האחריות הפלסטינית לשואת יהודי אירופה.

אושרי 7

New member
האחריות הפלסטינית לשואת יהודי אירופה.

המטרה שלי בטופיק הזה היא לערער על הטיעון אותו ניסח נשיא איראן חתאמי בשנת 2001, "אם ביצעו נאצים במערב פשעים נגד היהודים, מדוע צריכים הפלסטינים לשלם על כך את המחיר? אלה שביצעו את הפשעים צריכים לשלם את המחיר". כמו כן, זה נוגע לכל אלה אשר טוענים שישראל הייתה צריכה לקום על חלק מאדמת אירופה, משום שלפלסטינים לא היה כל חלק בשואה (טענה שקרית, כפי שנראה בהמשך). אני מתכוון להוכיח כי ההנהגה הפלסטינית, בהסכמת מרבית הערבים הפלסטינית, שיתפה פעולה באורח פעיל עם גרמניה הנאצית, תמכה בשואה ונושאת באשמה ניכרת, מוסרית, מדינית ואף משפטית, לרצח נאצי של אלפי יהודים. אני מתכוון להראות את הדם היהודי הרב על ידיו של העם הפלסטיני. ניגש לעניין. זמן קצר לאחר עליית היטלר לשלטון, החליט המופתי הגדול חג' אמין אל חוסייני לחקות אותו. הוא הודיע לקונסול גרמניה כי "המוסלמים בפלסטין ומחוצה לה מקדמים בברכה את המשטר החדש בגרמניה ומקווים להתרחבותה של מע' הממשל הפשיסטית למדינות אחרות". במאמץ להביאה לארצו שלו, הקים חוסייני את תנועת "הצופים הנאציים" שהתבססה על "הנוער ההיטלראי". צלב הקרס נעשה לסמל מקובל בקרב פלסטינים רבים. אמצע שנות ה 30 של המאה הקודמת ועד סופן עמדו בסימן מאמץ ערבי להגביל את העלייה ובסימן מאמץ יהודי להציל כמה שיותר יהודים מאירופה של היטלר. שנים אלה גם עמדו בסימן אלימות מוסלמית גוברת והולכת שיזמו חוסייני ומנהיגים מוסלמים אחרים. בשנת 36' קיבלה האלימות הפלסטינית מימד חדש. תחילה היו המטרות אזרחים יהודים בבתי חולים, בתי קולנוע, בתים וחנויות. המשטר הנאצי בגרמניה תמך באלימות, ושלח למופתי מיליוני דולרים. מנהיגם הרשמי והפופולרי של הפלסטינים, חג' אמין אל חוסייני, אשר כרת ברית עם הנאצים ובסופו של דבר בילה את שנות המלחמה בברלין עם היטלר בתפקיד יועץ בשאלה היהודית, נלקח לסיור באושוויץ ע"י הימלר והביע את תמיכתו ברצח ההמוני של יהודי אירופה. כפי שכתב בזכרונותיו ביקש חוסייני, בדומה להיטלר, "להפטר מן היהודים עד אחד": "התנאי היסודי שלנו לשיתוף פעולה עם גרמניה היה יד חופשית לבער את היהודים מא"י ומן העולם הערבי עד האחרון שבהם. ביקשתי מהיטלר התחייבות מפורשת להתיר לנו לפתור את הבעיה היהודית באופן ההולם את השאיפות הלאומיות והגזעיות שלנו ובהתאם לשיטות המדעיות לטיפול ביהודים אשר שוכללו בגרמניה. התשובה שקיבלתי הייתה: "היהודים שלך". ככל הנראה, תכנן המופתי לשוב לא"י במקרה של ניצחון גרמני ולהקים ליד שכם מחנה השמדה ע"פ דגם אושוויץ. בשנת 1944 הוצנחה בישראל יח' קומנדו גרמנית ערבית בפיקודו של חוסייני בניסיון להרעיל את בארות המים של ת"א. חוסייני סייע גם להשפיע על הפיכה פרו נאצית בעיראק ובגיבוש אלפי מוסלמים בבלקן ליחידות צבאיות שנודעו בשם דיוויזיות האנדסלאר וביצעו מעשי זוועה ביהודים יוגוסלבים, בסרבים ובצוענים. לאור דברים אלה, מותר לסכם כי מנהיגם הרשמי של המוסלמים בא"י, חג' אמין אל חוסייני, היה פושע מלחמה נאצי לכל דבר ועניין, כך נקבע גם בנירנברג. לאחר המלחמה היה מבוקש כפושע מלחמה ע"י יוגוסלביה ובריטניה הגדולה, נמלט למצרים שבה הוענק לו מקלט, וסייע בגיוס נאצים לשעבר כנגד ישראל. התמיכה והאהדה שגילה חוסייני כלפי הנאצים היו נפוצות מאד בקרב תומכיו הפלסטינים אשר ראו בו גיבור גם לאחר המלחמה ולאחר חשיפת תפקידו בזוועות הנאצים. ע"פ כותה הביוגרפיה שלו, "הפופולריות של חאג' אמין בקרב הערבים גברה יותר מאי פעם במהלך התקופה שבה שהה בקרב הנאצים, משום שחלקים גדולים של העולם הערבי חלקו עמו את האהדה לגרמניה הנאצית במהלך מלח"ע 2". בשנת 1948 בחרה המועצה הלאומית הפלסטינים בחוסייני לנשיאה, זאת למרות שהיה מבוקש כפושע מלחמה וחי בגבולות מצריים. היחס של הפלסטינים כיום אל חוסייני מתחלק לשני מחנות: חלק אחד ממשיך להעריצו כגיבור לאומי, בעוד החלק השני מנסה נואשות למחוק אותו מההיסטוריה הפלסטינית. יאסר עראפת נמנה בבירור עם הקבוצה הראשונה. בשנת 2002 בראיון לעיתון אל קודס הוא הגדיר את חוסייני כגיבור לאומי, והתגאה בהיותו "אחד מחייליו", אף שידע בבירור כי נחשב לבעל בריתם של הנאצים. פרופסור אדוארד סעיד סבור כי, "חוסייני ייצג את הקונצנזוס הערבי פלסטיני, זכה בתמיכת המפלגות הפלסטיניות והוכר ע"י ממשלות ערב כקולם של הפלסטינים." הוא בהחלט היה המנהיג הרשמי של הפלסטינים כשכרת ברית עם היטלר ומילא תפקיד פעיל בשואה, והוא בהחלט מייצג את הדעה שרווחה בקרב הפלסטינים. דוגמא נוספת לאכזריותו של המנהיג הפלסטיני הרשמי: כאשר גילה שממשלת הונגריה מתכננת להתיר לאלפי ילדים להימלט מן הנאצים, התערב אצל אייכמן ותבע כי התכנית תבוטל. כך היה והילדים נשלחו למחנות המוות. אני יכול להמשיך עוד הרבה בתיאור פשעיו הנתעבים של המנהיג הפלסטיני. אני מקווה שלפחות לחלק מהאנשים נפקחו העיניים, והם מבינים עם מי ניתן לעשות כאן שלום.

