האחות של diruli

מא

New member
האחות של diruli

כן, אני אחותה של דירולי. הדודה הגאה של בנה. גאה בו, ועוד יותר גאה בה. גאה אמרתי? יותר מזה, מוקסמת מהיופי , החוכמה, היושר הפנימי והחיצוני של שניהם. כל אלה משתקפים,לעניות דעתי, במה שהם כתבו כאן בפורום אך בולטים עוד יותר בחייהם היומיומיים. אה! לו היה לי עשירית מכל אלה! ומהאומץ שלהם! לגבי אחותי, כשאני אומרת אומץ, מתכוונת לא רק להחלטה הראשונה, אלא גם לכל אותם הימים שיצרו את עלם החמודות בן ה18 ! ולסיום, שתי הארות (רק ב א´): מאז שהאחיין הקסום שלי נולד, "הרבה מים עברו מתחת לגשר", ויתכן שלילדים החד-הוריים שנולדים היום תחסך ,-לפחות חלקית- , ההתמודדות עם ההשתייכות למשפחה "לא תקנית", כי הרי היום אנו מאד קרובים לרגע בו הדגם ה"קלסי" של משפחה (אב-אם-ילד) הופך להיות עוד סוג אחד בין אפשרויות שונות.... ואחרון חביב, ויותר אישי: אני מאמינה שביום מן הימים אחותי תדבר בחופשיות עם בנה על אביו. לדעתי, זה יקרה ביום שהיא תשתחרר עוד קצת מהצורך להגן על הבן, מה שהיא היום קוראה "סיבות אגואיסטיות".... שיהיו לכולם ימים טובים ושמחים

diruli

New member
לאחותי ו....תודה לאל ש....../images/Emo57.gif

תודה אחותי על המחמאותיך....מגיע לי
אני מקווה שהכל ימשיך כמו שהיה (טפו טפו טפו) כי היה כיף. ועוד משהו.... תודה לאל, למדענים, למתכנתים ולביל גייטס על האינטרנט כי עושה רושם שזה חוסך למשפחה שלנו כסף שהיינו מוצאים על ביקורים אצל פסיכולוג.... לא ככה? ו...טוב שכך. לך, לבני ולכל חברות הפורום שבת טובה, מחוייכת וחמה.

TWEETY =^.^=

New member
ברוכה הבאה לאחות של דירולי../images/Emo24.gif

זה שאתם פה - כולכם, מחזקת לי באופן אישי ואני מניחה שלעוד רבות, את הבטחון באשר להחלטה. אז ממש
לכולכם. ואני מאוד מסכימה אגב,,,לגבי זה, שהיום התמודדות תהיה אולי קלה יותר בגלל ריבוי התופעה. אבללל לא מסכימה על הקטע של לספר או לא לספר לילד על האב, זכותה לשמור זאת לעצמה, גם אם זה אגואיסטי וכל מה שלא תגידו, זו עדין החלטה שלה והיא מספיק נתנה את כל חייה לבנה, כך שלא בזה ימדדו דרכיה. לדעתי

tipid

New member
ברכת שלום ומבורך!

אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה מבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום ובשורות טובות בברכת סוף שבוע נעים.. מתמר.

למעלה