'האח הגדול' כמקדם הומוסקסואליות בישראל

פיש דוג

New member
צודק, וגם רוב הנכנסים הם תושבי הביצה התל

אביבית. מה אין עוד אזורים בארץ שכל שנה מכניסים לנו אותם סוגים של אנשים ? לעזאזל שמישהו יעיר תהפקה המכורה הזאת.

לא הבנתי מה הבעיה שלך

אם ההומו-לסביים מהווים 20% -15 מכלל האוכלוסיה, מן הסתם סביר שיהיה אחד מהם מתוך 20 דיירים. מלבד זאת, ולדעתי זה השיקול המרכזי בבחירת האנשים, אותו ההומו או אותה הלסבית נבחרים לתוכנית על סמך הכישורים שלהם, על סמך העניין שהם יכולים לספק לצופה, על סמך האישיות שלהם ועד כמה היא מרתקת ועשויה לרתק את הצופה, ובוודאי ובוודאי שהם לא נבחרים רק על סמך המגדר שלהם. אני לא חושבת שלהפקה יש איזה שהוא עניין "לקדם" את ההומוסקסואליים מאחר ונטייה מינית היא עובדה קיימת והיא לא תשתנה עם הפירסום המועדף ובטח לא תיעלם אם תתעלם מהמגדר הזה. ההומואים והלסביות ימשיכו להוות 15% או 20% מהאוכלוסיה בין אם הם ישתתפו באח הגדול ובין אם לאו. נוסף לכך, למגזר הדתי כן היתה נציגות בתוכניות הקודמות וכמו כן למגזר הערבי. התוכנית אמנם אינה מתיימרת לייצג את כלל האוכלוסיה בארץ, אבל לטעמי היא בהחלט נותנת תמונה על חלק נכבד מהאוכלוסיה ועל כל גווניה.

אני לא הייתי מתייג את רם בכינוי הומו או גרמני

מכיון שהוא הראה יחס נהדר לבע"ח (אולי קיצוני אבל הוא כזה) אולם רוב העונה הזו עונה 3 ובכלל יש שם אליטות תל אביביות שיינקינאיים

אני לא ראיתי בעונה 3 שום "אליטה" כזאת או אחרת

סתם עונה מחורבנת
אבל, באמת, תרענן את זכרוני, מי שם היה שייך לאליטה? אוליי סתם אנשים שגרים בת"א או סתם אנשים שמקושרים לאי אילו אנשים בהפקה, אנשים שאיכשהו הצליחו ליצור קשר כזה או אחר עם גורמים שדחפו אותם ועזרו להם להיכנס לתוכנית, אבל מכאן ועד לכנות אותם בשם 'אליטות', הדרך ארוכה מאוד...

webguy

New member
התשובה לשאלה חיובית .כן אחד מכל 15 .!!

10% מהתושבים הם בעלי נטיות לקשר עם בן אותו מין .. חלק מהם דו-מיניים וחלק עדיין בארון

לקקנים שמאלנים הומואים מהביצה התל אביבית

חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת ומותר להם לעשות הכל. כן, גם קומבינות בתוכניות ריאלטי מישהו שמע על דבר כזה ?

למעלה