האיגואנה שלי...

salingre

New member
האיגואנה שלי...

לא אוכלת כבר איזה שבוע וחצי ,סיפרתי לכם על זה וצחי אמר לי כל בוקר לשים לה אוכל חדש בקערה ולא להאכיל אותה בכח אז זה לא עבד ואתמול היא התחילה ליהיות קצת מסטולה מטושתשת כזאת אני חייב פיתרון בהקדם בתודה רבה אורי סלינגרה

Alien25

New member
איגואנות

איגואנות אוכלות פחות בחורף והשבוע היה יחסית קר מבחינת מזג אויר. אולי הטמפרטורה בכלוב נמוכה מדי ולכן היא לא פעילה? כשקר להן הן לא אוכלות ולא זזות הרבה. אני מציעה לתת לה אוכל ירוק בעיקר (קישוא או מלפפון, בזיליקום, נענע, פלפל, גזר) ואם היא קטנה אז לגרד את האוכל בפומפיה (את העלים לא צריך). אם יש לך עוד בעיות תוכל לשאול.

salingre

New member
תודה רבה אני יעלה לה

את הטמפרטורה בטרריום נ.ב האכלתי אותה הרגע אבל עיצבנתי אותה והיא פתחה את הפה נתתי לה ככה איזה 2 עלים של כובע הנזיר (אלו עלים דיי גדולים)

Alien25

New member
אני חושבת שהטמפרטורה

צריכה להיות 28 מעלות בצד החם של הטרריום ו-23 בצד הקר.

הנה מתוך "המדריך המלא לגידול

איגואנות ירוקות בשבי" מאת ג'ניפר סוופורד, ותורגם על ידי אביבה ליבשיץ "חימום ותאורה הן שתי בעיות שניתן לפתור במקביל. מנורת חימום יכולה גם לשמור על החום בכלוב וגם לשמור על תאורה נכונה. באזור מתחת לתאורה תתחמם האיגואנה. אזור החום העיקרי במשך היום לא צריך לעלות על C *35, כאשר האזור הכי קריר בכלוב צריך להגיע למינימום של C *30 . בלילה יש לכבות את מנורת החימום ולאפשר לטמפרטורה לרדת ל C *22-29 . רצוי להתקין תרמוסטט בכלוב בכדי למדוד את הטמפרטורה. את המנורה יש להתקין מחוץ לכלוב, אחרת האיגואנה תטפס עליו ותיכווה." המאמר מופיע במאמרי הפורום ומומלץ מאוד לקרוא אותו. כמו כן ישנו גם מאמר נוסף וטוב מאוד שעוסק באיגואנות ירוקות וגם הוא מאוד מומלץ לקריאה.

salingre

New member
עזרהה דחוף

נפל על הזנב של האיגואנה שלי צינור אלןמיניום ונקטע לה חציא מהזנב זה נשאר תלוי על עור וגידים טיפה לא נראה לי כואב לה לפי התגובות אבל מה יהיה על הזנב שלה עכשיו??..!!!!!!!!!!!!! מה לעשות צריך תשובות דחוף תודה

Alien25

New member
מהר!!!

מהר תלך לוטרינר... באיזה אזור בארץ אתה גר?

salingre

New member
היסתדרתי

היתקשרתי למי שאתמול קניתי את הנחש יש להם גם איגואנות הוא מומחה לזוחלים והוא אמר לי לשים פולידין ושזה יצמח מחדש בגלל שהיא צעירה

למעלה