האים יש מקום לתביעה?(ארוך)

sugerbabe1

New member
האים יש מקום לתביעה?(ארוך)

זקוקה לדעתכן... אז ככה : במהלך הלידה ביקשתי (התחננתי)שיכניסו אותי לקיסרי, כבר חתמתי על הטפסים, כבר לקחו לי דם- הם מצידם לא הראו כל התנגדות וזה אחרי שהזריקו לי אפידורל פעמיים היו מיים מקוניאליים וראש של התינוק היה עדיין גבוה ולא ירד למטה.. שעתיים חיכיתי בחדר לידה מתפתלת מכאבים שיכניסו אותי לניתוח בסוף בא הד"ר ואמר שינסו בואקום ואים לא, יקחו אותי לקיסרי.- בסוף נולד בואקום. רק שהתוצאות של הלידה הן בלתי נסבלות מבחינתי, ולאחר סידרת בדיקות ארוכה שעברתי לאחרונה בהדסה עין כרם אלו התוצאות: 1- פיסורה קריעת שריר פי הטבעת ללא יכולת לעבור ניתוח (סיכוי סביר שהוא לא יצליח ואז לא תהיה לי כל אפשרות לשלוט בצרכים- סוג של נכות.) 2- קרעים מיילדותיים -קרעים באיזור הרחם - כאבי תופת ..אין אפשרות לעבור לידה טיבעית שוב. 3- לא מסוגלת לחזור כרגע לעבודה או להניק בשל הכאבים. זהו, אלו העובדות..ועכשיו האים אתן חושבות שיש מקום לתביעה? האים הייתן נכנסות לתביעה כזו שלשה חודשים לאחר לידה? האים היתה כאן רשלנות שלא הכניסו אותי לקיסרי? בקיצור....מה אתן חושבות. תודה הילה

אביטלתל

New member
נשמע נורא ../images/Emo10.gif

נסי לשאול גם במקומות הבאים פורום משפט ו[URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=419']רשלנות רפואית[/URL] באתר doctors רשלנות רפואית בתפוז אני לא יודעת האם מבחינה משפטית יש מקום לתביעה למרות שנשמע שלא כיבדו את רצונך אבל הנזק שנגרם לך (ואני משערת שגם לתינוק ואולי גם פגם בקשר ביניכם) הוא רציני ביותר. אני הייתי מנסה לברר את כל הדרוש לכך. שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה שהמצב ישתפר

בלינקה

New member
זה נשמע לי שווה פגישה עם מישהו

שמומחה בתחום של רשלנות רפואית. אפילו בתור עו"ד אני לא יודעת לתת לך תשובה טובה, כי אני ממש לא בתחום. על אחת כמה וכמה מי שאיננה עוסקת בעריכת דין בכלל.

Arfilit

New member
ראשית -

הייתי מתייעצת עם עו"ד שזה תחום המומחיות שלו (רשלנות רפואית). יעוץ איתו יגיד לך איפה את עומדת מבחינת סיכויי תביעה, איזה מסמכים אם בכלל את צריכה לאסוף וכו'. בכל מקרה, לא נראה לי שיש סיבה למהר ולהזדרז לתבוע. גם אם יש עילה - לא צריך להגיש תביעה מיד - ויש זמן להחלים, להתאושש ולאחר מכן להערך כראוי ולהגיש בזמן שיהיה לך הנוח ביותר (במגבלות תקופת ההתישנות). והכי חשוב - להשתדל להחלים ולדאוג לעצמך עכשיו ולא להציק לעצמך בענין. הבריאות שלך והטיפול בתינוק חשובים כרגע יותר מהכל. לדברים אחרים יהיה זמן אח"כ.

רות י

New member
ומכל מקום, גם עו"ד שזה תחום המומחיו

ת שלו, ישלח אותך בראש ובראשונה לקבלת חוו"ד מרופא גניקולוג מומחה, כדי לאמוד את נזקייך ולבחון האם היתה משום רשלנות בהתנהגות הצוות הרפואי בלידה שלך.

טיפוטף

New member
לא נורא בכלל.

שלחי לי מסר יותר מפורט ואשמח להשיב לך. מכל מקום, אכן לא כדיא לרוץ כל כך מהר לתביעה כזו, הנזק עדיין לא התגבש ואני בטוחה שכל רופא יגידלך להמתין עוד זמן מה עד שאפשר יהיה לאמוד את חומרת המצב. אני לא מגישה שום תביעה בגין רשלנות רפואית על נזק שאינו ברור לחלוטין, מגובש ומעל לסכום מסויים. ההוצאות לא מבוטלות (כמו שאת מתארת נדרשות חוות דעת של לפחות 2 רופאים ואולי עוד 1), ואם הקשר הסיבתי אינו מובהק, ספק אם כדאי להיכנס לכל העניין. מה לעשות, מבחינת סכומי הפיצוים שנפסקים בבית משפט, אנחנו לא אמריקה.... רק אתמול קיבלתי עדכון פסיקה של בימ"ש, שבו צויין שבתביעה של יורשי פרוצה שנרצחה בחניקה לאחר שנשברה הלסת שלה במכות אלה ע"י שוטרים (!) בשנת 1994 (מחריד, לא?) נפסק סכום של 700,000 ש"ח. אם זה לא היה מחריד, זה היה מגוחך.

מאז

New member
מסכימה להצעות ומוסיפה

תראי, זמן לתביעה עוד יגיע. שלושה חודשים זה בהחלט קרוב מדי (גם עו"ד יגיד לך את זה, כי כדאי שמצבך ייתייצב לפני שתוגש התביעה). מה כן: אלף - תתרכזי בלהחלים! להיות בראש של תביעה זה לחשוב ולהסתבך עם העבר. להיות בראש של להחלים זה ללכת לקראת העתיד, ולקוות שמצבך ישתפר כל כך שכבר לא יהיה לך כדאי לתבוע.. בית- אם את הולכת לבדיקות, או אפילו לרופא בגלל הכאבים, תשמרי את הניירת. לגבי האם יש קייס או לא- זה ממש לא רלוונטי מה אנחנו חושבות. בכל מקרה, לתביעה של רשלנות רפואית מצרפים חוות דעת של רופא שחושב שיש קייס (וזה, כמובן, גם עולה הרבה כסף, במיוחד אם מדובר ברואפ על שם, וכדאי לקחת כזה).

nubi

New member
קצת מהצד הרפואי

ניתוח קיסרי הוא ניתוח בטן לכל דבר. צריכות להיות לו אינדיקציות מאוד ברורות. כנראה שבמקרה שלך לא היו או שהזמן שהיה לוקח להם להכניס אותך לניתוח היה רב מדי, וכבר היה חשש לחיי העובר. בכל מקרה, אם יש אפשרות להוציא את העובר בלידה מכשירנית-זו האופציה העדיפה. ואגב, גם אני עברתי כמעט אותו דבר. וואקום שהשחית לי את האיזור.

ואקום נחשב בחלק מהמקומות בעולם

לרשלנות רפואית. סתם לידיעה. אם תרצו סימוכין לזה, אני אצטרך לברר.

למעלה