האחיין שלי בן 30 ועוד 3 שנים

האחיין שלי בן 30 ועוד 3 שנים

בשבוע הבא. יש לו הכל. יש לו עבודה נהדרת, הרבה כסף. הוא הולך למכון כושר, בחורות מסתובבות סביבו כל הזמן. אבל יש לו יום הולדת, ואני רוצה לקנות לו מתנה, רק לא יודעת מה לקנות. אין מגבלת תקציב. יש לכן או לכם הצעות?

magenta73

New member
הוא שותה?

אז אולי וויסקי טוב? או לא זוכרת איך קוראים לזה - אבל זה בקבוק קטן ממתכת שאפשר לשים בו קצת שתייה חריפה וללכת איתו בכיס. אולי איי-פוד? סופ"ש זוגי (לו ולבחירת ליבו לסופ"ש זה) באיזה צימר? תלושים לזארה?

magenta73

New member
אולי לגברים, לא יודעת...

מה שאני יודעת זה ש: א. לא מוצאת שם - לא בזארה ולא בגולף משהו שמתאים לי - אם בבד/צבע וכו' ואם באיך שזה יושב עלי ב. כל פעם שקניתי לבחור שאיתי חולצה בזארה הוא נפרד ממני אחרי יום וחצי. ... אז אולי לא זארה באמת....

זמשוש

New member
../images/Emo6.gif

לגברים כמובן... בגולף אני מוצאת בגדים בשבילי אולי רק בחורף... פעם הבאה תקני להם בגולף או בפוקס... גם בקסטרו מן... אבל לא זארה!

bulb

New member
לא מומלץ...

ניסיתי לשים וויסקי באייפוד והוא התקלקל. אולי כדאי לקנות לו כמה כיסאות באיקאה. ככה הוא יוכל לשחק כסאות מוזיקליים עם הבחורות שמסתובבות סביבו (בהנחה שהוא עוד לא שפך וויסקי על האייפוד).

תודה לכם על הרעיונות השונים

אולי אסדר לו שידוך. אשלם לשדכנית ואדאג שיפגוש איזו גברת ביום ההולדת שלו, בתקווה שהיא תהפוך לאחת.

bulb

New member
אוי ואבוי. זה נשמע קצת ארכאי והרבה פולני.

עדיף שתשלמי לגברת שתעשה לו גוד-טיים. הוא יודה לך.

אבל זה ברור , כלומר בשביל מה את

מצביעה על המובן מאליו? אלא אם כן את מתאמנת ב"להעליב אנשים" ומצאת בי קורבן נוח להתאמן עליו.

bulb

New member
וגם ברור מהודעתך שלא עשית את המינימום הנדרש

וזה לבדוק אם אני זכר או זכרה (או שמא יש לומר "נקב או נקבה"). ד"א, אם את מתעקשת עם בן אליעזרית, אימרי "נורה" או "באלב". "בולב" נשמע כמו שם חיבה לציפור.

למעלה