respecta1

New member
מה אתה צריך לענות לו*.. איש מטורף

הוא אומר דברים חסרי הגיון בסיסי שסתורים ב100 אחוז מהמציאות, לא צריך להגיב לו בכלל, רק צריך להראות כל פעם כמה הוא מטורף, כמו למשל " אין הומואים באיראן" או בגרסה החדשה של דובר איראן "יש הומואים באיראן, אבל פחות"

אושרי 7

New member
בכל זאת,

הייתי רוצה לשמוע אם מישהו מהפלסטינים בפורום יכול להגיב על זה?

THE WIZARD 55

New member
מהיום כל תגובה שלי עשרה שקלים

אני אפתח חשבון בבנק הדואר לטובת העניין.. תגובות ארוכות ומושקעות נעים בין 25-50 שקלים..
אגב, לא חושבת שיש כאן הרבה שמגדירים את עצמם פלסטינים.. תגיד ערבים:) יותר מדוייק..

אושרי 7

New member
שאני אבין

בפורום "פלשתינאים אזרחי ישראל" אין הרבה שמגדירים עצמם פלסטינים?

AdonAsda

New member
כאילו דה

אני אישית מגדיר את עצמי כעותמני סקוטי. רחת לוקום?

THE WIZARD 55

New member
מה קשה להבין

אתה לא פלסטיני, נכון, אם כך מה עושה כאן?.. הפורום פתוח לכולם, ליהודים, לערבים, ליהודים ערבים, לערבים פלסתינאים ישראלים, לערבים ישראלים פלסטינאים, לאלה מ-48 לאלה מ-67, לערבים באפילה, שעדיין לא ידועה זהותם עד היום. בקיצור לערבים ויהודים חסרי מנוח...

THE WIZARD 55

New member
ושכחתי...

ערבים ישראלים, ערבים ישראלים 1
זאת בדיחה שלא כל כך תבין, אבל מילא, העיקר הצחקתי את עצמי...ועוד כמה סמויים

המופתי אלחסייני היה משת"פ של הנאצים?

