האידיוט ריכטר קובי אומר צריכים להתחבר לערבים

הוא מתכוון שהשמאל צריך להתחבר לאחים המוסלמים לאש"פ ולחמאס בישמעאל כדי להשיג רוב בבחירות .
הוא מבחינתו האידיוט צודק. בלי האחים המוסלמים אש"פ ופת"ח בישראל בלי ראאד סלאח והתנועה האיסלמית אין להם לשמאל סיכוי לקבל רוב בבחירות.
אני מתערב איתכם שלא רחוק היום שהשמאל הישמעאלי ימצא את הדרך לבטל את הבחירות בישמעאל. השלב הבא של ההפיכה המשפטית והצבאית היא לבטל את הבחירות בישראל ולהכניס את הדמוקרטיה לארון הקבורה של ההיסטוריה של העם היהודי ששרד במדינתו לא יותר מ80 שנה.
אתם לא תחגגו את יום העצמאות בשנה הבאה לא תהייה לכם סיבה לצאת לרחובות לרקוד ולחגוג את העצמאות.
המחיר יהיה מרחץ דמים השמאל ישתף פעולה עם המחבלים ערביי ישראל וערביי יהודה ושומרון העמוסים באמל"ח וכלי רצח.
חברים טובים שלי מישראל התקשרו ואמרו שהם מוכרים את הרכוש שלהם במדינת ישמעאל ורוצים להגר למיאמי . שאלתי אותם למה? מה קרה? כי הם תמיד כעסו עלי שעזבתי ב2005 ואמרו לי שעשיתי מעשה לא פטריוטי שעזבתי אז שאלתי אותם למה מה קרה שהחלטתם לעזוב? אמרו לי נסענו לאילת דרך מצפה רמון ובדרך ערבים חמושים במסכות וכלי נשק עשו מחסום עצרו את כל המכוניות ליד ציחור ושדדו מאיתנו את הכסף כרטיסי אשראי מזומנים ארנקים תכשיטים היינו 5 מכוניות 10 דקות תחת נשקים שלופים והם ברחו בטויוטת לנדקרוזרים למדבר ונעלמו. באה המשטרה אחרי חצי שעה וליוו אותנו בחזרה לבאר שבע.
הנכדים שלהם בוכים רועדים לא יכולים לישון בלילה מפחדים ללכת לבית הספר הם גרים ליד פתח תקווה במושב.
האידיוט הפסיכופט ריכטר רוצה להתחבר לכנופיות האלה .חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

certified.woke

Well-known member
הוא מתכוון שהשמאל צריך להתחבר לאחים המוסלמים לאש"פ ולחמאס בישמעאל כדי להשיג רוב בבחירות .
הוא מבחינתו האידיוט צודק. בלי האחים המוסלמים אש"פ ופת"ח בישראל בלי ראאד סלאח והתנועה האיסלמית אין להם לשמאל סיכוי לקבל רוב בבחירות.
אני מתערב איתכם שלא רחוק היום שהשמאל הישמעאלי ימצא את הדרך לבטל את הבחירות בישמעאל. השלב הבא של ההפיכה המשפטית והצבאית היא לבטל את הבחירות בישראל ולהכניס את הדמוקרטיה לארון הקבורה של ההיסטוריה של העם היהודי ששרד במדינתו לא יותר מ80 שנה.
אתם לא תחגגו את יום העצמאות בשנה הבאה לא תהייה לכם סיבה לצאת לרחובות לרקוד ולחגוג את העצמאות.
המחיר יהיה מרחץ דמים השמאל ישתף פעולה עם המחבלים ערביי ישראל וערביי יהודה ושומרון העמוסים באמל"ח וכלי רצח.
חברים טובים שלי מישראל התקשרו ואמרו שהם מוכרים את הרכוש שלהם במדינת ישמעאל ורוצים להגר למיאמי . שאלתי אותם למה? מה קרה? כי הם תמיד כעסו עלי שעזבתי ב2005 ואמרו לי שעשיתי מעשה לא פטריוטי שעזבתי אז שאלתי אותם למה מה קרה שהחלטתם לעזוב? אמרו לי נסענו לאילת דרך מצפה רמון ובדרך ערבים חמושים במסכות וכלי נשק עשו מחסום עצרו את כל המכוניות ליד ציחור ושדדו מאיתנו את הכסף כרטיסי אשראי מזומנים ארנקים תכשיטים היינו 5 מכוניות 10 דקות תחת נשקים שלופים והם ברחו בטויוטת לנדקרוזרים למדבר ונעלמו. באה המשטרה אחרי חצי שעה וליוו אותנו בחזרה לבאר שבע.
הנכדים שלהם בוכים רועדים לא יכולים לישון בלילה מפחדים ללכת לבית הספר הם גרים ליד פתח תקווה במושב.
הצג קישור לדברי ריכטר...

certified.woke

Well-known member
א) מדוע הטקסט בצהוב? אין ניגוד לרקע הלבן...או שאתה כותב טלפונית במצב dark mode?
ב) נחוצה תגובת ריכטר. העתונאי פרידמן פשוט אינו מקצועי...
לך חפש מי ינענע אותך. זאת התגובה שלך. מה חשבת? שהמצאתי את מה שאמר הזבל ממוחי ?
רק מראה לך מי הוא ומי אתה. חבורה של אפסים עם ריח של פיפי.

לך חפש מי ינענע אותך. זאת התגובה שלך. מה חשבת? שהמצאתי את מה שאמר הזבל ממוחי ?
רק מראה לך מי הוא ומי אתה. חבורה של אפסים עם ריח של פיפי.
אתם מסריחים כמו הילד שהיה מגיע לבית הספר עם ריח של פיפי. מסכן אף אחד מהילדים לא התקרבו אליו והוא היה בודד בבית הספר.
יום אחד הלכתי למחנכת ושאלתי אותה למה בית הספר לא מטפל בעניין הייתי בכיתה ד כי הבנתי שהבעיה לא בילד אלא בהורים שלו .חטפתי צעקות.
על הילד ריחמתי עליכם אני לא מרחם.

ortodox

Member
רק שאבין, עולה מדבריך שאתה בכלל לא חי כאן, כנראה כבר שנים. אז אם תרשה לי, מאיפה בדיוק אתה נוטל את החוצפה להטיף מוסר למי שכן חי כאן, תורם, יותר או פחות, אבל תורם פיזית לקיום המדינה הזו, במקום לשבת במיאמי או איזה חור שמנת אחר ולטנף. למרבה הצער זכות הטינוף שלך כמובן, אבל האמת שאנשים מסוגך עושים לי בחילה עזה. ושל נעליך כשאתה מדבר על ריכטר. האיש תרם למדינה הזו מה שאתה ושכמותך לא תתרמו גם אם תחיו אלף שנה.

למעלה