האיגואנה שלי

salingre

New member
האיגואנה שלי

יש לי בעיה האיגואנה שלי (חדשה) לא אוכלת עם אני לא מאכיל אותה מהיד אני שם לה אוכל לפי מאמרים על מה לתת להם איך לתת להם וזה אבל היא אוכלת רק שאני מאכיל אותה יש לה בטרריום 30 מעלות וזה לא נראה לי הבעיה מה לעשות? בתודה אורי

היא באה ליד ואוכלת מרצונה?

או שאתה משכנע אותה לאכול על ידי שיפשוף האוכל על פיה או דוחף לה אותו בכוח? אם היא באה מרצונה החופשי פשוט תן לה לאכול ככה ולאט לאט תוריד את היד בזמן שהיא אוכלת עד שהיד תהיה מונחת על הכלי אוכל שבוא אתה מעוניין להשתמש. במשך הזמן פשוט תעביר את האוכל מהיד לכלי בזמן שהיא אוכלת בתקווה שהיא לא תשים לב ותמשיך לאכול. זה יכול לקחת הרבה זמן אבל צריך סבלנות.

salingre

New member
אז זהוא ש...

אני משפשף לה את האוכל על הפה והאף ואז היא פותחת את הפה (נראה לי מעצבים) ואני דוחף לה אתה האוכל ואז היא אוכלת אותו לבד (יותר נכון בולעת..) כמה שנשמה אכזרי זה לא ככה והיא חייבת לאכול אז מה לעשות בבקשה...

salingre

New member
האיגואנה שלי...

לא אוכלת רק שאני מאכיל אותה מהיד והיא לא באה אלי כדי לאכול היא יותר נכון מצליפה בי אבל היא תתרגל אלי (חדשה) אני צריך להאכיל אותה בכוח לעצבן אותה כדי שתפתח את הפה ואז אני דוחף לה את האוכל אני לא תמיד בבית ושאני משאיר לה אוכל שאני עושה אותו בדיוק איך ששכתוב במאמרים באינטרנט אוכל מעולה אבל היא לא אוכלת אני חייב שהיא תתחיל לאכול עם מישהוא מכיר את הבעיה או מכיר פיתרון תגיבו בבקשה תודה רבה אורי

אורי...../images/Emo4.gif

אין לי ניסיון עם איגואנות. בפעם הבאה תשרשר את ההודעה להודעה שכבר שאלתה עם האיגואנה. רע ליבני

אורי אני חושב שליונתן...

יהיה יותר קל לעזור לך עם האיגואנה אם תיתן יותר פרטים עליה כמו:מתי פעם אחרונה היא אכלה וכו'. בהצלחה!! רע ליבני

salingre

New member
יונתן...

היא אוכלת כל יום אבל אני מאכיל אותה לאת לאת היא מתחילה פחות לסרות להצליף...

1צחי

New member
אז ככה

אם הטמפרטורה נכונה ,מה שצריך לעשות הוא להגיש לאיגואנה סלט קצוץ דק, תן לה לאכול לבד ,אם היא מסרבת -תחזור על ההגשה בכל בוקר. בדרך כלל לאיגואנות לוקח זמן להתרגל למקום חדש ולכן רצוי לא להתעסק איתה בכלל עד שהיא תתחיל לאכול מספר פעמים לבד ורק אז מותר להוציא את האיגואנה לכמה דקות ולהחזירה. סביר להניח שהאיגואנה נימצאת בסטרס (לחץ) והצלפות הזנב מחזקות את ההשערה הנ"ל. נ.ב לא להאכיל בכח האיגואנה יכולה להחזיק ללא אוכל זמן רב.

חן 007

New member
תיקרא את זה אולי היה לך תשובה

תיכנס באתר פט נט לזוחלים ואז תיראה כתבה על איגואנות

galvin

New member
תשמע...

כרגע אין לי איגואנה, אבל היו לי כמה למשך כמה שנים. אם היא לא אוכלת לבד, תנסה לתת לה דברים פחות בריאים תזונתית אבל שאיגואנות בד"כ אוהבות מאוד- חסה לא חתוכה אלא קרועה לקרעים גדולים, ופרחי היביסקוס אם אתה מוצא. תשדל לשים את זה מתחת למנורה שלה- בהנחה שיש לה מנורה. אחרי שהיא תתחיל לאכול לבד, תן לה אוכל בריא יותר. אתה גם תלמד מה היא אוהבת יותר ומה פחות. ותוודא שהיא מקבלת מספיק שמש. :)

1צחי

New member
אסור

לתת לאיגואנה חסה,האיגואנות מתמכרות לזה ומסרבות לאכול אוכל אחר.

למעלה