האיגוד האמריקאי פרסם חלק מהסרטונים שחכינו להם

cubano1

New member
האיגוד האמריקאי פרסם חלק מהסרטונים שחכינו להם

עוד מחנה אימונים, ועוד כמה סרטונים של מתעמלות -
אבל תאכלס מה שכולם רוצים לראות זה מה קורה עם אלי רייזמן וגבי דאגלס...
https://www.youtube.com/watch?v=n1COJYLuKP4
ובכן - האיגוד פרסם סוף סוף סרטון המציג את ההתקדמות של קיילה רוס (אין חדש) ואלי רייזמן (יש אמנאר, יש שיפור במקבילים, אבל היא עדיין לא בלרינה)
לגבי דאגלס - ראינו איזה סרטון קטן שלה מבצעת את ה standing full - סלטה עם בורג מעמידה על הקורה.
אבל לפי הרחשים - דאגלס היתה חולה במחנה האימונים האחרון, ונשלח צוות צילום לצלם אותה באולם האימונים שלה (buckeye), והסרטון יועלה בקרוב...

Tammie

New member
הגיע הזמן באמת

רייזמן אף פעם לא הייתה בלרינה, וכנראה גם אף פעם לא תהיה.... כרגע התרגילים שלה עוד צריכים ליטוש, אבל יש שם מגמה לא רעה. לא שזה אומר שזה יספיק לה ביחס לכל הצעירות...
&nbsp
&nbsp

cubano1

New member
והנה הסרטון של דאגלס

היא אכן היתה חולה בזמן מחנה האימונים, ולכן חיכו שהיא תבריא ושלחו משלחת צילום אליה לאולם
https://www.youtube.com/watch?v=DBw8pnhkbqM
היא מקווה להכלל בנבחרת לתחרות גביע יזולו באיטליה

trilliane

Well-known member
מנהל
הקדמת אותי...
ואני מוסיפה את קיילה רוס

https://www.youtube.com/watch?v=4tVeU5btyF0

ohashi

New member
כייף לראות ותיקות

אני מאושר שגבי ורייסמן חזרו , ואני חזרתי לחבב את קיילה רוס שוב ,
רייסמן - היא נראת כבדה כמו תמיד צקווה שרמת הקושי שלה תעלה בקורה ובמתח בשביל שתוכל להתמודד עם החדשות
גבי - קווים יפים שוב רמת הקושי שלה לא גבוהה אבל היא תיד היתה נקייה בזמנים הטובים
ורוס - הגובה שלה עושה איתה חסד, למרות שזה מקשה עליה "אולי" אבל הי אלגנטית מקווה באמת שהיא תעבוד על אלמנטים חדשים יותר (לא בכרי קשים םשוט אני לא רוצה לראות שיחזור של קיילה מלונדון)
&nbsp
לסיכום היה ממש כייף להתעדכן .... למרות עידן הפייבוק,אינסטגרם , טוויטר , האלמנטים שהם עובדים עליהם לא יוצאים כל כך בקלות מאולם ההתעמלות ואל המסך , שנת 2015 מוצלחת

trilliane

Well-known member
מנהל
בדיוק מה שחשבתי על רייזמן... כבר ב"רוקדים עם כוכבים"

היא נראתה לי פחות דקת גזרה... ככה זה כיוצאים ממשטר אימונים של שנים (אותו הדבר קרה גם לשון ג'ונסון, היא אף ציינה זאת בכנות באוטוביוגרפיה שלה). אני מודה שאני לא כ"כ אופטימית לגבי רייזמן. אין ספק שהיא חרוצה ובעלת מוטיבציה, אבל לתחושתי היא תמיד הייתה בקלף היציבה והחרוצה, זו שאפשר לסמוך עליה שתספק את הסחורה, אבל אין לה כוח מתפרץ או אלגנטיות מרשימה והיא מעולם לא "הבריקה" באמת (כמו גבי או סימון), למעט אולי אותו פס אקרובטיקה מרשים בקרקע. אני לא בטוחה שהיא תצליח להתחרות בחדשות הצעירות, הגמישות והרעבות.
&nbsp
גבי היא דווקא ההפך – פחות יציבה, אבל כישרונית (גם במתח, מכשיר חלש יחסית אצל האמריקניות ואצל רייזמן במיוחד) והיא עדיין שמרה על גזרה דקה, והפעם גם נראה לי שהתבגרה, אז אני מקווה שלא תתפרק שוב כמו בגמרים של המכשירים בלונדון.
&nbsp
קיילה רוס הייתה החוליה השקטה בלונדון, הצעירה ביותר, קצת בצל של חברותיה לנבחרת; לא עלתה באף גמר (למעט הקבוצתי, כמובן) אבל מאז החליטה להמשיך ולבלוט ופשוט לעבוד וכיום היא יושבת על המשבצת הבטוחה של היציבה שמספקת את הסחורה... לא מבריקה, אבל יש לה קווים יפים, היא אלגנטית, וכיום אפילו גבוהה משהייתה אז... והיא נראית טוב גם במתח. אני מקווה שהיא תתפתח כי יש לה לאן.
&nbsp
לסיכום, אני חושבת שבמשבצת המתמידה שעובדת קשה רוס יושבת חזק, ולרייזמן יהיה קשה לסגור את הפער שצברה בזמן שפיזזה ורוס טחנה את חדר הכושר והמשיכה להתחרות ברצף. גבי עוד לא אמרה את מילתה האחרונה, אבל היא צריכה להראות רצינות והתמדה ולחזור חזק לכושר; נקווה שהמאמנת הנוכחית אכן מיטיבה איתה כפי שסיפרה.
&nbsp
ג'ורדין ויבר כבר פרשה; היחידה שנשארה מ"חמש הנועזות" היא מקיילה מרוני, שדווקא המשיכה להתחרות גם אחרי לונדון אבל סבלה משרשרת פציעות וניתוחים, מעניין מה מצבה...

למעלה