האחרון לזמן הקרוב.

האחרון לזמן הקרוב.

ובכן, כפי שאתם יודעים, החלטתי לפרוש זמנית מהחשיפות הרבות שאתם זוכים להן מדי שבוע. בדיוק כשעמדתי לעצום את עיניי, נזכרתי בחדשה המסעירה ביותר שהונחה על שולחני אמש. כפי שבוודאי שמתם לב, בית-הספר היקר שלנו מספק לנו הפתעות בשפע: החל בטלוויזיה החדשה, וכלה בסיועו לטרור האיסלאמי. כעת, נחשף סוף סוף מהיכן מקבל בית-הספר את כל הכסף למימוש מטרות אלה. חביבינו המורים דואגים להטמיע בנו את ההבנה שבית-הספר הוא אינו מקום דמוקרטי. אין לכם מושג מהי המשמעות האמיתית של הביטוי מעבר לרובד המשמעתי. אין לכם שמץ של מושג למה הם באמת מתכוונים. בית-הספר שלנו, בנוי כמכונה דיקטטורית משומנת, בה המורים עובדים בעבודות מזדמנות בכדי לממן את חוג הג´אז של מנהלינו החביב, דוד הבירמני. את משכורתם הם מקבלים באופן סדיר על מנת לדאוג להוצאות השוטפות של משפחתם, אך מלבד זאת, הם מחוייבים להעלות מס גולגולת לדוד על מנת לממן את שיעוריו אצל גלית חזרתי. כך למשל, נתפסה גיטה הספרנית המשובחת, כאשר היא עושה כמה ג´ובות מהצד ע"י מכירת כדורי פלאפל במשחקי הבית של עירוני ראשל"צ. זוהי אינה הדוגמא היחידה. שרון טל, מורה לאנגלית, אותרה כמתעמלת בשחייה אומנותית מטעם נבחרת דרום קוריאה המאוחדת. הדבר משתלב היטב עם היעדרותה התמידית מביתה בערב יום שישי, אז היא יוצאת לאימוני השלוחה הישראלית של הנבחרת, המתקיימים בחופה המזרחי של הכנרת. איציק ימה, מורה לספורט, מעבר לעובדת היותו ליצן מדופלם, די-ג´יי מצליח, מורה לספורט, מוהל, ומשגיח כשרות, השיג לעצמו מקור הכנסה נוסף כדייל במטוסי ריסוס של שמורת החולה. אשר גזית, מורה לאזרחות, התגלה כסוכן מכירות של מוצרי מטרנה ומזון תינוקות האחראי על איזור הנגב ומדבר יהודה. קירה נפדוב, מורה לכימיה, מועסקת במשרה חלקית במפעל ליצור חלקי חילוף לאוטובוסים. רונית שיר שלו, מורה לביולוגיה, מייחצנת, בנוסף לעבודתה, את מועדון ה-TLV המפורסם. סופי בראי, רכזת שכבת י"ב, עובדת כיועצת גרפית האחראית על עיצוב עטיפות האלבום החדש של אנריקה איגלסיאס. קצרה היריעה מלהכיל את עיסוקיהם של מורים נוספים, אך אני מתחייב כי בשובי מהפגרה אשתדל להציג בפניכם מידע חדש בנוגע למורים אשר עושים בוכטות נאות של מזומנים מהצד. והכל, כמובן, למען מימון חוג הג´אז של דוידוש שלנו. המשך חודש נעים.

LittleBigGirl

New member
הרגת אותי!!!

הקטע עם רונית ש"ש פשוט הפיל אותי על הריצפה!...

lighter

New member
פחחחחחחחחחחחחח

הקטע עם רונית הרג אותי... וגם עם גיטה...

Sound20

New member
מה באמת?? ידעתי שיש משהו בצעדים של

דוד !!!!! תודה לך כעת העניין יועבר למחלקת התרבות על מנת שיבחן דוד על כל מה שלמד בחוג ויוחלט אם המשך בחוג זה יהיה אם עתיד והצלחה רבה!!! אירופה דוד בדרך!!!

למעלה