האח הגדול=הערס הגדול,בוז גדול לערוץ 2

האח הגדול=הערס הגדול,בוז גדול לערוץ 2

© כל הזכויות שמורות הערס הגדול כידוע זה הקבלן השלוחי מאשקלון עם הגרופי`ס שלו ,עינב.(חזני,חזני),שתי יצורים הזויים גזעניים שתופסים מעצמם על כלום. הומו מוזר ודו פרצופי מבית היוצר של "אמא רוסיה" חוזרת בשאלה שעדיין לא יודעת מי נגד מי ולאיזה סטטוס מיני היא שייכת. (שפרה) שתי ווזווזים מנותקים ומתנשאים (איתי וצבר). ערבייה מוזרה שלא דומה לכלום ללא זהות לאומית עם סכסוך עצמי קשה ביותר... מעברית לערבית לאנגלית. (רנין,אללה אכבר) עולה חדשה/ישנה ברברית מצרפת ערסית לא קטנה עם פה ג`ורה משתכנזת לפי ראות עיניה. (ונסה שאחותה התאומה הודחה מריאליטי פסיכי אחר: מפרץ האהבה) שי קפון נהיה פרשן של התוכנית על תקן "אל קפונה" של תוכניות הריאליטי, ואין לו מושג מה הוא מדבר בכלל. "האחות הקטנה של האח הגדול"... או בשפת העם היושב בציון: "הערסית הקטנה של הערס הגדול" לא פחות הזויה מהמקור אבל יותר משעשעת בהרבה. כול המודחים וה-4 החדשים שנכנסו הם בבואה של השד העדתי שיצא מהבקבוק ושיא הטמטום של תוכניות הריאליטי בישראל עם יצר מציצנות ענק של הצופה הברברי הישראלי. שתי המנחים הם סתם קישוט הזוי ומיותר. בחטאיי הרבים אני צופה מדי פעם בריאליטי הכי ברברי שהיה בישראל רק כשהיצרים עולים על גדותיהם ויש אקשן וקללות בין הברברי/ערס הגדול ובת טיפוחיו הברברית לבין "הפרידמנים".... רק אז זה לפעמים מזכיר קצת את "השכונה". בוז לערוץ 2 ובוז לתוכניות הריאליטי שישראל מייבאת מחו"ל,הפורמטים מחו"ל בהרבה יותר איכותיים מאשר בישראל הגזענית. אני קובע בנחרצות : "שהערס הגדול" זה ריאליטי מציצני סוג ז מבית היוצר של סרטי הערבית/טורקי/הודי שהיו משדרים פעם בערוץ המזרח התיכון הלבנוני והיה נקלט בישראל. בקשה אחת יש לי ממשתתפי הריאליטי ההזוי והלא מעניין הזה... אנא ממכם , תדיחו אותנו הצופים.

למעלה