S
shirelld3
Guest
האח הגדול 2024 שידור חי ישיר לצפייה ישירה בחיי, אני תמיד מרגיש בלתי נראה. בלתי נראה, נסתר, בלתי ניתן לזיהוי. זה קרה מתחילת חיי. מעולם לא הייתי התלמיד הבולט שכולם בבית הספר שיבחו. מעולם לא הייתי הבת שהורי מתפארים בה בגאווה. אני אף פעם לא האדם שמספר את הבדיחות שגורמות לכולם לצחוק במסיבות. אני אף פעם לא האדם שהיעדרו מותיר לאחרים להרגיש ריקים. אני אף פעם לא העובד עם גמר האח הגדול 2024 הביצועים הטובים ביותר במקום העבודה שלי. ואני אף פעם לא האדם הראשון שאנשים מחפשים כשהם צריכים משהו. לא משנה כמה אני מנסה, נראה שאנשים אף פעם לא מבחינים בי, בערך שלי או בהישגים שלי. לפעמים זה מתסכל - איך אף אחד לא לוקח את הזמן להסתכל אלי או להכיר במה שאני מביא לשולחן. לא משנה באיזו תדירות אני מאמין שהערך שלי ראוי להכרה, ולא משנה כמה אני ערוץ 26 לייב מנסה להשתלב בחברה כביכול זו בימינו, זה מרגיש שאף אחד אפילו לא שוקל לחסוך מבט בדרכי. החלק שבו היא הכריזה על עצמה כאדם שמוכן להסתתר רק כדי להציג את הטוב שבאחרים. ששואפים לעמוד על קצות האצבעות הגבוהות ביותר רק כדי לזרוח בבהירות עבור כל השאר. שמתמידים על חבל דק, גם לאחר סיום הקרקס, רק כדי לשמור עליהם את תשומת הלב והחיוכים של כולם. וכשהיא נשברת, זה כאילו היא מתנפצת למיליון רסיסים. המילים האלה מהדהדות אותי. ואני מניח שתמיד אהיה כדור מראה, משקף ומנסה לזרוח עבור אחרים. אני מרגיש מחובר לשיר. כי איכשהו, להיות כדור מראה מביא לי נחמה. אני מהרהר באחרים, מסתיר את האני האמיתי שלי מאחורי חזית נוצצת.