"האיחוד לא יקרה" כתבה חדשה

TheImpactBoy

New member
"האיחוד לא יקרה" כתבה חדשה../images/Emo203.gif

מלאני התראיינה לתקשורת השוויצרית, ואמרה שהאיחוד ללהקה בחיים לא יקרה. היא מספרת שאיחוד רק יהרוס את כל הפנומנליות שהלהקה יצרה, והיא מעדיפה להשאיר את זה ככה. גם אמרה שהאיחוד בחיים לא יהיה אותו הדבר כמו מה שהלך בשנות ה90'. קיצר, באסה.

mbsgf

New member
באסה לגמרי,

אבל לפחות שיוציאו "מיטב הלהיטים", עם זה נוכל לקנח את הדמעות.

da1boy

New member
בסדר...

עוד כמה שנים כשיתחיל להגמר להן הכסף מהבנק (ובמידה שאף אחת לא תחזור להצליח כמו פעם, שאם נהיה ראליים זה מה שיקרה...) הן בעוד איך יתאחדו...

RedRecords

New member
תמשיך לחלום. הן עשו יותר מדי כסף

מכדי שהוא יוכל להיגמר. מלבד זאת, הן לא יושבות בבית ומתבטלות. הן עדיין ממשיכות לעבוד. לויקטוריה יש קו אופנה מצליח, ג'רי ומלאני בי עוסקות במשחק, אמה מוציאה אלבום חדש, וכידוע לך - מלאני סי עושה חיל בימים אלה באירופה.

da1boy

New member
עם כל הכבוד...

מי שומע על אמה ועל ה"אלבום" שהיא מוציאה? מי רואה את מל בי וג'רי בסרטים ?(מל בי בתפקיד משנה בסרט שיצא ישר לוידאו) ולויקטוריה אני באמת לא דואג כי יש לה את בעלה... ועם כל הכבוד למלאני סי, ההצלחה שלה באירופה היא לא למשל כמו ההצלחה שיש לרובי ויליאמס (שהוא גם לא מצליח בארה"ב, אבל באירופה הוא מממש מצליח) לעומת זאת מלאני סי לא ממש "בולטת"...

RedRecords

New member
רובי וויליאמס יש רק אחד, ובגלל זה

הוא רובי וויליאמס. אין אף אמן בריטי שמוכר אלבומים מחוץ לגבולות ארצו בסדר הגודל שהוא מוכר. הוא מפלצת מכירות, זה נכון. אף אחד לא משתווה למכירות שלו, אבל זה שמלאני לא מוכרת כמוהו לא עושה אותה ללא מצליחה. צריך למכור 1/8 ממה שהוא מוכר כדי להיחשב מצליח. זה כמו שתגיד לי: "הספייס גירלז היו כישלון כי הן לא מכרו כמו הביטלז". אין לך שום מושג על ההצלחה של מלאני באירופה. רק לידיעתך - היא מחזיקה כבר שבוע 5 (!) ברציפות במקום הראשון במצעד האלבומים בפורטוגל, עוקפת כל אמן אחר. First Day Of My Life נמצא מקום ראשון במצעד ההשמעות שם כבר חודש. בשבוע הבא יוצא האלבום של מלאני בצרפת. First Day Of My Life כבר הפך ללהיט ענק בכל נקודה ונקודה באירופה, וזו עובדה. ישראל היא בין המקומות הבודדים באירופה שבהם השיר לא הפך ללהיט, דבר שהוא פשוט בושה.

RedRecords

New member
מה באסה כאן?

