האייל בעל שבע הקרניים - 28/9/02

Justin Angel

New member
האייל בעל שבע הקרניים - 28/9/02

כתבה #1: חלקכם כנראה שמעתם על ההפגנה נגד גלובליזציה בוושינגטון, ומי שלא - הייתה הפגנה נגד גלובליזציה בוושינגטון. קראתי מכמה מקורות שהייתה קבוצה בשם Pagan Cluster שהעבירה מדיטציה להרגעת הרוחות, ובכתבה הזאת אחד מחברי הקבוצה הזאת התראיין. כל מה שהוא אומר הוא נכון ולפי דעתי האישית, בעל אופי אתי ומוסרי גבוה. הבעיה היא שבעלי העיתון שמו אותו עם אנארכיסטים וחולי-קונספירציות, שגם היו באותו הפגנה. אני מציע לכם לקרוא את מה שהוא אומר, ולא להתייחס למטורפים שבאים אחריו. הכתבה מקבלת 6 מתוך 10 דרואידים זועמים. כתבה #2: טולבה, הנביא ממצרים, נידון לשלוש שנים לכלא מצרי באשמת העלבת איסלם, הדת הראשית במצריים. טולבה טען שאלוהים דיבר עליו, וציווה עליו להפיץ את תורתו החדשה. רוב ממאמיניו של טולבה נקנסו ב1000$ פאונדים מצריים, כאשר אחד נידון לשנת מאסר, ועוד אחד שבמקרה קרוב משפחה רחוק של נאצר לא נשפט בכלל. הכתבה מקבלת 3 מתוך 10 עששיות. כתבה #3 (כתבת דיוקן): הדיוקן עוסק במספר הסיפורים האינדיאני החביב עיט-קשת. עיט-קשת מעביר הרצאות ושיעורים ברחבי העולם, ובדיוקן זה נותנים סקירה כללית עליו. הכתבה מקבלת 9 מתוך 10 אוהלי טיפי.

Justin Angel

New member
גנזח הדרואידים - 28/9/02

החלטתי לתת גם לשרת הקבצים שם מגניב שכזה, מה דעתכם? :) היום מתווסף הקובץ: Enigma - 03 Gravity Of Love זה אחד מה"יצירות" הכי מפורסמות של Enigma, המתמקדים בעיקר במוזיקה למדיטציה. אני מזכיר לכולם ששלושת הקבצים המקוריים, ירדו בעדכון של מחר - תשיגו אותם כל עוד אתם יכולים! למי שלא זוכר מהם שלושת הקבצים המקוריים: הנה קישור

Cath

New member
מעניין..

משהו שם לב לשמו של אותו חבר קבוצת "Pagan Cluster"? לו הייתי חולה קונספירציות כבר מזמן הייתי חושד בקנוניה יהודית חדשה, שהפעם מנסה להשתמש לצרכי השתלטות על העולם! (אבל קחו את זה בתור בדיחה גרועה שפוגשת את "פינקי והמוח":) אני אכן נוטה להסכים עם מר. ברוך, אך הבעיה שהוא לא אמר שום דבר חדש, קצת ניתן להרגיש בדבריו טעם אנרכו-סוציאליסטי, אך אני נוטה להסכים עם ההשקפה זו. בקשר ללגיטימציית שלטונו של בוש, ורצח תמימים אני לא בטוח. במקרה הראשון -אולי כן, אולי לא, ולמה שיהיה לי איכפת, ובמקרה השני, כל פעולה צבאית אפשרית נגד העירק לא תעלה על המימדים של ההפחדה שטחית בלבד. אני חושב שארה"ב, לא תתחיל הפגנת כוח מיותרת לחלוטין בוסח וויטנם.

Justin Angel

New member
בסופו של היום

המערכה בוויאטנאם הייתה נחוצה. היא נוהלה כאילו למפקדי הצבא יש סמור במכנסיים, אבל הייתה נחוצה :) נכון לעכשיו: עירק = מדינה ששונאת את המערב (והיהודים בפרט) באמת ובתמים + מדינה בעלת יכולות של כל הנשקים הלא-קונוונציונאלים. לא צירוף שאני אוהב. אין לי שום התנגדות לפעולה צבאית בעירק.

למעלה