האיים

אילילי

New member
האיים

אנחנו זוג לא תרמילאי שרוצה לבלות שלושה ימים באחד האיים ומתלבטים באיזה. אנחנו לא רוצים להתבטל על החוף ואנחנו לא אנשי בילויים ומסיבות. היינו רוצים אטרקציות נופים וטיולים. לאיזה אי כדאי ללכת??? תודה מראש אילילי

המון תודה ו....עוד שאלה

בגלל שהזמן שלנו מוגבל (2-3 ימים בנקוק+ 3-4 ימים למשהו אחר) מכיוון שאנחנו לא מעונינים בבטן גב וכבר לא צעירים מספיק למסיבות אולי נחליט במקום לנסוע לאיים להסתובב יותר קרוב לבנקוק ולהסתובב באזור משולש הזהב. יש רעיונות??? המון תודות..

אילילי

New member
וואוו

המון תודות... עוד לא הגענו למסקנה סופית אבל כנראה באמת נוותר על האיים ונתרכז באזורים שיותר קרובים לבנקוק. אראוואן וקוואי וסביבתם. תודה בינתיים.. בטח אני אציק שוב בהמשך..

אילילי

New member
הנה...

אני כבר מציקה שוב.... החלטנו לוותר על האיים ולהתרכז באזור קנצבורי 3-4 ימים. אז קודם כל נשמח לכל טיפ על האזור. אנחנו מתכננים לטייל שם עם אופנוע. יש לכם מושג מה תהיה עלות ההשכרה בערך? כדאי לשכור את האופנוע כבר בבנקוק או לנסוע לשם ורק אז לשכור? מה כדאי קודם...את האזור או את בנקוק?? מה עוד כדאי לשאול ולא שאלתי??? המון תודה אני

kogawa

New member
כדאי לשאול על:

רכבת המוות למקנצ'נאבורי לבורמה לאורך הקוואי-נון דמנואון סאדוואק (שוק צף) נאקון ראצ'אסימה (קוראט) והאתר הקאמרי פי-מאי ושמורת הג'ונגל שעל ידו איוטיה דרך הכביש ובשייט. בית ג'ים-תומפסון בבנגקוק (ושעות הפתיחה למקום) שווקים בבאנגקוק גן השושנים

...

הביקור באיוטיאה עדיין בספק..תלוי בזמן שיהיה לנו. כדאי ללכת לשוק השושנים או שמדובר באתר ממוסחר מדי ?? במידה וחסר זמן אפשר להסתפק בשוק הצף של בנקוק או ששווה השקעת הזמן בלהגיע לדמנואן סדואק??

למעלה