האייל בעל שבע הקרניים?

Justin Angel

New member
האייל בעל שבע הקרניים?

לאחרונה קיבלתי כמה בקשות להמשיך לכתוב את "האייל בעל שבע הקרניים". למי שלא זוכר\יודע, האייל בעל שבע הקרניים היה מין עיתון יומי שבו פרסמתי שלוש ידיעות כלל עולמיות וגם ישראליות שקשורות לפאגאניות ודת, וכמו כן היו מספר נספחים. השאלות שלי הן ככה: האם להמשיך לכתוב את האייל בעל שבע הקרניים? כמה ידיעות צריך להכיל כל גיליון? אפילו בערך. כל כמה זמן לכתוב גיליון? מינימום של שני ימים, לכתוב כל יום כמעט הרג אותי. אולי פעם בשבוע? או לעשות גיליון ענקי פעם בחודש? האם להמשיך עם מדור "דת החודש"? האם להמשיך עם מדור "הגנזח הדרואידי?" האם להמשיך עם מדור "החיה החמודה ביותר"?" בהנחה ואתם חושבים שצריך להמשיך עם דת החודש, מה לפי דעתכם צריכה להיות הדת לחודש הבא? וויקה? אינדיאנית? שינטו? אני אשמח לקבל הצעות. אפילו אפשר להעלות את זה לסקר של הפורום. וגם כמה קישורים אתם חושבים שצריכים להתפרסם בכל חודש על כל דת? אולי גם לשנות את השם? למישהו יש הצעות? למי שמעוניין שמתי קישורים לכמה גיליונות קודמים.

L e s t a t

New member
תשובות

1.האם להמשיך לכתוב את האייל בעל שבע הקרניים? בהחלט, אני בעד. 2. כמה ידיעות צריך להכיל כל גיליון? עד שלוש או ארבע, אחרת, אם תרצה יותר, אני ממליץ לך לפתוח עיתון של ממש (אפילו באינטרנט ואפילו חינמי כמו דימונס [-דימונס לא קשור לפגאניות-]). גם זה יהיה טוב.. 3. האם להמשיך עם מדור "דת החודש"? כן. 4. האם להמשיך עם מדור "הגנזח הדרואידי?" כן. 5. האם להמשיך עם מדור "החיה החמודה ביותר"?" Don´t push it... 6. בהנחה ואתם חושבים שצריך להמשיך עם דת החודש, מה לפי דעתכם צריכה להיות הדת לחודש הבא? וויקה? אינדיאנית? שינטו? אני אשמח לקבל הצעות. לפי דעתי, דת החודש הבאה צריכה להיות הוויקה, אחרי הכל - היא בין הדתות הפגניות החדשות הכי גדולות שיש (אם לא הגדולה ביותר). 7. וגם כמה קישורים אתם חושבים שצריכים להתפרסם בכל חודש על כל דת? מינימום שלושה. 8. אולי גם לשנות את השם? לא, תשאיר ככה. מקווה שתתחשב בתשובות שלי ותקח לתשומת לבך ואם לא, שתזכור שבתור דיקטטור ברפובליקת בננות אני יכול לשלוח אותך למאסר על בגידה בכתר. תודה ויום נעים (ואם לא תעשה מה שאני אומר לך, זה באמת יהיה רק יום אחד).. מוההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאהאהא! לסטט, דיקטטור פורום מאגיה וכישוף לשירותכם (גובה 0.99$ להודעה
).

hsotrt

New member
מסכים ומוסיף!

אני מסכים מאוד עם טל, ומוסיף: אני חושב שלא יזיק לך גם לעיין בעלונים של המגזין "מסע אחר", מופיעה שלם מוסף קטן עם הרצאות וטיולים אנד שיט. ג´סטין, תפנה עליי לסריקות של העלון אם תרצה, אני מנוי!

Dia Leoghann

New member
נו בוודאי!!!

האם להמשיך לכתוב את האייל בעל שבע הקרניים? נו בוודאי!!! כל כמה זמן לכתוב גיליון? לדעתי פעם בשבוע, שבוע וחצי. כשהיית מפרסם כל יום זה נמאס מהר ודי הציף את הפורום. פעם בשבוע, אז לפחות יודעים שיש למה לחכות. כמה ידיעות צריך להכיל כל גיליון? אם הפרסום הוא פעם בשבוע וחצי, אין בעיה עם אפילו 15 כתבות, ויש לנו את כל השבוע לעלעל בהן. אבל זה כמובן תלוי ברצון והסבלנות שלך. האם להמשיך עם מדור "דת החודש"? נו בוודאי!! אבל אין צורך ב-30 לינקים. 6-8 לינקים זה מספיק בהחלט, ומי שזה מעניין אותו ימשיך משם לבדו. לדעתי כדאי שהמדור יתעסק בדתות הפחות מוכרות ולא בוויקה ודרואידיות. האם להמשיך עם מדור "הגנזח הדרואידי"? זה המוסיקה? נראה לי שכן, למה לא? בכלל היה נחמד אם כל אחד היה שם באי סי קיו שלו דברים פגאנים. לי למשל יש שם כמה הפתעות לחובבי מונטי פייטון! האם להמשיך עם מדור "החיה החמודה ביותר"? רק אם זה ממש ממש חשוב לך.

למעלה