אלו הן חדשות מצוינות. אני 95% מעריץ של מלאני, ו-5% מעריץ של הספייס (ורק בגלל שמלאני הייתה שם), ומבחינתי אסור בתכלית האיסור שאיחוד של הלהקה יתרחש אי פעם, וזאת מכמה סיבות: א. אני אוהב את מלאני פי 20 מאשר את הספייס, ואני מעדיף לשמוע שירים של מלאני מאשר שירים שלהן. ב. איחוד רק יקשה עליה עוד יותר להיפטר מן התדמית של "זאת שהייתה בספייס גירלז", תדמית שהיא מנסה להיפטר ממה כבר הרבה זמן, ולאחרונה זה דווקא די מצליח לה. ג. איחוד רק יקח אותה 10 צעדים לאחור מכל מה שהיא אי פעם ניסתה להשיג מחוץ ללהקה. האמינות שלה תיפגע. אני ורוב המעריצים של מלאני (שלא היו בעבר מעריצי הספייס) נתאכזב ובגדול אם איחוד יקרה. ד. מלאני כבר אמרה לא פעם שסגנון המוזיקה של הספייס גירלז הוא לא הסגנון המעודף עליה, וזה יהיה מאוד מגוחך מצידה לקפוץ שוב על הבמה לצלילי wannabe. אל תשכחו גם שהלהקה גרמה למלאני להיות בדיכאון. כולכם זוכרים בוודאי אילו תקופםות רעות היא עברה - מרזון קיצוני להשמנה. היום מלאני מעידה על התקופה הנוכחית כעל המאושרת בחייה, והיא מעולם לא נראתה ונשמעה טוב יותר. וכך זה גם צריך להישאר. ה. מעבר לכל זה - הלהקה לא פעילה כבר חמש וחצי שנים. היום כל בנות הלהקה נמצאות בכמעט אמצע שנות ה-30 לחייהן. לכל אחת יש עיסוקים משלה: אופנה, משחק, קריירות סולו. כולן רוצות לעשות את "הדבר שלהן", ולא להיות כבולות בתוך להקה. סה"כ הספייס היו פעילות למשך תקופה מאוד קצרה, ודברים אינם יכולים להימשך לנצח. ו. אם Forever נחשב יחסית לכישלון, אז אוסף להיטים יהיה כישלון שלא נראה כמותו מעולם, ורק יגרום לכולם להצטער על שהלהקה התאחדה. סצינת המוזיקה השתנתה לחלוטין. היום יש דור חדש שלא ידע את הספייס גירלז, דור שפחות פתוח לפופ. התקשורת תקרע אותן לחתיכות. הן יראו מעוררות רחמים. ז. למה אתם חושבים שלהקת אבבא מעולם לא הסכימו להתאחד, למרות שהוצע להם מיליוני דולרים? צריך להניח לעבר, ולתת לזיכרון להישאר טוב ומתוק. ח. אם אתם באמת חושבים שאיחוד של הלהקה יצליח להצית בכם זיכרונות נעימים מן העבר, או יגיע לעשירית מן ההישגים שהן הצליחו להשיג בתקופת פעילותן - אתם טועים ובגדול. השוואות בין "אז" ל"היום" יתחילו לרוץ מכאן ועד להודעה חדשה, וכולם יתאכזבו. "הן לא מה שהיו פעם" יהיה משפט שיחזור על עצמו לעיתים תכופות, ועם יד על הלב אתם יודעים שאני צודק. ט. כולכם ראיתם מה קרה ללהקת "הבקסטריט בויז" שהתאחדו לא מזמן. איפה הם היום? האלבום שלהם נכשל לחלוטין, ויצא ממנו רק להיט אחד. הם נראו פאתטיים. כרטיסים לסיבוב ההופעות שלהם בקושי נמכרו. ככה אתם רוצים לראות את הספייס גירלז? להקה צריכה לדעת מתי לפרוש בשיא. הספייס גירלז פרשו אחרי השיא. אז לנסות להחזיר אותן עכשיו יהיה פשוט עוול אחד גדול. צריכים עוד סיבות? יש לי בשפע. מי שהוא מעריץ מלאני סי *אמיתי*, לא ירצה באיחוד של הספייס גירלז.

TheImpactBoy

New member
דווקא בתקופת הספייס, ../images/Emo203.gif

היא הייתה נראת מאושרת מתמיד. אחרי שהיא עזבה, התחילו הדכאונות.

רוני1002

New member
זה נראה שהכל התחיל אחרי הפירוק אבל

זה לא ממש נכון. מלאני לא הייתה מאושרת ב"ספייס גירלז". היא פשוט לא הראתה את זה כלפי חוץ. היא הפנימה כי היא לא רצתה שזה יפגע בהצלחה של הלהקה. אחרי שהלהקה התפרקה אז היא הרשתה לעצמה להוציא את הכל החוצה. יש לציין כי זאת דעתי האישית בלבד וזה לא מבוסס על מקור זה או אחר.

RedRecords

New member
היום זו התקופה הטובה ביותר בחייה.

מאז 2001 היא רק משתפרת ומשתפרת. אין צורך לחזור לאחור.

mbsgf

New member
עדיין..

למרות שמנית טג סיבות למה לא כדאי איחוד, אני עדיין מעריץ נלהב של מלאני ועדיין אשמח מאוד לראות איחוד.

Ana Lyn Newkirk

New member
אני מסכים עם רד ב-99%

אני גם חושב שמזל שהספייס לא התאחדו, וברגע ששמעתי על הבשורה, חשתי הקלה רצינית. ממש לא רציתי שהן יחזרו. בקשר לכך שההסכמה שלי עם רד היא רק ב99% ולא ב100%, הסיבה היא שלדעתי, עצם כך שמעריץ "אוהב את מלאני פי 20" או "מעריץ ב-95% של מלאני בלבד".. זו לא עילה מספקת בשביל שלא יתאחדו. מעריץ אמיתי שופט את הזמרת שלו לפי טובתה, ולא לפי הציפיות שלו ממנה. אני אישית אם הייתי מוצא באיחוד הזה תועלת, הייתי תוצך בו, על אף שגם אני מעריץ באופן כמעט בלעדי את מלאני. אבל בקשר לשאר מה שאמרת, אתה ממש צודק. במקרים רבים, התאחדות פזיזה יכולה רק להזיק, וכפי ששמנו לב בשנים האחרונות, מלאני ממצה את הכשרון שלה הרבה יותר טוב בייחודיות, והיא סתם תסוג אחורה אם תסכים לאיחוד הזה. אז קיצר, מזל שהשמועה הזו כבר מאחורינו. נקווה לפעמים הבאות לשמועות קצת יותר נחמדות

למעלה