייפה בלי כל הניתוחים פלסטיים שהיא כיום. שיביאו גם מקסיקניות ישנות.

evglev1

Well-known member
מנהל
מה היה לך נגד גבריאלה ספניק?

הרי בתקופת המתחזה ראינו אותה רק באיזה סדרה בתפקיד משני והמתחזה שודרה לפני בשם האהבה והיא הייתה לפני כל הניתוחים ובמתחזה ראינו אותה לראשונה בתפקיד ראשי. או שאולי שצפית בפולשת לפני שצפית במתחזה וזה עשה רושם שלילי?

Rene Zeitune

New member
הכרתי אותה מהכל בשביל האהבה ששודרה בערוץ 2

שהייתה מעצבנת שם וגם יצא לי לנסות כמה פרקים והטוב הלב של פאולינה והרוע לב של פאולה היה קיצוני מידיי בגלל זה מריבל מרובי לא האהובה עליי וגם לא רובי אלא רק אלנה. וגם דמויות בכייניות שיגעו אותי. כמו הדמויות של מרלן פבלה עד הזורו.

evglev1

Well-known member
מנהל
ואני מניח שאם הנוסטלגיה לא ייחודית לארגנטינאית

יהיו גם ברזילאיות, בעיקר כי במצב הנוכחי של וונצאולה לא נראה שויוה יכולים לרכוש שוב את זכויות השידור של חתולה פראית. אני דווקא בונה בעוד כמה שנים על האסירה הטלנובלה האחרונה של ספניק לפני הניתוחים הפלסטיים ולפני צביעת השיער וגם היחידה ששודרה רק פעם אחת, אמנם גם אלמה שודרה פעם אחת, אבל הייתה באתר, האסירה אפילו באתר לא הייתה, רק פעם אחת בויוה פלטינה. בכל מקרה התמריץ של ויוה לפינת נוסטלגיה הייתה בקשתה של אנט בפוסט שלה על נקמתה של נקמתה של אנחלה. לבשם האהבה יש יותר סיכוי כי נקמתה של אנחלה שודרה במתכונת של פרקים של 25 דקות.

faery18

New member
הלוואי שיחזירו גם את הזר ותשוקות

אז בעצם זה רשמי, המשבצת של בובה פראית תהיה משבצת נוסטלגית

evglev1

Well-known member
מנהל
250, זאת הסדרה היחידה בה הגרסה הבינלאומית

ארוכה מהגרסה הברזילאית ואצלינו היא מלאה. נראה שהם מתחילים מהארוכות ביותר. כך שלשידור החוזר הנוסטלגי הבא צריך לחכות עוד כמעט שנה וחצי ש-270 פרקי בובה פראית מסתיימים באפריל ואחרי זה שנה של האחד.

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
ואי ואי ואי

אבל אני לא מבין את ויוה. אם היתה להם אפשרות להחזיר טלנובלות כאלה ישנות, איפה הם היו עד עכשיו?? הטלנובלות סתם שכבו בארכיון שלהם או מה?

elall

Member
מנהל
לפי מה שכתוב בכתבה הם רכשו אותה שוב

הטלנובלות הישנות כנראה לא שוכבות אי שם, כי פג תוקף לזכויות שלהן, מה גם ש"האחד" שודרה פעמיים. צריך לקנות אותן מחדש. אני מניחה שעכשיו הן כבר נהיו כל כך ישנות שהמחיר שלהן ירד בצורה משמעותית.

רומי 9121

New member
אלה שלום,
האם בטוח שה"אחד" חוזרת? הכתבה על כך לא כתובה בעברית ולא הבנתי ממנה
כלום. מתי היא חוזרת? האם באפריל? או שלא הבנתי נכון.
שאלה נוספת, אילו טלנובלות טורקיות או מקסיכניות עומדות לעלות בקרוב? כיום
גם בערוץ 25 הביאו את 20 דקות , שגם הוא בשידור חוזר, וגם משעמם.
אין כיום (חוץ ממריאם ואישה) טלנובלות מעניינות גם בערוצי ויוה וגם בערוץ 25.
האם ככה ייבשו אותו בחורף? האם ידוע לך משהו על חדשות שיגיעו בקרוב?
תודה על תשובתך.

elall

Member
מנהל
זאת רק הכתבה הזאת, לא ידוע עד כמה האתר אמין

אבל לא נראה לי שלמישהו יש סיבה להמציא כאלה דברים.
כתוב שם שדורי מדיה רכשו את ה"אחד" שהיא צפויה להתחיל באפריל בויוה. נצטרך לחכות להודעה רשמית מויוה בהמשך.
ב 05.12 מתחילה עונה שנייה של "משפחה של בעלי" המקסיקנית.
בקשר לטורכיות אין לי תשובה, אני לא מתעניינת בהן, ואין לי מושג מה הולך בערוצי ויוה וערוצים אחרים.
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
לגבי הטורקיות מריאם התחילה אתמול

ולא צפוי להתחיל משהו חדש נוסף לפחות לא בויוה פלוס, כי אישה רק בהתחלה ורסיסים והכלה מאיסטנבול ארוכות מאוד. עם זאת ויוה פתחו במבצע של שבת ומהשבת הזאת מתחילים שידורים חוזרים נוספים במקום השידור החוזר השבועי ובשמונה בבוקר חמש פרקים של איפט ובאחת בצהריים חמש פרקים של מחכים לשמש למקרה שלא ראית אחת מהן. וגם בדקתי בממיר בשבת ב-18:00 שידור חוזר של חמשת הפרקים של איפט וב-23:00 בלילה שידור חוזר של חמשת פרקי מחכים לשמש, כך שזה על חשבון כל השידורים החוזרים של שבת והשידורים החוזרים של פרקי השבוע ברצף יהיו רק ביום שישי.

רומי 9121

New member
שידורים ברצף בשישי ושבת
תמיד היו בימי שישי ושבת שידורים חוזרים של כל הסדרות של השבוע החולף.
אני מקווה שזה לא על חשבון שידורים החוזרים של ימי השבוע בלוח השידורים הרגיל.
אם כן מה חדש? מה יהיה שונה בשישי שבת? זה תמיד שידורים חוזרים של השבוע.
זה קצת מבלבל. איבגני, האם תוכל להסביר בדיוק מה קורה שונה בשישי שבת בויוה?
תודה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אז זהו שלא יהיו בשבת שידורים חוזרים של פרקי השבוע של ויוה

פלוס אלא סדרות אחרות שלא משודרות במשך השבוע, אבל שודרו בויוה פלוס בעבר לפני שנתיים. בשבת ישודרו איפט ומחכים לשמש שלא משודרות במשך השבוע. ובמקום שלפרקי השבוע של מריאם, הכלה מאיסטנבול, אישה ורסיסים שני שידורים חוזרים של הפרקים ברצף אחד בשישי ושני בשבת, יהיה רק ביום שישי. כמו שלפני מלחמת לבנון השנייה כשויוה לא שידר בלילה בשישי ושבת היה רק שידור חוזר של חמישה פרקים ברצף ואם השידור בלילה הוסיפו לשתי סדרות שידור חוזר נוסף בלילות שישי-שבת ושבת-ראשון וכך עם עליית ויוה פלוס כל פרק שודר שש פעמים בשבוע, עכשיו ישודר רק חמש פעמים בשבוע.

למעלה