האח הגדול

האח הגדול ../images/Emo150.gif

רואים ? לא רואים ? מעניין ? אני רוצה להכריז פה כבל עם ועדה בצורה שאינה משתמעת לשני פנים ובאופן הכי ברור שאפשר. אני סרוג ורכשתי את הערוץ (8 שקל לכל התקופה) ואני מאלה שנהנים לראות את האח הגדול בהוט
מה תעשו לי ???????? אה ?????????????????????????????

ידענו שאתה לא מושלם.

כל אחד והבאגים שלו. האמת? לשבת מול הטלויזיה בכדי לראות את שימי תבורי מוצץ אצבע נראה לי בזבוז זמן.

../images/Emo4.gifלא יפה סרוגה...

אני נעלבת בשם שמשון טווילי ....... לא באמת הוא אחלה של אדם,אם היית אתמול שומכת אותו שר היית נופלת ....

הוא באמת אחלה של אדם

אני לשניה לא אומרת שלא. אבל בתור שכזה אני לא בדיוק מבינה מה הביא אותו לשם. לגבי האח הגדול: מודה ומתוודה בעונה הראשונה צפיתי ואפילו אהבתי. היו שם אנשים מהשורה כמוני וכמוך. העונה הזו, ב10 הדקות בהן צפיתי הצליחה לעשות לי אנטי. 7 דקות ראיתי את שימי תבורי וב3 הדקות הנוספות ראיתי שיחה לא נעימה שעשתה לי
.

פלפל אתה גדול

תגיד: למה ציינת שאתה סרוג ורכשת את הערוץ? מה לסרוג יש איסור לראות את האח הגדול? צ'מע היום נשברתי ובשעה 19.00 רכשתי את הערוץ עכשיו אני חושבת מה נעשה לך?.......... אני יודעת מה נעשה נעביר דחקות ביחד הולך? צ'מע זה ממכר שחבל"ז מאוד מסקרן איך הם יערכו את ארוחת ליל שבת..... יאללה אחי,יש לך ד"ש ממנחם בן.....

ועל זה נאמר ....

כפרה עליך ....
יאללה, הפופקורן עלי ??? אתמול שימי אמר שבערב שבת בזמן הזמירות הוא יעשה להם הופעה חיה .. אז יש למה לצפות במשדר ביום ראשון כמובן .. תגידי ... שמת לב לעובדה ש ב 2 העונות של האחר הגדול (הקודמת והנוכחית) ל 90 אחוז מהגברים יש קוביות מושלמות בבטן ???

כשזה היה בחינם-הצצתי מדי פעם

ב"ה אבל לא רציתי יותר מדי להכנס לזה,איך אומרים ביידיש:לא תלך רכיל בעמך

clevelandrocks

New member
רק האחות הקטנה!

למי שרוצה לסנן את הקטעים המשעממים (כלומר 90% מהקטעים). למי שחושב שהוא טוב מידי בשביל האח הגדול (כלומר 90% מהאוכלוסיה). למי שחושב שערוץ 20 זה המיץ של הזבל. למי שבכל זאת רוצה לדעת על מה כולם מדברים. למי שרוצה ללכת לישון עם חיוך. למי שיש ערוץ ביפ. צפו באחות הקטנה עם אפרת אברמוב ואורחים וככה גם תהיו מעודכנים וגם תוכלו לצחוק על הסלבס(?!) שבבית.

למעלה