האים בגלל שלא אשיתי צבא (כשה

gregp

New member
---->

הבחור אומר את דבריו בנימה חזקה ומסריחה של לעג. מבחינתי במצבנו המשתמתים צריכים לסבול ויש לתת העדפות לאלו שתורמים. רק שלצערי החברה שלנו די מעוותת ונותנת העדפות בכיוון הלא נכון.

pavel7791

New member

לי מאוד לבזבז סתם 3 שנים ולסבול את כל מסגרת הצבאית) יפגע בי במציאת עבודה?

TheTerminator

New member
תעשי לי טובה, אל תשפטי אנשים

יש אנשים שעל ההתחלה הצבא משייך אותם לקבוצה של דפוקים ואז אין להם חשק ואין ממש טעם שהם ייעשו צבא.

moshep1

New member

בהחלט כן. מי ש"כשה" לו "לבזבז סתם 3 שנים" לא צריך לבוא בטענות ול"התעלק". אגב, עם עברית כמו שלך יהיה לא קל למצא משהו סביר. משה

noybiz

New member
צבא ועבודה

ההפך, מספר גדול של מעסיקים יעדיפו להעסיק אותך מול שווה לך שעשה צבא. מכיוון שכאזרח שלא בורח למילואים אתה מועיל להם יותר. כשאני חיפשתי עבודה ראיתי הרבה מעסיקים שקפצו על העובדה שאני לא צריך לעשות מילואים, ואלה שלא קפצו על המציאה לא עשו סיפור מהעניין. אולי בהי-טק אנשים יותר פתוחים מאשר בענפים אחרים, לעומת זאת. העובדה שלא עשיתי צבא מעולם לא פגעה בי בשום דרך. הבעיה היחידה שאפשר להיתקל בה היא עבודה במשרדים ממשלתיים. אבל ברצינות, מי רוצה לעבוד במשרדים ממשלתיים?
.

pavel7791

New member
איזה כייף.יש מצב שבשל כך אני גם

יקבל משכורת גבוהה יותר?

למרות ש"כשה" לי לבזבז סתם

שתי דקות מחיי על כתיבת תשובה לפרזיט עלוב כמוך, אני אענה לך בכל זאת: הלוואי שכן. *למקרה שאתה לא יודע: "פרזיט" זה עלוקה, טפיל, מישהו שחי על חשבון אחרים, יודע רק לקחת ולא לתת, חושב שמגיעות לו רק זכויות ואין לו שום חובות... או בקיצור: חרא של בנאדם. אנחנו לא צריכים פה אנשים כמוך.

dkfjdleigk

New member
לא כולם יכולים להיות חיילים

ואת ההתחרטטות הלאומנית תשאירו בבקשה לפורומים של האיחוד הלאומי

למעלה