האייל בעל שבע הקרניים - 19.10.02

Justin Angel

New member
האייל בעל שבע הקרניים - 19.10.02

כתבה #1: סקר נערך לאחרונה בארה"ב בענייני דת ואמונה. הסקר עסק במגוון נושאים: חיים אחרי המוות, תפילה לקדושים נוצרים מתים, הומוסקסאליות כחטא, התנ"ך, ספר מורמון והקוראן כמשקפי אותה דוקטרינה, חייו של ישו על גבי האדמה, ועוד. הסקר לא ענה על שום שאלה באופן מכריע, חוץ מכך שהוא הראה באופן חד-משמעי שיש פיצול באמונות קשורות דת. מומחים מסבירים טענה זו מכיוון שהנצרות שילבה לתוכו יסודות מדתות אחרות על ימין ועל שמאל, והנוצרים היום רחוקים יותר מהמסורת המקראית. הכתבה מקבלת 8 מתוך 10 אומפה-לומפס. כתבה #2: דרק בל, נגן הנבל של להקת הCheiftains, נפטר. הכתבה סוקרת את חייו של בל, החל מלידתו ב1935, סיומו קולג´ למוזיקה בלונדון בשנת 1957, הצטרפותו ללהקה ב1972, ההקלטה הראשונה שלהם, הסיור העולמי שלהם, התרחבותו של בל לכלי נגינה נוספים, ועוד. דרק בל, נגן נבל ראשי של הצ´יפטאנס, נולד ב21 באוקטובר 1935 ונאסף על עמיו ב17 באוקטובר 2002. כתבה #3: בהמשך למצב באירלנד. בקשתו התקיפה של טוני בלייר לפירוק הIRA מנשקו בטענה שאי-אפשר להמשיך את תהליך איחוי צפון אירלנד במצב הוכחי, ענה מקור בכרי בIRA שהבקשה אינה מציאותית. הכתבה מכילה סקירה קצרה על המצב באירלנד, והתגובות לנאומו של בלייר מהרבופליקנים האיריים, מתומכיו ומהIRA. הכתבה מקבלת 9 מתוך 10 אוכמניות.

Darkness Within

New member
היו לי כאלו

עד שהם אכלו אחד את השני למוות

Cath

New member
כבר ניסיתי..לצערי הם לא..:(

אחרת כבר הייתי מגדל צבא שלם של כאלה, ובעזרת התאוריה הביהביוריסטית, וברכה קטנה של האלים, הייתי מתנקש במספר רב של אנשים לא חביבים:)

Justin Angel

New member
דת החודש - אסאטרו, 19.10.02

מאמר בסיס על אסאטרו המפרט את ההגדרה כללית למהו אסאטרו, אלים, אמונות, קבוצות ועוד. כמו שאר המאמרים, מאמר זה הוא חובה. מומלץ לקרוא אך ורק את הקטעים הבאים: What is Ásatrú Who are the Gods and Goddesses of Ásatrú? What are the beliefs of Ásatrú? How is Ásatrú organized? What are the rites and ceremonies of Ásatrú? מחר, הסבר על טקס הblot.

Cath

New member
אחלה כתבות מצאת הפעם..

קודם כל, אני חושב שכל מי שמחבב מוסיקה אירית בפורום הזה חייב להוריד את הכובע לזכרו של דרק בל. ניתן גם להזכיר שצ´פטאינס הם אחת הלהקות הוותיקות ביותר בסצנה, וכדוגמה הטובה ביותר ליצירה שלהם אני יכול להמליץ על הדיסק שהקליטו ב-1988 עם זמר רוק/פולק וואן מוריסון. הדיסק נקרא "Irish Heartbeat".

למעלה