האיור החודשי לילד (
)

ailag

New member
האיור החודשי לילד (../images/Emo35.gif)

עוד גליון יצא, חשבתי שאני אתלהב קצת. הפעם צבעתי לבד במחשב. אמנם זו לא ההתמחות שלי (..) אבל יצא סביר - ואז הסתבר שהם מדפיסים את זה בהרבה פחות צבעים, אז כל darken rgb או מה שלא עשיתי לא יצא. oh well
(לפניכם המקוריים) האיור הוא למדור שעסק בדייטינג באינטרנט. ג'יז, הייתי צריכה למהר. מבחנים פלוס עיתון לחוץ זה דבר רע, במיוחד כשהם תכננו להדפיס את זה ביום של מבחן ענקי (ממתי אנטיתזה יוצא בזמן?). הם לא. ולסיום, אני חייבת להעיר: כמה צהובים הם יכולים להיות?. תבינו אם תראו את העיתון. מעריב לנוער לגדולים. כל מי שהוא לא "נורמלי" (יפנית, ערביה, הומואים..) מתראיין.

ailag

New member
והמקורי.

טוב, פעם בחודש מותר
הנה הסקיצה המקורית, שנדחתה כי הייתי צריכה ציור בשני חלקים.

Silver Surfer

New member
מוטציות ביוניות!

מה זה האנשים הביונים האלה? הם מפחידים! התמונה של שני המחשבים יצאה יפה.

ailag

New member
מפחידים? :)

נו, דייטים באינטרנט? כף היד שלה, ד"א, גדולה מדי. לא ראיתי את זה לפני ששלחתי את התמונה. ואמרו לי כל הזמן שיד ימין גדולה מדי, אבל הזרוע לא נראתה כזאת נוראית.. :) כף היד. זה היה חסר. כף היד. LOL

moshikgulst

New member
ממש אהבתי ת'דמויות, גליה.

פשוטות, אבל ממש קולעות לכוונה. יופי :) שני המחשבים בכלל יצאו ממש חמודים. חשבת להוציא או להציע אותם לכרטיס ברכה ליום האהבה? אני חושב שכדאי לך לחשוב על זה.. מצד שני, יש לך בעיה קשה בצביעה. את צובעת עם צבעים מאוד עזים וחזקים, וככה זה יוצא צבוע בצורה ילדותית משהו. מה גם שבהדפסה לרוב הצבעים יוצאים כהים, אז אולי תנסי לצבוע בצבעים עדינים יותר ונעימים לעין? צירפתי איזו קריקטורה שלי שצבעתי בפוטושופ ועל סוג הצבעים האלה אני מדבר...

ailag

New member
אוף. אתה צודק.

בקשר לצבעים that is.. פעם עוד הייתי צובעת בכל צבעי הקשת, גם אחרי גיל 5. מאז אני מנסה ללמוד לצבוע טוב, אבל אני לא הטיפוס להתאמת צבעים
תנסה לחפש שם גם את הגוונים, הם נורא "ביישנים" - או זה או שהם בולטים מדי ואז אני עושה undo. ד"א, אם אתה (או אחרים שטובים בזה) רוצים לצבוע לי דברים לאנטי תזה אני אשמח
(למרות שלא נראה לי שתוכלו לקבל שם קרדיט. boo hoo.) מה חשבת על הצביעה בצבעי עיפרון ששלחתי לעיתון בפעם שעברה? נראה לי שצבעים רגילים קצת מונעים את זה, כי נורא קל במחשב להשתולל עם צבעים שלא מתאימים. ותודה על התגובה :) זה פשוט דורש קיטש, כי זה מדור מעריב לנוער-י.. (שלא כמו שאר העיתון, שמדבר על עניינים פילוסופיים שברומו של עולם כמו, איזה מגניב, יש לנו מתרגל הומו באוניברסיטה שלא זכה בתחרות). להוציא או להציע לכרטיס ברכה? מישהו ירצה דברים כאלה? מי?

ailag

New member
וכמובן

*שכחתי* לול @ הציור :) למרות שאת בני וקנין אני לא מכירה.

moshikgulst

New member
אז ככה

בני וקנין הוא ראש העיר שלי. אם הוא נראה לך, אז אולי אני יכול לסדר משהו ביניכם
בקשר לציור בצבעי העפרון שלך - אני לא כ"כ זוכר, אז אולי תעלי אותו עוד פעם? בנוסף, אני אשמח לצבוע מידי פעם עבודות שלך לעיתון, למה לא? אחרי היכרות כזאת ארוכת שנים כמו שיש בינינו אני לא אעזור לך? את מוזמנת לשלוח לי למייל עבודות בשחור-לבן שאת רוצה לפרסם שם, או אפילו סתם להתייעץ, אם בא לך.

ailag

New member
הנה

מה שעשיתי אז בעיפרון: (הם הגדילו את זה, אז זה נראה פחות טוב
אבל לא נורא, אף אחד כבר לא זוכר) בעיפרון אני חושבת יותר כשאני צובעת, וקל לשלוט בצבעים. מצד שני, קשה לי יותר לעשות גוונים משמעותיים. מצד שלישי, אני ממילא לא עושה גוונים משמעותיים. הסריקה שלי ושלהם לא משהו. ותודה , אני אנצל את שירותיך
טי הי .

moshikgulst

New member
וואלה צודקת

הציור נראה יותר טוב בצביעה כזאת. בכל מקרה, תני לי לנסות פעם הבאה...

ailag

New member
אוף

עד שזה שלח, נמחקה התמונה ולא ראיתי
הנה. [נו באמת, ועכשיו מתבצע תהליך אתחול?]

למעלה