האח הגדול קנדה: עונה 8 - פרק 1

• פותח הנושא Seosi
  • פורסם בתאריך

Seosi

New member
האח הגדול קנדה: עונה 8 - פרק 1

גם האח הגדול וגם הישרדות ביום אחד, שיהיה בהצלחה לכולנו

דיון נעים!

Seosi

New member

טוב, אני חייב לציין שכל הקונספט של גיבורי העל נראה ממש כיף. אני יודע שזה אולי הדבר הכי פחות מעניין בשביל הצופים, אבל זה נחמד לראות את המתמודדים נהנים. באסה בשביל כריס, מין-לי, ניקו וסוזן שהועמדו להדחה על-ידי הצופים, אני מניח שזאת הרגשה פחות נעימה שמספר כזה רב של אנשים לא בעדך, אבל זה רק ההתחלה. מין-לי הפתיעה אותי הפרק האמת, היא וסוזן היו מעולות במשימה הראשונה, ואני שמח שמין-לי הוציאה את עצמה מן רשימת ההדחה. אולי אני קופץ למסקנות מהר מדי, אבל התרשמתי הפרק שהולך להיות משהו בין ברוק, ונסה, מין-לי וכריס.

מעבר לזה לא קרה הרבה יותר הפרק, פרק פתיחה נחמד, אני באמת אשתדל להתמיד בעונה.

NP23

New member

חצי שעה סטנדרטית ואז הייתה דרמה.
זה מצוין שגם באמריקה וגם בקנדה לא מחכים להכניס עניין . אבל ממש מבאס שאלו ה4 שנבחרו. למה כריס?? ממש לא מבין את זה. מהבודדים שאני אוהב, אני ממש מקווה שיוכל להשאר .
ואיך לא שמו להדחה את ג'ון לוק ואת ג'אמר.
סוואגי אשכרה חזר בגוף אחר ועוד יותר בלתי נסבל מתמיד... Yeah..you feeling me??!
&nbsp
No.. i realy don't.. i feel to evict you..
&nbsp
בנתיים אהבתי כאמור את כריס! ונסה ובעיקר את ריאן.
ויש המון פוטנציאל גם למיין לי שאני ממש שמח שנשארה (גם למייקל מדלן ושלדון יש פוטנציאל להתחבב עליי בהמשך, )
קיצר אני מאוד בעד שסוזן תצא ;)
ביאס שזה הבחירות
אף אחד לא הפתיע בנתיים לעומת הראיונות
אם כבר ניקו קצת אכזב, מקווה שיהיה פחות שחצן בהתנהלות בבית ושזה היה יותר למצלמה, במידה ויישאר בכלל.
&nbsp

noamlah

New member

קנדה בחרו את דמיאן לפייבוריט שלהם עונה שעברה ובעונה שש הכניסו את מרון וורוניקה לבית
אתה באמת סומך על הבחירות שלהם?

NP23

New member

לא ממש לא חחחח אבל פה זה מי שונאים
מה היה כל כך לשנוא דווקא בכריס כשיש חתיכת שני דושבגז ברורים

NP23

New member

בדיעבד בחרו לא רע חחח
כריס מצליח לעבור את ג'אמר וג'אן לוק בשחצנות שלו, ניקו לא היה בנוי למשחק
ומיין לי זה היה ברור שהיא הביצ'ית שישנאו והניצחון שלה במשימה הראשונה היה כיפי
סוזן שהכי לא נראתה לי דווקא כרגע השחקנית הכי טובה מהארבעה בפער והיא ממש חמודה
זה שהועמדה להדחה רק עזר לה

Seosi

New member
פרק 2

טוב, הפרק היה הרבה יותר מעניין מפרק הבכורה. בואו נתחיל בדבר הראשון: מין-לי
היא לגמר קורעת, בשיחה שלה עם ג'מר, הויכוח שלה עם קייל (שת'כלס קייל די הגזים שם) וזה שהיא ניסתה להציל את ניקו. אני לא חושב שהיא תישאר לטווח הרחוק במשחק, אבל אני מקווה שכן כי היא ממש מצחיקה ומוסיפה עניין. אני לא מאמין שניקו כבר פרש, לגמרי לא בא מוכן למשחק, אפילו לא ניסה להציל את עצמו. לפחות סוזן נשארה, ואני מעוניין לראות לאן תלך הברית שלה עם ברוק, ונסה, קייל, קרול ושלדון. אני מניח שקייל ינסה להדיח את מין-לי.

בצד השני, יש את הברית של ג'ון לוק, מדלין, מייקל וריאן. מדלין גם די מתקרב לכריס, אני לגמרי רואה אותה מנסה להכניס גם אותו לברית. אפשר לדבר שוב על כך שניקו פרש ביום החמישי?!?!? הוא אפילו לא ניסה בכלל להישאר במשחק.

