האייי אני מאוכזבת מאוד..תקראו מה שכ

KAROLove

New member
האייי אני מאוכזבת מאוד..תקראו מה שכ

ואווו~~!!! אני כל כך שמחה ששאקירה חוזרת לנו..אבל האלבום באנגלית בחודש 11 ?!!?!? זה לא מוגזם?! בכלל צפיתי שיהיה לה אלבום חדש בשנת 2004..למה לקח לה כל כך הרבה זמן?! אני לא יכולה לחכות עד חודש 11 !! זה ראה כמו נצח! מי יודע אם אחיה עד אז !! אוף!! שאקירה!! למההההה! אני עצובה מאוד חיכיתי הרבה זמן...כאילו תסתכלו על אבריל לווין היא ושאקירה הוציאו אלבום ראשון יחד (באנגלית) וההיא כבר רוצה להוציא אלבום שלישי..באסה...ובכלל השיר החדש לטרטורה מה שזה ..לא אהבתיייייייי!!! זה לא להיט כזה לא התלהבתי בכלל..נחמד אבל זה לא חומר של סינגל ראשון..כאילו אם יש מישהו שישמע אותה פעם ראשונה וישמע את הסינגל הזה בכלל לא יתלהב...אני מקווה ששאר השירים יהיו מתאימים לשאקירה כמ TU ושריקי הרוק שלה..ובקשר לזו שאמרה שהיא דומה לוויקי מבובה פראית!! כןןןןןןןןןןןןןןן גם אני תמיד חשבתי ככה! יש להן אותו פה ושפתיים ..גם בעיניים קצת..ובכלל הבלונד !

michalas

New member
חמודה..כנסי :)

נכון שזה מבאס לחכות (ד"א- תודה על זה שאמרת שהאלבום באנגלית יוצא בנובמבר, בדיוק שאלתי פה חח) אבל חיכינו הרבה זמן נכון? מה יקרה אם נחכה עוד כמה חודשים? כלום :) וחוץ מזה יש את האלבום בספרדית שיוצא בקרוב... ככה זה עם אומנים, תמיד יש איפשהו בעיות ואז צריך לחכות מאה שנים עד שהם מוציאים אלבום. קחי דוגמה את הנסון, לקח להם 4 (!!!!!!!) שנים להוציא את האלבום האחרון שלהם, בגלל כלמיני בעיות בחברת התקליטים. ולא התייאשתי מלחכות, וזה היה שווה את זה! וגם אני התאכזבתי קצת מהשיר החדש, אבל תמיד נוכל לקוות ששאר האלבום יהיה יותר רוקיסטי וכמו שאנחנו אוהבים אותה. אל תתיאשי (=

michalas

New member
אוו מיי...עוד משהו

תנצלשי.. ואם את לא יודעת איך עושים את זה, בטח יבוא עוד מעט מישהו ויראה לך איך. בעיקרון את לא אמורה לפתוח הודעה חדשה כל שניה. תודה

12ShakirA12

New member
זה רק השקט שלפני הסערה..

יקח זמן.. אבל אחרכך.. תהיה לה פריצת דרך.. אין מישהו שלא ידע שהיא הוציאה שני דיסקים.. וקצת סבלנות, זה לא כל כך נורא.... זה שווה את הזמן שנחכה.. אם חיכינו עד עכשיו.. עוד קצת לא יזיק.. ששמעתי בהתחלה את הסינגל גם לא אהבתי אותו.. חרשתי עליו.. ודווקא הוא לא כזה גרוע
הוא אפילו די יפה לדעתי
.. אם יש כאלה שחושבים שהסינגל לא יפה, זה לא אומר שכל שאר השירים כמו הסינגל.. בקיצור הכל עניין של זמן
לא להתייאש..
ותאמת.. שאקירה לא דומה לויקי מבובה פראית.. זה ויקי שדומה לשאקירה

למעלה