האייל בעל שבע הקרניים - 2/10/02

Justin Angel

New member
האייל בעל שבע הקרניים - 2/10/02

אתם באמת חושבים שהאייל יתחיל להתעניין במה שקורה בעולם, לפני מה שקורה בפורום? הנווד הציע לארי-אל לנהל את הפורום, וזה אומר שסוף סוף יהיה לנו מנהל! ילדים וילדות ברחבי העולם, מחאו כפיים כדי לעודד ארי-אל לקחת את התפקיד :) *מוחא כפיים באופן היסטרי* חוזרים לאירועים עולמיים: כתבה #1: מהטמה גנדי חוגג יום הולדת 133. באירוע מדיני שנערך בסאמאדי (?) שלו, הופיע נשיא המדינה, סגנו עודמ ספר שרים לכבד את גנדי בתפילה דתית. גנדי ניסה להשכין במהלך חייו שלום בין ההודים המוסלמים ובין ההודים מאמיני דת ההינדו, אבל נרצח בידי מתנקש ב1948. הכתבה מקבלת 7 מתוך 10 כוכבים בלילה אפל. כתבה #2 (כתבת המשך): זוכרים את התיכנוסטים מסן-מטאו קליפורניה? הם שוב בכותרות. כפי שצויין בכתבה הקודמת כמה הורים מתכננים הפגנה, בהתאם לכך כוחות משטרה נערכו מחוץ לבניין המועדון. ההפגנה כללה בדיוק את כל ההורה האחד שאירגן אותה, קציני משטרה פרצו בצחוק היסטרי. המנהל תומך בילדים ואמר שהם מתנסים בחשיבה עצמאית בתורות פילוסופיות של דתות אלטרנטיביות, הכומר המקומי על הצד השני מטיף בציבור לסבלנות, אבל בשיחה עם התלמידים איחל להם צלייה נחמדה בגהנום. הכתבה מקבלת 9 מתוך 10 פונים וורודים. כתבה #3 (מכתב למערכת): בוטל טקס של הבונים החופשיים, וזהו מכתב מחאה למערכת העיתון כתגובה על כך. הבונים החופשיים הם אגודה של אנשים התומכים בזכויות הפרט ומהווים חלק אינטגרלי מהיסטוריית ארה"ב. המכתב מקבל 9 מתוך 10 מחוגות.

Justin Angel

New member
הגנזח הדרואידי - 2/10/02

היום התווסף לגנזח הדרואידי הקובץ הבא: גאיה - יחד, שיר ישראלי חמוד, שום קשר לפאגאניזם, אבל זה פשוט נראה מתאים לאור מה שקורה בפורום לאחרונה. לה לה לה :) הקובץ שהורד היום מהגנזח: Inkubus Sukkubus - Wytches Chant ´98 הקובץ שמחר יורד מהגנזח: Wicca - THE RIVER IS FLOWING למי שלא זוכר, מספר הICQ הוא #50691081 :)

Justin Angel

New member
דת החודש - אסאטרו

הפעם קישור מReligiousTolerance.org. זהו מאמר המסביר את ההיסטוריה, האמונות השונות,המסורות, והימים הקדושים, של דת האסאטרו. המאמר מומלץ מאוד, ויש לפחות לקרוא את הקטעים הבאים: History Asatru Beliefs Asatru Rituals and Practices

Dia Leoghann

New member
מה אתה דפוק!?!?!

רק רציתי לשמוע את דעתך בעיניין בגלל היותך מרכיב בעל משמעות בפורום. לא היית אמור לפרסם את זה!!! רק תדע לך שסרבתי להצעה מיד כשקיבלתי אותה. אני לא חושב שאני יהיה מנהל טוב.

Justin Angel

New member
ברור שאני דאפוק :)

רק עכשיו פגשת אותי? :) תראה, בתור התחלה נלך לפי הרעיון שלך - אתה לא תהיה מנהל טוב, כלומר נגיד מסולם 1 עד 10 לפי דעתך אתה תהיה 2. 2 עדיין עדיף מכלום. עכשיו נלך לפי המציאות, אתה מושלם לתפקיד. אתה מלומד, אתה מנוסה, אתה נחמד (רוב הזמן), אתה כותב מאמרים בשרשרת, ויש עוד מספיק סיבות. ומי בדיוק אתה חושב קורא את זה? אם תקח את כל האנשים שכותבים עכשי בפורום ותגיד להם להחזיק ידיים בשרשרת אנושית אנחנו בקושי נקיף קרטיב משמש :)

Cath

New member
אם משהו רוצה לשמוע את דעתי..

אני, דווקא מסכים עם ג´סטין. למען האמת, בהיותי בן אדם מפוזר ומתעלם מרוב הדברים, חשבתי שדיא אכן מנהל את הפורום.. אך אין דבר. דיא, לא יצא לי לדבר איתך הרבה, אבל קראתי את רוב המאמרים שלך בעיון ומה שכן ראיתי שאתה באמת בעל ידע רב בנושא הפאגאניזם, ובשבוע שאני או שבועיים(אין לי מושג) שאני כאן הספקתי לגלות המון ויש לך אחלה אתר:) אז חלס עם הדיונים, אנחנו פה 3 נגד 1(שזה אתה,ד"א:)

ווילו

New member
בולשיט../images/Emo88.gif

אם לא אתה אז מי? למי יש ידע ברמה שלך? מי נמצא פה עוד מלפני שהפורום היה קיים בערך? מי עוד כותב בקביעות הודעות ומאמרים שכל-כך כל-כך כייף לקרוא? (חוץ מג´סטין, וג´סטין על תעלב אבל...) ובד"כ אני לא מגיבה בפורום כי אין לי הרבה מה להגיד אבל הפעם...! לדעתי כולם צריכים להצביע בעד ארי-אל

למעלה