האיגואנה מעניקה צל"ש ראשון

האיגואנה מעניקה צל"ש ראשון ../images/Emo141.gif

והצל"ש מטעם האיגואנה (ויגו מורטנסן
) הולך ל..................... יערה (yaaronet bloom), על שיפור ההתנהגות ביחס לאיגואנה (והיא כבר קיבלה מהאיגואנה עונש כך שזה שיפור
) יערה - קבלי את צל"ש - "האיגואנה הישנה" תהני ותפיקי ממנו את המירב
*הללו את האיגואנה
*

LMAO ../images/Emo141.gif

יחי האיגואנה
LOL איך עוד יש פה אנשים שלא הבינו מי היא האיגואנה הקדושה (איזה חמוד הוא יאללה ראיתי היום 2 פוסטרים שלו
) חחחח *הללו את האיגואנה*

yaaronet bloom

New member
ליאת את צריכה להסביר להם הם עדיין..

הם עדיין לא הבינו! טוב אני אסביר.... אני אמרתי שהאיגואנה (ויגו) הוא לא ממש שווה ומה היא מוצאת בו?! ואז התחילה מריבה קטנה ואז נתתי לה תמונה שאין לה שלו והיא ביטלה לי ת'עונש לא לראות שבועיים את הטרילוגיה + ניקוי האורווה של TJ לXX זמן בלי לראות את ויגו או לאכול איתו באחד הערבים... עכשיו כשאני חושבת על זה הוא היה מרחם עלי והיה מכניס אותי הביתה (אני אמורה לישון באורווה) בקיצר היא ביטלה לא את העונש והיחס שלי השתפר אז גם קיבלתי צל"ש! וזה זה הסיפור אז אזהרה לאנשים! לא להסתבך עם האיגואנה!

adva g

New member
../images/Emo2.gif אני היחידה שלא מבינה

את ההודעה ההזויה הזאת? או שאולי אני לא אמורה להבין אותה, זה כבר יותר הגיוני... איגואנה?

go girl1

New member
עוד לא הבנת?!

איגואנה= ויגו מורטנסן... זה מסביר את ההזיות...

adva g

New member
חח באמת איבדתן את השפיות../images/Emo3.gif

אני מקווה שזה זמני, אבל גם אם לא, זה בסדר

yotam 1 4

New member
נצל"ש-למכירה!

כל מי שרוצה,יש לי כתבה *נדירה מ-א-ו-ד* של שני עמודים על שר הטבעות-שני הצריחים מעיתון שאינו נמכר בארץ!!!! יש שם כמה תמונות,אבל החיסרון הוא שזה בצרפתית. אז,לכל האספנים הגדולים שמעוניינים,ליצור קשר במסרים! *שימו לב-הכתבה נדירה מאוד,ואי אפשר למצוא אותה בארץ,וגם בחו"ל מכיוון שזה לפני חצי שנה בערך*

גמני מתה עליך../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo141.gif

חחח תגידי מה המסנג'ר / איסיי שלך
....

אין לך את המסנג'ר שלי? פשע!

[email protected] האיי סי מוחרם. חחח לא אוהבת אותו. בקיצור עכשיו אני לא און ליין כי יש משחק והכל. חחח.... אוח יורו טיפשי!

למעלה