האטה בגדילת גפיים

האטה בגדילת גפיים

שלום לכולם היינו היום בסקירת מערכות אצל דר מלינגר בדיקת הארכת משקל העובר שוקל 1.5 קילו והגפיים להארכתו הם תואמים לשבוע 29 לטענתו יש קשר לקלאבפוט, וייתכן והגפיים יהיו קצרות כמובן שהוא ביקש מאיתנו להגיע עוד ששבועיים לבדיקה נוספת. מה אתם אומרים? מישהו שמע על דבר כזה? יש באמת קשר לקלאבפוט? אני מרגישה שיש לנו כבר יותר מדי בעיות איזה יאוש!!!!

אל ייאוש!!!!

גם לנו כל פעם היו מוצאים משהו אחר, פעם התנוחה לא טובה, פעם עכוז ופעם השם יודע מה..... היום, יש לנו ילד כמעט בריא וחוץ מקלאב פוט, אין לו את הבעיות האחרות שהזכירו לנו ברחם ( יש לו אחרות
) לא יודעת לומר לך לגבי גדילת הגפיים אבל מדהים שאני חושבת על זה,לתמיר בן שנה ותשעה חודשים, באמת יש כפות רגליים יותר קטנות מהרגיל, האם גם אצל אחרים זה כך????? לגבי שאר האיברים, הכל בסדר אני מאמינה שבסוף כל הדברים יהיו בסדר, תנו לעוברונצ'יק קצת לגדול ..... תרגישו טוב אורית

יש אומרים שזה אכן נכון

כשהיינו בםקירת מערכות בהריון באמת אמרו לנו שיתכן והגפיים יהיו קצת קצרות מהרגיל ושמנות קצת יותר מהרגיל אבל במציאות הכל שונה ואל לכם לחשוש.לא צריך "לקחת" את מה שרואים באולטראסאונד כמובן מאליו. אתס תראו שבעז"ה הכל יסתדר לטובה. ומה שלא בסדר יתקנו שיהיה בסדר . בהצלחה בהמשך ההריון !!!

למעלה