האח הגדול...

סאלי31

New member
האח הגדול...

לאחר שראינו והלאו אותנו במליאנאלפים פרסומות (אוף) והיו חתיכים וחתיכות ויש פחות מכל מגזר וזרם מהעם לקחו דמות מייצגת. (לצורך שימור הדימוקרטיה כמובן) מי הוא/ היא הפייבוריט שלכם/ן ? זאת שהייתם מפרקים אותה על המבט הראשון? (מסתבר שטיפוח לגבר-סידור גבות היא לא מילה גסה גם לגברים) יום טוב

אבל יהירות ושחצנות...

היא מילה גסה מאוד... מצפיה ראשונית, מאוד לא אהבתי את הליהוק. חבורה של אנשים שמאוהבים בעצמם. איכס

סאלי31

New member
אכן- הכי בלטה היא..

סיוון עם השיער השחור הקצר. וואי זה באמת דוחה. כמעט כולם היו עם ביטחון עצמי מופרז- הרי זה מה שמחפשים המפיקים, כדי שיהיה ויכוח ברצון לקבל מנהגיות ושליטה בבית. ובכל זאת- מי תפס אותך מבחינת מראה ודיבור? מהצד הגברי/ אף אחד לא עשה לי וואוו עדיין.. אולי בהמשך :))

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

טוב יעשו הורים אם יסננו צפייה של ילדיהם. סוג של מודל חיקוי אווילי לארוגנטיות ולדריכה כל גוויות למען זכיה בפרס.

אם ככה

אנחנו עומדים על 50 או 100 אחוז?
עד הזכייה אלוהים גדול - בינתיים נראה לי שאנחנו 'מסתכלים' עליה מכיוונים שונים

Hexagonal

New member
אהה אהה, ואם הן יכולות...

שיצרפו את ליאם וסיון
<לא נסחפתי בכלל...>

Just a man 111

New member
להזדיין עם תאומות - טעות קשה

נגיד שאחת מוצצת טוב, איך תזכור מי זאת? פתרון אפשרי הוא להשתמש בשיטה של רבי יהודה שנתן בהם סימנים, אבל לא כולן אוהבות את זה.

seymore butts

New member
הפייבוריטים שלי הם אלעד ופרידה

לצרכי ליהוק משותף בסרט פורנו כמובן...

סאלי31

New member
ריאלטי..

כל התכניות כמעט הן ריאליטי :)) התכנית אינה מטופשת- לדעת להיות אסטרטג במידה הנכונה ולדעת לתמרן בין כל הצדדים ולהגיע למליון? לא פשוט בכלל. בל נתעלם מהלחץ הנפשי בו כל אדם שרוי רחוק מהאנשים שהוא אוהב וכלוא בכלוב זהב. תכנית בודקת עמידה בלחצים נפשיים כבירים בנוסף ליכול ניהול אסטרטגי מעולה. מה מטופש בה לפי דעתך?

עגלשון

New member
לא צופה בזבל הטלויזיוני הזה

בשבילי הוא מייצג את כל מה שרע בתעשייה הזו.

סאלי31

New member
אני חולקת עליך..

מה רע בתכנית הזאת? האמת יש תכניות שאני סולדת מהן- כמו למשל התכנית שמפשיטה את הנשים ששונאות את גופן ותולים להן את התמונות על בניין ושואלים את העובר והשב על דעתו לגבי האישה וגופה- זה כבר שוק בזר והשפלה לגוף הנשי שאני די סולדת מהתכנית הזאת- מה היה שם התכנית? אוף!

למעלה