Bar EL

New member
פרקים 1 + 2 + קצת פידס

אז קודם כל חייב גם לציין שטוויסט גיבורי העל אומנם לא מוסיף לשום דבר אבל הוא מגניב ונראה טוב.
ממש התבאסתי מהמועמדים להדחה כי הם נראים עם פוטנציאל להביא עניין לעונה.
ממש רציתי שניקו ישאר בפרק הראשון אבל לאט לאט הבנתי שהוא ממש לא מתאים למשחק ולא ניסה להילחם כדי להישאר וחברתית הוא לא היה שם בכלל, זה שהוא פרש רק מוכיח את זה שהוא לא מתאים ככה שטוב שהוא פינה מקום לאחרים שכן רוצים לשחק.
כריס הוא כרגע הפייבוריט הראשי שלי (לפחות לפי הפרקים) ואני מקווה שיגיע רחוק, גם מדלין באה לי ממש טוב.
מינלי הזו או איך שלא קוראים לה הפתיעה אותי לטובה במשימה ושעשעה בקטעים עם סוואגי אבל כבר בפרק השני ומהפידס אני מתחיל להבין את מה שחשבתי - שחברתית היא תעורר אנטגוניזם ואו שתיגרר או שתעצבן וכבר תמצא את עצמה בחוץ מהר מאוד.
סוואגי היפר מעצבן וממש לא בא לי בטוב, מקווה שיעוף מהר...
לפי הפידס יש ברית גברים חזקה בין קייל לכריס (ביחד עם שלדון) ויש להם את ונסה וסוזן כבנות ברית שלהן גם כן, והם עלו מהר מאוד על ברית היפים (מייקל, ריאן, מדלין והנודניק ההוא ג'ון לוק) ככה שכנראה שאחד מהם יהיה מטרה השבוע.
לדעתי כריס ימשוך אש יותר מדי אבל לעומתו קייל משחק ממש טוב וכל הבית מת עליו.
גם שלדון בדומה לקייל נראה ממש אהוד לפחות ממה שקראתי ומשחק טוב.
ההפך הגמור מהם היא אנג'י שמסתבר שכבר לא באה בטוב לאף אחד ומעצבנת את כולם.

NP23

New member
פרק 2

יואו זה ממש מבאס וחתיכת שיעור לחיים , הבן אדם בא עם סופר ביטחון והבטחות שיכסח את כולם אבל הוא לא ידע להתמודד אפילו עם עצמו .. הוא הכניס את עצמו לאנרגיה כזאת שחורה ומדכאת שהוא חפר לעצמו כזה בור של תסכול.. אני ממש מרחם עליו. לפחות הוא לא יצטרך להמשיך בבית כי אם הוא כבר נכנס לכזה ברוך על השבוע הראשון הוא לא היה יודע להתמודד עם המשחק.
&nbsp
מיין לי דמות אדירה והלוואי שתמצא דרך להשאר עד הגמר. חבל שאין אי ההכחדה כשיש דמויות כמוה שמתבקש שיודחו בקרוב אבל בא לך שישארו לנצח (למרות שגם קייל הזה היה די חמור) . הלוואי שתהיה לפחות מושבעת שנזכה לנאום מרמור שלה.
&nbsp
נראה בנתיים שהולכת להיות עונה מטורפת.. והבריתות התחילו. שימשיך כך. (ושג'אמר לא יהיה ראש הבית בבקשה !!!!! )

NP23

New member
פרק 3

שמחתי שכריס זכה אבל ירד לי ממנו בטירוף.
קודם כל הוא לא שחקן חברתי ממש טוב , מספיק לתת לו כיף של גבר או לגלגל עיניים פלרטטניות בתור בחורה ונדמה שהוא איתך ,
אנשים בבית אפילו קייל שקרוב אליו לא יודעים לסמוך עליו ולא בטוחים מה עובר לו בראש , זה לא ממש סימן טוב לבאות..
להוסיף על כך שמהר מאוד הוא רוצה לעשות מהלך של באקדור שיסמן אותו עוד יותר וכל זה מרגיש מתוך קנאה לקרבה של מיידלין אליו ולא מתוך חשיבה באמת אסטרטגית . עובדה שגם אמר שהוא בטוח שהבנות יצמדו אליו אחרי זה. אני דווקא בטוח שבמהלך הזה הוא לגמרי ירחיק ממנו את ריאן ומדלין.
הוא דמות מעניינת לבית אבל לא שחקן וגם הוא נהיה שחצן מדי שאפילו כבר עדיף את השחצנות של ג'אמר כי זה כבר כמו לראות ילד קטן שאין מה להתייחס אליו ברצינות מדי.. הוא בלתי נסבל ממש אבל האינטראקציה שלו עם מיין לי כל כך הזויה וקורעת ששווה להשאיר אותו קצת רק בשביל זה.
שלדון , ונסה וקייל משחקים מושלם כרגע .
ונסה גם מצליחה לא לבלוט למרות שהיא בבריתות שונות.
אני לא מבין למה ברוק והירה , שידעו מההתחלה שהם בבעיות , למה הם כל כך מוותרים . כריס בא לברוק בשיחה אישית כבר , היה נחמד אליה יזם בעצמו והיא עדיין אמרה אני בטח מועמדת. כן. אוקיי...
זה לא שעשיתם לו משהו שאין לכם סיכוי לקבל את האהדה שלו , אם יש ביניכם קצר למה לא לנסות לפחות לדבר איתו ולהגיד את הא' ב' הקלישאתי של "אל תשים אותי ואחזיר טובה בשבוע הבא " . על מישהו כמו כריס זה יכול להשפיע ! לא מבין את הותרנות של שניהם. לכן קשה לי להעריך את ברוק כרגע.
&nbsp

למעלה