האחים המעתיקנים

האחים המעתיקנים ../images/Emo121.gif

הרגשתם פעם שהאחים/ות מעתיקים ממכם- נאמר אם קניתם משהו הם גם רצים וקונים אותו, או ישר רוצים לנסות ממכם
או שאולי זה ההיפך אצלכם
ספרו חוויות ילדות וחוויות מעכשיו

jKiTTiE

New member
אני כל כך אבל כל כך שונאת את זההה

אחותי הייתה לה תקופה גם עכשיו היא ככה אבל פחות שפשוט היא כל הזמן ראתה אותי עושה משהו גם היא ראתה אותי קונה משהו גם היא! ואני שונאת את זההה!! ביום המשפחה יצאנו למסעדה קיצר לבשתי חצאית שאנטית כזאת ובאותו יום היא התלבשה "פריקי" כזה (שתסגנון הזה היא גם העתיקה ממני) אז פתאום היא שאנטית והיא מתלבשת כמוני אני שונאת את זההה

הרבה דברים אני רוצה להעתיק ממנו../images/Emo3.gif

אבל אי אפשר, בכל זאת צריך להיות מקוריים

חח תאמת זה קורה

הרבה בזמן האחרון אחותי משום מה מאוד אוהבת את הטעם שלי בלבוש ואיך שאני "מקמבנת" את הבגדים..חח והיא אפילו הודתה בזה שיש לי טעם מעולה וגם ציינה את זה בפניי חברות שלה זה מאוד החמיא לי...
חח אוי כמה שזה נשמע שיטחי...חחחחח

בת דודה שלי

שהיא כמו אחות, חיקתה אותי מגיל צעיר, אם בתחביבים ואם בזה שהיא נהייתה צמחונית בגלל שאני הייתי (ונשברה מהר מאוד), וכל מה שקנו לי היא ביקשה שיקנו גם לה.

lolypop12

New member
אצלי זה די הפוך

אחותי, כשהייתי קטנה יותר, לפעמים הייתה כועסת עלי שאני עושה כל מה שהיא עושה ולפעמים זה נראה לי היה נכון ולפעמים אני חושבת שלא.... אבל אני לא כך כך זוכרת..
.... אבל עכשיו היא מתעצבנת עלי בגלל שכמעט כל פעם שהיא קונה בגד חדש והיא מראה לי אני ישר מבקשת למדוד... אני מנסה לעצור את עצמי אבל זה קשה
.....

למעלה