האיום הדמוגרפי על ישראל:המסתננים

האיום הדמוגרפי על ישראל:המסתננים

למדינת ישראל ולעם היהודי היה תמיד מזל (למעט השואה באירופה) ותמיד נחלצנו מסכנת השמדה כי ידענו שיש לנו מדינה חזקה,צבא חזק,וכלכלה חזקה. כל הניסים שקרו לנו ,כבר לא יחזיקו מעמד כפי שמתואר בתורת ישראל ... מרחפת מעלינו סכנה שהיא לא פחות מהאיום האיראני ולא פחות מהטרור החמאסי ושל החיזבאללה. הטרור הדמוגרפי שאני מזהיר מפניו מגיע מצד העובדים הזרים שמתרבים פה ללא פיקוח וללא שניתן להשתלט עליהם. ההגירה לתוך ישראל של אלפי גויים ושונאי ישראל מחבלת כבר כמה שנים בתקציב המדינה ומשאבים כלכליים רבים מופנים לכלל אוכלוסיית העובדים הזרים. שירותי הרווחה בישראל מטפלים באוכלוסיית העובדים הזרים על חשבון חד הוריות,ילדים בסיכון,חיילים משוחררים ועוד ועוד. כול העובדים הזרים מביאים איתם מחלות קשות כמו: איידס,חצבת,מחלות מין,נכויות קשות... והכל נופל על מערכת הבריאות של ישראל שבגלל זה פוגעת בציבור הישראלים הוותיקים. למה ישראל צריכה להיות הפח זבל העולמי לכל נדכאי העולם ולכל זונות ונערות ליווי מכל רחבי הגלובוס ??? נראה למישהו שנס פח השמן יצליח תמיד? נגמרו כבר הצרות והעוני בישראל שממשיכים וממשיכים להעמיס פה גויים ? ההגירה של כל אותם שונאי ישראל הביאה ותביא רק אסונות,תוך עשור או שתיים כבר לא נשמע את השפה היהודית כשפה השלטת אלה נהפוך להיות כמו מגדל בבל,בליל שפות ותרבויות ובא הקץ על הצביון היהודי וחלום ארץ ישראל. אני לא שונא עובדים זרים וגויים,אני אוהב יהודים ואת ארץ ישראל שלי. כבר עכשיו באיזור התחנה המרכזית הישנה בת"א יש מדינה בתוך מדינה ולאף אחד זה לא מזיז כלום. אתם בכלל לא מודעים לעובדה שמליונים על גבי מליונים נשפכים בגלל בעיית העובדים הזרים והמהגרים הלא חוקיים ,מדובר על מכלול דברים, הקמת מקלטים לזונות שהחליטו להעיד נגד הסרסורים שלהם והן שוהות במקלטים האלו עד לפתיחת המשפט שהעלות הכוללת להחזקת השרמוטות האלו גם מליונים רבים,גירוש ומאסר שוהים לא חוקיים גם עולה כסף,כל העמותות שמגנות על זכויות העובדים הזרים מתוקצבות מהקופה הציבורית במליונים !!! אחר כך לא מבינים למה אין כסך למערכת החינוך בישראל ולמשכורות המורים. זה בזיון אחד גדול ויתפוצץ לנו בפנים בכזה בום שלא נדע איך ומתי זה קרה. יש הרבה עבודה שגם חיילים משוחררים יכולים לבצע אבל מעדיפים לתת אותם לכל הגויים שמציפים לנו את המדינה. ישראל זו "כבשת הרש" שלנו,אסור לשתוק יותר על זה. הרעה החולה הזאת לא תיגמר עם היפי נפש ימשיכו להאבק להשארת הגויים הללו במדינה. לכל אותם מפיצי המחלות ועובדי האלילים הזרים האלו אין מה לחפש פה,גם לא לכל אותן שרמוטות שהביאו לכאן פריצות ומחלות. עניי עירך קודמים...

רפפם

New member
לא הגזמת בכלל הא?

קודם כל לאירופה מגיעים הרבה יותר מהגרים ופליטים מלישראל, וזו בעיה שקיימת ברוב העולם, ישראל היא לא הפח זבל של העולם, זה בכלל לא הגיוני. העובדים הזרים מובאים ע"ע יהודים ישראלים מפונקים ומושחתים שמרוויחים עליהם ברגע שהם עוברים בנתב"ג "כול העובדים הזרים מביאים איתם מחלות קשות " שקר גס רוצה לדעת מה באמת יביא את ישראל לאבדון? כנס לקישור, ותקרא את זה מבחינה אובייקטיבית, אני לא שונא דתיים ולא גויים ולא אף אחד, אני חושב מבחינה מעשית מה הולך להיות כאן, ואני אומר לך שבעיית העובדים הזרים והפליטים היא בעיה מזערית שניתן לטפל בה, והיא גם קיימת בכל העולם, לעומת זאת כשרבע מהציבור בארץ לומדים ב"חיידר" ז"א לא לומדים מקצוע, ולומדים לחיות מתרומות, להביא המון ילדים ולא רוצים לשרת בצבא, אז זו בעיה מאוד חמורה שלא קיימת באף מקום אחר בעולם

רפפם

New member
ובקשר לשרמוטות, הגברים הישראלים

הולכים לזונות ולכן יש ביקוש ומביאים אותן לכאן, יש לך בעיה? תפנה אל אותם יהודים שאתה אוהב שיפסיקו ללכת לזונות ואז לא יביאו לכאן אף אחת, כנ"ל לגבי העובדים הזרים, הבעיה נמצאת אך ורק אצל היהודים הישראלים שמנהלים את המדינה, עשירים ופוליטיקאים, אתה מפנה את הכעס והתלונות שלך לכתובת הלא נכונה, כל אותן עמותות מקיימות את הצו היהודי של גמילות חסדים ואהבת הגר, ושומרות על הצביון המוסרי היהודי האמיתי של המדינה, בסה"כ רוצים שלעובדים הזרים יהיו תנאים אנושיים ולא ינצלו אותם עד עפר, למה צריך להיות כ"כ אכזריים כשמעסיקים עובדים זרים?

למעלה