האחים של האקס שלי

רקע
גרושה ,בלי בן זוג, עובדת........ הייתי ונשארתי ביחסים טובים עם המשפחה של הגרוש שלי......( לא נפגשים ולא בקשר יומיומי, )\
אותו חלום חלמתי גם לפני שבועיים.......

מה שמעניין הוא, שבבוקר סיפרתי לבת שלי שחלמתי על הדודים שלה, היא אמרה שגם היא חלמה עליהם
וחלום דומה מאוד.

החלום שלי
אני בבית שלי עם הגיסים והגיסות שלי, אווירה ממש טובה, הגרוש גם היה. לגיסתי היה ביד תינוק חייכן וחמוד.

תודה

אלישבע777

Well-known member
הי יערונת,

הפרוש שלי לחלום על האחים של האקס

החלום מלפני שבועיים, הוא כמובן מתאים למה שעבר עלייך לפני שבועיים, ולא בהכרח להיום ( למרות שלפי הרקע, לא חל שום שינוי אפילו קל, בחייך). העובדה שביתך חלמה חלום דומה, מראה שכנראה שתיכן חוויתן חוויה דומה, או חלקתן מחשבות דומות. מן הסתם – היא אירוע או אירועים שעוררו חלום דומה אצל שתיכן. האירועים הללו חסרים לי לפתרון מעמיק יותר. למרות שזה חסר לי ואיני שלמה עם הפרוש להלן, אני אכתוב אותו כהבנתי.

החלום הוא מילוי משאלה, למשפחה מלוכדת, לאווירה טובה. הגרוש שלך ברקע – אינו מפריע ( בניגוד לחיים המשותפים איתו) ובאווירה כזאת, גדל גם תינוק חייכן חמוד של גיסתך, אחיין של הגרוש שלך. גם הוא נהנה מהאווירה הטובה. אף כי אין תנועה או דיבור בחלום, כולם מרגישים אחווה. הלוואי שהיית את עצמך גדלה באווירה כזאת בילדותך! תינוק הוא גם סמל לפרוייקט בתחילתו שאמור לגדול וגם תקווה לעתיד. אולי התינוק מסמל את רצונך בנכד/ים או אולי התינוק מסמל פרוייקט שלך כגון מעבר דירה, עצמאות כלכלית, לימודים, הצלחה בעבודה. בחלום התינוק לא שלך, וזה מסמל שהפרוייקט שאת רוצה להגשים או רוצה שיתגשם קשור למישהו אחר. אולי לביתך?

אשמח אם תכתבי את דעתך על הפרוש.

היי תודה
מתחברת
לגבי התינוק - באותו יום שוחחתי עם החתן שלי שאולי אני, והילדים שלי ביחד ניקח משכנתא ונקנה דירה קטנה בשבילי.
ואכן גם לגבי העבודה שלי - , לא הסתדר עם העבודה השניה שהתחלתי - משום מה הבוסית אמרה לי שאין צורך שאגיע לעבודה
ומאז היא לא עונה להודעות שלי , SMS שלי, ושיחות - אין לי מושג למה.
לגבי הבת - אכן היא חושבת על שינוי בעבודה שלה .

אלישבע777

Well-known member
היי תודה
מתחברת
לגבי התינוק - באותו יום שוחחתי עם החתן שלי שאולי אני, והילדים שלי ביחד ניקח משכנתא ונקנה דירה קטנה בשבילי.
ואכן גם לגבי העבודה שלי - , לא הסתדר עם העבודה השניה שהתחלתי - משום מה הבוסית אמרה לי שאין צורך שאגיע לעבודה
ומאז היא לא עונה להודעות שלי , SMS שלי, ושיחות - אין לי מושג למה.
לגבי הבת - אכן היא חושבת על שינוי בעבודה שלה .
אכן יש לך ולבתך פרוייקטים! החלום הוא בעצם לא על גיסייך לשעבר, אלא דווקא על התינוק החמוד המסמל פרוייקט או שאיפה לעתיד.
ועוד דבר - הגיסים לשעבר וגם האקס - מסמלים בנוסף גם את העבודה השניה שאף היא שייכת לעבר והבוסית אף היא אקס- בוסית. מעניין שלמרות שהיא לא עונה לך להודעות, בחלום לא השתקף עלבון או אכזבה, אלא דווקא אווירה טובה. זה אולי אחד החלומות הטובים שלך עד כה (נכון?)
אם את מאמינה בחלומות נבואיים - אולי זה הזמן שלך ושל ביתך לקדם פרוייקטים. אולי שתיכן בשלות להגשמתם, הרי חלמתן חלום כמעט זהה באותו זמן.

אני מאמינה מאוד בחלומות נבואיים
לגבי הבוסית היא התקשרה ואמרה שהייתה עסוקה מאוד.......ורוצה שאמשיך לעבוד , כמו שכתבת: בחלום לא משתקף עלבון או אכזבה
כל הכבוד לך

למעלה