האח הגדול: טראש עם כיפה ..כך כותב גדי יהב ...

עומר40

New member
האח הגדול: טראש עם כיפה ..כך כותב גדי יהב ...

יום רביעי 15 באוקטובר 2008 08:11 מאת: גדי להב, עכבר העיר און ליין כך פותח את כתבתו ה"עיתונאי" גדי יהב , בירידות על המזרחיים בתוכנית "האח הגדול". שינאה ושיטנה פורצות לכל אורך הכתבה, ירידות גזעניות על ה"בובלילים" כהגדרתו, על אשר שניסה קצת מסורת בבית "האח הגדול", ואף הפריע לו היותם "דרומיים". אובכן מר גדי יהב , אין מילים לכתוב עליך אלא שאתה אדם מתנשא, יהיר, וגזען מהסוג הנמוך ביותר. "הבובלילים" (הדרומיים) ואשר המזרחיים, הם הם אשר הפיחו חיים בתוך הבית שנטה להיות בית אשכנזי טיפוסי, יבש, קר, חסר רגשות, ובעיקר , צבוע, הרבה צבע, חיוכים בפנים ודקירות מאחורי הגב, תכונות הידועות כאשכנזיות. אינני מכליל לעולם, ולא כל האשכנזים כך...אך אתה ניראה וכותב ככזה, מתנשא, יהיר, ומהמרכז, שאינו יודע לכבד אדם באשר הוא אדם, אם הוא עם השכלה או אם לאו. מאת : מזרחי דרומי גאה.

אתה לא מכליל?

אז אל תגדיר בית "יבש, קר, חסר רגשות ובעיקר צבוע" כבית אשכנזי. להגיד "אינני מכליל לעולם" לא ישנה את התוכן של השורות הקודמות. אם אתה לא מכליל אז אתה גם לא מבסס את הדברים שלך על סטריאוטיפים. יכולת לצאת האיש הגדול יותר, אבל בחרת להשתמש באותו מטבע בדיוק... במקום לגנות, בחרת להצטדק באמירות מטופשות על 'אשכנזי טיפוסי', להצביע על חסרונותיו, לכאורה, של 'הצד השני'... חבל.

Jason2

New member
אמרת מה שרצית להגיד

יופי. אני לא מתכוון להגיב על זה ולהפוך את הפורום למלחמת עדות, שזה בדיוק מה שאתה רוצה שיהיה. אז היה שלום.

אור2221

New member
אתה מדבר על גזענות, אתה?

גזען קטן ועלוב. אני מתביישת שאני חולקת עם אנשים כמוך את אותה המדינה. בגלל משהו שאמר עיתונאי אחד (בתגובה לאלף הערות גזעניות של עינב, שאליהן לא התייחסת, ולמה שתתייחס, אמרת כרגע דברים גרועים פי 100) אתה מעליב את כל האשכנזים שכותבים בפורום הזה. באמת תודה, שסייגת את ההכללה, אני מניחה שזה הופך אותך ללא גזען. "בית אשכנזי טיפוסי? יבש, קר, חסר רגשות וצבוע, דקירות מאחורי הגב, תכונות הידועות כאשכנזיות" איכס, איכס, איכס. עכשיו אני אספר לך משהו, אני מגיעה מבית אשכנזי. עד גיל 11 לא היה לי מושג מה זה עדות, מה זה אשכנזים ומה זה מזרחים, עד שפגשתי במחנה קיץ נערה בת גילי שהפכה לאחת מחברותי הטובות ביותר (היא לא היתה אשכנזיה) שהיתה יכולה לעשות דוקטורט על מי שייך לאיזו עדה, וזו היתה השאלה הראשונה שלה לכל מי שהיא פגשה בקיטנה, כדי להדביק לו שיוך. אהבתי אותה אז, אני אוהבת אותה עד היום - אבל היא הגיעה עם מטען ענק של דעות קדומות על אשכנזים ושאר עדות שאני לא הייתי מודעת אליהן בכלל. די כבר עם בלבולי הביצים האלו, והכי נמאס לי שהשכלה הפכה למילת גנאי. אם שפרה משתמשת במילה שעינב לא מבינה, אז היא מתנשאת. תכף היא תצטרף להתנצל שהיא קוראת ספרים ומדברת אנגלית כשפת אם. בושה ממש.

TLV GUY2

New member
אנשים כמוך וכמו עינב הם אלה שמכלילים

לא שמעתי אף אחד מוציא את המילה מזרחי מהפה בבית, לא ירדו על אשקלון, חוץ מאשר שעשה את זה בצחוק ובכלל הגזענית היחידה בבית היא עינב עם כל ה"פרידמנים" וה"אשכנטוזים" וכל שאר הפנינים שיוצאות לה מהפה המטונף שלה. היא בטוחה שהתרבות שלה ואורח החיים שלה הוא מושלם וכל השאר פשוט "פרידמנים" מסריחים ואני רק מחכה ליום שהיא תעוף מהוילה.

TLV GUY2

New member
דרך אגב זאת אחת הכתבות המדוייקות ביותר

בלי טיפה של גזענות, אם היית קורא אפילו ברפרוף היית מגלה את זה. הכתבה מתארת במדויק את ההתנהגות האינפנטילית של הגברת הראשונה בובליל. ממליץ מאוד על הכתבה.

קרמפה

New member
../images/Emo45.gif

מי שפתח את השירשור הזה כנראה סובל מרגשות קיפוח בדיוק כמו עינב המזרחית הגאה. אחרת הוא היה רואה את האמת הפשוטה שכל דיירי הבית ספגו אש בכתבה ללא הבדלי גזע ומיקום גאוגרפי. אשקלוני.

אור2221

New member
אגב, זו השורה המסקרנת ביותר בכתבה...

"את הפסקה הבאה נא לקרוא לאט, הפסקה של שנייה בין מילה למילה ודגש מופרז על כל "ה": "האם... יכול.... להיות... ששיחת... המפקד... שעשה.... צבר... לשפרה... כשהיא... מתוודה... על... רגשותיה... כלפיו... והתשובה... הרומנטית... שלו... שהם... מעתה... יעברו... שלב... (יש!!)... הופכת... סופית... את... צבר... לדבר הכי מעצבן בווילה?" מישהו זוכר דבר כזה?

TLV GUY2

New member
לא לא... המושג "פרידמן" הוא סלנג אשקלוני

שהוחדר בכח לווילה וונסה בטיפשותה אימצה אותו.

B a 7 a K

New member
ואתה לא גזען?

אני מסכים עם הרעיון שאתה מנסה להעביר, אף אחד לא טוב מאף אחד אחר בגלל מוצא. אני עצמי מזרחי. אבל אתה יותר גזען אפילו מהכתב ומוסיף חטא על פשע. "הבית שנטה להיות בית אשכנזי טיפוסי, יבש, קר, חסר רגשות, ובעיקר , צבוע, הרבה צבע, חיוכים בפנים ודקירות מאחורי הגב, תכונות הידועות כאשכנזיות." תקרא שוב את מה שכתבת.

למעלה