נכון! זה ידוע וברור. אבל כל זה לא סותר כלל את דבריו של חתאמי, שלמרות שהם משחק תיאורטי בכאילו (נו, אז מה אם הפלסטינים לא היו צריכים לשלם אז את המחיר? זה כבר קרה והם שילמו) הם נכונים. וזאת משום שסוגיית אי-זכותם של יהודים ככלל (לא ישראלים) על הארץ לא קשורה בכלל להתנהגותו של פלסטיני זה או אחר בתקופת שואת יהודי אירופה, וזה לא משנה אם הוא נבחר או לא נבחר ע"י בני עמו, אם היתה לו לגיטימציה מהם או לא, אם הוכר ע"י המערב כמייצגם או לא, או אם היה פושע מלחמה או לא. זה מאד פשוט- הפלסטינים היו בני הארץ ולכן היא היתה שלהם, יהודים שהיגרו אליה מרוסיה ורומניה הם לא בני הארץ ולכן היא לא היתה שלהם. אגב, גם לא ברור מי בדיוק אתה רוצה שעיניו ייפקחו ויבינו "עם מי ניתן לעשות פה שלום" כשאתה כותב זאת בפורום פלסטינים....? נ"ב שולי שמת לב שאתה מאמץ את ההיגיון של חתאמי? כי אם הדרך לשלם את המחיר על הפשעים היא לתת את הארץ לזרים, אז הייתי אומר שבשקלול סופי בכל זאת גרמניה מובילה על פלסטין בנקודות, ונראה שמדינת ישראל היתה צריכה לקום איפה שהוא בין מינכן להמבורג. נ"ב שולי 2 האהדה לנאצים בזמנו חצתה עדות בארץ, כי לא רק המופתי שיתף איתם פעולה, אלא אפילו ארגון לח"י רצו. מזל שהנאצים לא רצו אותם.

אושרי 7

New member
תגובה.

זה כבר עניין אחר. הרי ברור לחלוטין שהאזורים שנמסרו ליהודים היו בעלי רוב יהודי, שבישראל תמיד היו יהודים, אימפריות קמו ונפלו, שזו המדינה שלנו לא פחות משלכם. שהקמת מדינה יהודית לא באה על חשבונם של הפלסטינים, שהערבים הם אלו שדחו כל ניסיון לפשרה ופתחו במלחמה והפסידו בה (כמו שרק ערבים יכולים), שלא הייתה שום "נכבה", שרוב הערבים ברחו מבלי לראות חייל ישראלי רק בגלל שהמנהיגים שלהם הבטיחו להם שיחזרו לאחר שאלה "יסיימו את מלאכתו של היטלר" (ציטוט ישיר), ושליהודים זכות מלאה על הארץ הזו. זה ברור לכל מי שאינו אידיוט או דמגוג. לא אמרתי "פלסטינים אחראים לשואה ולכן הם ישלמו את המחיר". אמרתי שהעם הפלסטיני כולו נושא באחריות מוסרית לרצח נאצי של אלפי יהודים, ולכן אין בסיס לטענה של חתאמי (ששגורה כיום בפי ערבים רבים). "נ"ב שולי 2 האהדה לנאצים בזמנו חצתה עדות בארץ, כי לא רק המופתי שיתף איתם פעולה, אלא אפילו ארגון לח"י רצו. מזל שהנאצים לא רצו אותם. " זו כמובן דמגוגיה - ארגון הלח"י מנה בקירוב 300 איש מתוך כל אלפי היהודים בארץ, וגם כך, הוא תמך במשטר הנאצי כשזה רק היה בחיתוליו ולא נראה שונה ממשטרים דקטטורים אחרים באירופה.

אושרי 7

New member
ושלא תבין לא נכון,

אני לא מדבר על דברים שהיו וחלפו. ברחבי העולם הערבי ספרים כמו "מיין קאמפ" או "הפרוטוקולים של זקני ציון" נחטפים כמו לחמניות, והזיקה בין אסלאם לנאציזם (שני מהויות שיש ביניהן קשר רב) עדיין קיימת ובועטת.

respecta1

New member
זה הזוי.. כי לפי תורת הנאצים

גם האיסאלם בסופו של דבר צריך להיות מושמד.. רק מראה כמה בורים הם

אושרי 7

New member
העובדות הן

שהיטלר אמר שהערבים הם ידידם הטובים של גרמניה, לאף אחד מהם לא באמת יש אידיאולוגיה, האידיאולוגיה הנאצית משוללת כל היגיון, אין שם סיבות, יש שם רק תירוצים).

למעלה