האח הגדול VIP

w o m a n 10

New member
האח הגדול VIP

כל דיכפין יתה ויאכל. האח הגדול VIP צפייה מהנה. האם צפיתם בכניסת הסלבריטאים לבית האח הגדול? האם הפעם זה מעניין אתכם יותר מהפעם הקודמת או אולי פחות? מה דעתכם על המשתתפים? אהיה כאן רק ביום ראשון... אשמח לקרוא את דעתכם.

w o m a n 10

New member
אפשר להגדיל את המסך על ידי...

הקשה על הריבוע הקטן עם החץ האלכסוני. ולהחזיר על ידי הקשה על ESC

הם לא מענינים אותי ואני לא צופה הספיק לי

אני שמחה שצריך להזמין את הערוץ....כי אני לא אזמין. למדתי את השיעור שלי....קופרמן שערך את התוכנית והתערב בצורה גסה לא יקבל ממני שקל. לדעתי הרבה אנשים כועסים עליו,פחות רואים ופחות יסמסו העונה. אני כן קוראת בפורום האח הגדול, וזה מספק את הסקרנות שלי.

w o m a n 10

New member
יש לך הזדמנות להציץ באינטרנט בחינם

בלינק שהבאתי. דווקא הפעם אומרים שכספי הSMS יתרמו לאחת העמותות. כגודל המעורבות כך גודל האכזבה

כל קשר בין כשרון לשכל מקרי בהחלט!

דווקא הלכתי לראות , קולקציית פרחולות ה"סלבס" מהדרג הכי נמוך בארצנו הבהירה לי סופית שכשרון מגיע בנפרד , ולא חייב להיות בתוך קופסת המוח. שעטנז של טיפוסים שהמכנה המשותף ביניהם הוא עישון כמויות מוטרפות של ציגריות וצמד המילים מאמי או נשמה הנאמרות עם חיוך צבוע , והעיסוק המרכזי של חייהם הוא איפוא לקנות את המגף או הארנק ועפרון האיפור הכי הכי. לא ברור לי מה עושה שם ה"אינטלגנט" מנחם בן שחשב אולי שיוכל למלא את משבצת האדם החכם או הפרידמן התורן , כל הסימנים מצביעים על כך שהוא עף הביתה ראשון. חצי מהזמן הם נזקקים למילון על מנת לתרגם את משפטיו
ברגעים כאלה ישר חשבתי על האפשרות מה היה קורה אם היו מצרפים אותו למשל אל עמוס עוז, מאיר שלו, וירון לונדון . בסך הכל מצ'עמם, ואני חושבת שצריך להחזיר את משפחת בובליל בהקדם.

למעלה