האיגואנה מעצבנת אותי...

liavushh

New member
האיגואנה מעצבנת אותי...

יש לה פיצול רציני פעם היא נחמדה והיא לא נושכת ולא בורחת ולפעמים היא פשוט לא נותנת לגעת בה...היא מסרבת להכתים את עצמה...יכול להיות שנפלתי על איגואנה עקשנית איך גורמים לה להפיק לנשוך ולאהוב אותי טיפה כל מה שאני רוצה זה שהיא תבוא אליי שאני מכניס את היד... עוד דבר לפעמים שהיא עליי היא משתינה עליי...:)...זה בגלל שהיא מפחדת או בגלל שהיא רוצה שאני יחזיר אותה לאקווריום??

dreaming h

New member
בתור התחלה,

הרבה הרבה סבלנות, ועקשנות. לוודא שאתה לא מלחיץ אותה עם הכנסה אגרסיבית של היד, לתת לה להתרגל לרעיון. מעבר לכך, יתכן ויש לה בעיה, שגורמת לה להילחץ ממגע. הרגליים שלה נראות בסדר? בתזוזה נראה שהיא שולטת בכל האצבעות? היא אוכלת באופן תקין? נשל? נסה לאתר סימנים חשודים לבעיה. לפעמים, זה הגורם.

liavushh

New member
היא בידיוק משילה

היא אוכלת בסדר גמור עם הרגליים והאצבעות נראה שהכל בסדר אין משו יוצא דופן, הדבר היחיד שקצת מוזר זה שהיא משילה נשל כבר בפעם השנייה בחודש האחרון...זה גורם להן לאי נוחות?? מתי היא כבר תתרגל אליי?ותפסיק לפחד ולברוח?? האם יש דרך לחנך אותה שלנשוך זה לא טוב?

תבדוק טוב טוב שאין לה בעיית עור

או משהו אחר שמפריע לה כמו שריטה שגורמת לה לחדש את העור בתדירות גבוהה. במשך הזמן אם לא תגיב לנשיכות שלה היא תבין שזה לא משפיע עליך ותפסיק עם זה.

למעלה