האח הגדול מחלקים מפתחות: תוצאות העונה ה-6 !!!

• פותח הנושא NP16
  • פורסם בתאריך

NP16

New member
האח הגדול מחלקים מפתחות: תוצאות העונה ה-6 !!!

עם שבע הצבעות לזכותה,המנצחת במקום הראשון היא ג'אנל פיארזינה!!! ג'יימס ריין במקום השני עם ארבע הצבעות. המיקומים הסופיים: 14. בו ביאסלי 14. האווי גורדון 12. ג'ניפר וואסקווז 11. אריק "קאפי" ליטמן 10. מייקל דונלן 9. אשליה אוונס 8. אפריל לואיס 7. רייצ'ל פלנסנר 6. מגי האוסבורן 5. קייסר רידאה 4. שרה חרג'סה 3. איווט קורדרו 2. ג'יימס ריין 1. ג'אנל פיארזינה

NP16

New member
האח הגדול-מחלקים מפתחות פרק 0701

6 עונות עברו, הדחנו, חילקנו מפתחות, בכינו, חישבנו האם עבר ה24 שעות... זה היה לא פשוט. העונה, הגיע הזמן לפתוח במהדורה מיוחדת שהיא תהיה :
עונת האולסטארס- מחלקים מפתחות
.. אבל איך יכול להיות לנו עונת אולסטארס, בלי עזרה קטנה, שלכם, הקהל שלנו? 20 מתמודדים, היו קרובים לתואר, אך ברגע האחרון נחתכו וסומן עליהם איקס אדום גדול והם הודחו מהמשחק... היום , יש להם הזדמנות לחזור להיות תמונה ולהתחרות על הזכייה שהם ייחלו לה. מביניהם, יהיה גם אורח מיוחד מהעונה הראשונה :ג'ורג' בוסוואל הידוע כ: צ'יקן ג'ורג', שהוא המועמד הראשון שלנו לעונת האולסטאר. המתמודדים הנותרים: מעונה השנייה: ניקול סצ'פריץ', הארדי איימס-היל ומייק "בוגי" מאלין. מהעונה השלישית: ליסה דונאהו, ג'ייסון גאי ,איימי קרוז ומרסלס ריינולדס. מהעונה הרביעית: אריקה לנדין, ג'ון סונג ,ג'ק הוואנס ורוברט רומן. מהעונה החמישית: אדריה קליין,קארן גנסי,אנדרו "דרו" דניאל וג'ניפר"נאקומיס" דדמון. מהעונה השישית: ג'יימס ריין, איווט קורדרו, שרה חרג'סה וקייסר רידאה. אל הפרק השני ותחילת העונה, יוכלו להגיע רק 14 מתחרים. שימו לב
על כל אחד לדרג את ה5 בנות וה5 בנות שהכי היה רוצה לראות בעונה.
5 הבנים ו5 הבנות שיקבלו את מירב ההצבעות, יקבלו מפתח.
ההצבעה תיסגר לאחר 24 שעות.
מתוך 10 המודחים ההפקה תיבחר 4 מתמודדים נוספים שיקבלו מפתח .
ההפקה זה אני וזה זכותי. אני כמובן, לא אדרג.
6 מועמדים יישארו ללא מפתח ולא ייכנסו למשחק. בהצלחה!

מדרג

בנים: 1. ג'יימס 2. ג'ייסון 3. דרו 4. ג'ק 5. קייסר בנות: 1. ג'ון 2. ניקול 3. איווט 4. אדריה 5. ליסה

אורישקי

New member
בוחררר

לדעתי היה צריך להכניס את האווי וג'ייס במקום ג'אק כי סהכ הרבה פחות פופולארי מהם והם נכנסו לעונה במקור. ולרוברט גם לא מגיע להיות שם אבל נו
בנות: ניקול ג'ון (שתי הבנות שהכי הופתעתי והכי הגיע להן להיכנס לאולסטארס המקורי) אדריה איווט (הלוואי והייתה נכנסת לעונה המקורית!! היה לה ממש סיכוי לנצח שם לדעתי) שרה אהובתי בנים: הארדי ג'ייסון דרו ג'יימס! קייסר (אני ממש לא אוהב אותו אבל הוא עדיף על הבנים האחרים ששם).

NP16

New member
אם הייתי מכניס את האווי וג'ייס,

אז זה במקום נאקומיס/דרו או שרה שלך, למשל... הם פופולריים בבאמריקה,פה הם לא ממש הוכיחו את עצמם.

NP16

New member
ובינתיים ה3 שציינתי + ג'ק נכנסים לעונה..

בזמן שמרסלס נגיד או בוגי, נשארים בחוץ עם כל הפופולריות שלהם.

Boran

New member
בוחר:

בנים: ג'יימס (6) מייק בוגי (2) ג'ק (4) רוברט (4) שיהיה קייזר (5), אנא עארף... בנות: איווט (6) קארן (5) ליסה (3) איימי (3) שרה (6)

amitooshacham

New member
דירוג

בנים: רוברט, ג'ק, דרו, ג'יימס, קייסר בנות: ניקול, איימי, אריקה, ג'ניפר, איווט

איזה באסה שפספסתי את סוף הסיבוב הקודם

אבל היה אחלה גמר, וזוכה מלכה
צריך לדרג או רק לבחור? בכל אופן בינתיים אני רק אבחר: בנים: הארדי, ג'ייסון, דרו, ג'יימס וקייסאר. בנות: ניקול, ליסה, אריקה, נקומיס וג'ון.

NP16

New member
כן זה בסדר..

אם יהיה תיקו אז מקסימום אתחשב בזה בבחירת הפקה שלי.

wissenly

New member
מדרג

חמש הבנות- ניקול, נאקומיס, איימי, איווט, שרה. חמשת הבנים- ג'ייסון, מרסלס, ג'יימס, קייסר, דרו.

אורישקי

New member
היי היי היי חמודים מה עובר עליכם

איך אפשר לבחור באיימי כמו שבוחרים בג'ון המלכה?

חבל שאין את ויל, דניאל ואפילו ג'אנל

היינו מקבלים מלחמת עולם פה
. לעניינינו: בנים- בוגי, ג'ק, דרו, ג'יימס וקיסר בנות- ניקול, ליסה, ג'ון, שרה ונאקומיס

NP16

New member
לדעתי זה היה שעמום ולא מלחמת עולם,

אני בעד הזדמנויות למתחרים אחרים :)

אורישקי

New member
דווקא אם היינו עושים את זה עם המנצחים

זה היה די שיעמום לדעתי כי היה צפוי, ואולי בגמר היה טיפה דרמה.

מדרג...

בנות: 1. ניקול 2. איימי 3. ג'ון 4. אדריה 5. וואו, ממש אין לי מישהי חמישית לפה- טוב, ניתן לאריקה. בנים: 1. ג'יימס 2. ג'ייסון 3. קייזר 4. הארדי 5. מרסלס

למעלה