פרק 3
שמחתי שכריס זכה אבל ירד לי ממנו בטירוף.
קודם כל הוא לא שחקן חברתי ממש טוב , מספיק לתת לו כיף של גבר או לגלגל עיניים פלרטטניות בתור בחורה ונדמה שהוא איתך ,
אנשים בבית אפילו קייל שקרוב אליו לא יודעים לסמוך עליו ולא בטוחים מה עובר לו בראש , זה לא ממש סימן טוב לבאות..
להוסיף על כך שמהר מאוד הוא רוצה לעשות מהלך של באקדור שיסמן אותו עוד יותר וכל זה מרגיש מתוך קנאה לקרבה של מיידלין אליו ולא מתוך חשיבה באמת אסטרטגית . עובדה שגם אמר שהוא בטוח שהבנות יצמדו אליו אחרי זה. אני דווקא בטוח שבמהלך הזה הוא לגמרי ירחיק ממנו את ריאן ומדלין.
הוא דמות מעניינת לבית אבל לא שחקן וגם הוא נהיה שחצן מדי שאפילו כבר עדיף את השחצנות של ג'אמר כי זה כבר כמו לראות ילד קטן שאין מה להתייחס אליו ברצינות מדי.. הוא בלתי נסבל ממש אבל האינטראקציה שלו עם מיין לי כל כך הזויה וקורעת ששווה להשאיר אותו קצת רק בשביל זה.
שלדון , ונסה וקייל משחקים מושלם כרגע .
ונסה גם מצליחה לא לבלוט למרות שהיא בבריתות שונות.
אני לא מבין למה ברוק והירה , שידעו מההתחלה שהם בבעיות , למה הם כל כך מוותרים . כריס בא לברוק בשיחה אישית כבר , היה נחמד אליה יזם בעצמו והיא עדיין אמרה אני בטח מועמדת. כן. אוקיי...
זה לא שעשיתם לו משהו שאין לכם סיכוי לקבל את האהדה שלו , אם יש ביניכם קצר למה לא לנסות לפחות לדבר איתו ולהגיד את הא' ב' הקלישאתי של "אל תשים אותי ואחזיר טובה בשבוע הבא " . על מישהו כמו כריס זה יכול להשפיע ! לא מבין את הותרנות של שניהם. לכן קשה לי להעריך את ברוק כרגע.