האופה הכי קטנה
New member
האים אני במקום הנכון?
יש לי סיפור, והוא קצת ארוך אבל ... ככה זה עם גברים...
פגשתי אותו לפני שנה בפעם הראשונה, דרך חברים משותפים-היא החברה הכי טובה שלי, הוא החבר הכי טוב שלו... (ישבנו כולנו לקפה כי במקרה נפגשנו.גם החברה שלי וגם בעלה, החבר שלו, מאוד נגד שידוכים ובעיקר של חברים שלו עם חברות שלה, כך שזה היה סתם קפה ללא כוונות.) ואז הם התחתנו, החברה שלי והחבר שלו. ונפגשנו בחתונה והיה לנו מאוד נחמד יחד, אבל לא קרה כלום, כי אני מאוד ביישנית והוא כנראה גם, כך שרק יצא לי לספר לחברתי כמה היה לנו נחמד יחד, וכמה הוא מוצא חן בעניי. ואז שוב עברו להם כמה חודשים, ואני חושבת עליו, ואני מגלה שהמחשבות טובות, אבל אני עדין חוששת ופוחדת. החברה שלי, שנגד שידוכים, אומרת לי שלמרות זאת, אים היתה משדכת או מקשרת בין שני אנשים - אנחנו הם שני האנשים האלה, כי עד כדי כך היא רואה שלדעתה יכול לצאת פה משהו טוב. אז אחרי הרבה התלבטויות, ואחרי המון פחדים, אנחנו מארגנים מסיבה כדי שנוכל להפגש ככה יחד כולם(החברה שלי, הגאון, ארגנה כך שזה יהיה הכי אגבי בעולם יותר נכון היא ארגנה את המסיבה מיוזמתה ומרצונה...)ואנחנו נפגשים לרגע לפני המסיבה, תוך כדי ההכנות וכבר יש הרגשה של כאילו תמיד הכרנו- צוחקים, מדברים על הכל ואז אני שומעת שהוא לא יגיע... ובסוף הוא מבריז מהעבודה כדי לבוא (ויש הטוענים בתוקף שהוא בא כדי לפגוש אותי.. (
) אנחנו מבלים יחד כל המסיבה (והכי רחוק זה חיבוק..אבל זה נהדר...) והולכים כל אחד לדרכו... ועוד שבוע עובר ואני אומרת לחברה שלי- יאללה, תעשי משהו כי שנינו כל כך בישנים שאנחנו צריכים עזרה, רק דחיפה קלה,והיא דוחפת והוא מתקשר ואנחנו מדברים כל ערב שעות בטלפון, וזה זורם ונהדר, והוא מגיע מעיר אחרת כדי לפגוש אותי (40 ד נסיעה)ו... כאן אני מתחרפנת. הוא משדר לי מצד אחד שהוא רוצה מאוד שטוב לנו ואנחנו נהנים וצד שני- רחוק לו, הוא לא מסוגל להיקשר, הוא מאוד מאוד עסוק (לומד, עובד, כרגיל...) ואני כבר לא מבינה אותו! אני באה לעיר שלו לפגוש אותו, והוא מבריז לי אחרי שהוא מנסה להוסיף עוד אנשים לבילוי שלנו, וכשהוא רואה שזה יהיה רק אנחנו הוא מוותר...!!! אז מה, מה הוא רוצה ממני או יותר מעצמו? למה הוא פוחד לניות איתי, למה הוא פוחד להתקדם? אני לא נושכת וטוב לנו יחד אז מה????? בקיצור גברים, נשים, מי שיהיה, מה הוא רוצה? מה אני עושה? מה אתם הייתם עושים?
יש לי סיפור, והוא קצת ארוך אבל ... ככה זה עם גברים...