האים הצמח רוזמרין שמשרה שנה טובה

האים הצמח רוזמרין שמשרה שנה טובה

יכול לעזור גם בנחירות?ובכלל במהלך כמה זמן אפשר לשתות חליטת תה 3 פעמים ביום ?האים יש הגבלה אם רוצים לקחת אותו לשנה טובה למשל האם כל ערב ?

סופר נובה../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifהרוזמרין....

שתיית חליטת תה רוזמרין. הכמות הסטנדרטית. 30 גרם עלים מיובשים או 75 עלים טריים על 500 מיליגרם מים. אפשר לשתות 3 פעמים ביום. החליטה עוזרת במצבים של עייפות,ונדודי שינה. צמחי מרפא. פסיפלורה,מרגיעה ,חרצית מרגיע את הגוף ,בבונג ועלי פטל ,רוזמרין ופקעות-ורדים מפחיתים מתחים. תמציות פרחים. תמציות של היביסקוס ורוד,ופיספלורה מסייעות לנשים להשתחרר מטרדות יום יומיות ,תורמות לשינה טובה,שקטה ורגועה. ייתכן שרוזמרין יכול לעזור בנחירות. אולי טיר היקר יוכל לעזור לנו, ואולי מישהו\מישהי יאירו את עייננו.

Sonata Of Tears

New member
נחירות זה לא מחלה

גם אין כדורים נגד נחירות או תרופות כלשהן נחירות זה מצב נשימה של הגוף שלך או משהו כזה,יש מדבקות כאלו נגד נחירות ולזכרוני אין בהם שום חומר כימי,שבע לנסות. בכל מקרה תני לבעלך מכות אם הוא נוחר ,זה תמיד עובד,מנסיון

../images/Emo3.gifהבעיה שאני נוחרת ולא בעלי

וזה כולל דום נשימה .נבדקתי במכון לחקר השנה לפני 15 שנה .אז שבעלי יתן לי מכות??????????????????????????????????????????????????

avorly

New member
סופר נובה,

אם נבדקת לפני 15 שנים, כדאי ללכת שוב לבדיקה. עם השנים דברים משתנים בנו, ויתכן מאוד שגם אצלך- כמו יותר הפסקות נשימה בשינה. במקרה של החמרה ישנה אפשרות לישון עם מכשיר שמאלץ אותך לנשום (=לא כ"כ נורא כמו שנשמע), אבל הוא מסופק דרכם רק לאחר שביצעו את הבדיקות המתאימות, לראות אם את באמת זקוקה לו. הם בודקים אם יש פחות נחירות ואם איכות השינה עולה. הפסקות נשימה בשינה מסוכנות, כיוון שמגיע פחות חמצן לדם. אני בטוחה שאם תיצרי קשר עם מעבדת השינה תקבלי פרטים מדויקים.

bflygirl

New member
כמו כן יש היום גם דרכים יחסית

טיבעיות לטיפול בנחירות בקופת החולים רק צריך להתעקש אצל הרופא שימצא לך פתרון

דווקא היום בבוקר חזרתי ממעבדת

השנה בצריפין ואני מחכה לתוצאות ולאישור של המסכה .אני יודעת שיש את המסכה ואני מחכה.

למעלה