האים להיות רווק בן 36 ללא חברה זה נ

bilkova

New member
האים להיות רווק בן 36 ללא חברה זה נ

זה נורמלי? אני רווק תל אביבי שנראה טוב ובאמת שאין לי כוח לקשר רציני כנראה אף אחת עדיין לא עשתה לי את זה (ב 4 שנים האחרונות שאני רווק) האים עלי להילץ?

זמשוש

New member
אם לדייק בהגדרה...

אתה גרוש...? יש לא מעט גרושים בגיל שלך שלא מחפשים קשר רציני ומעדיפים "להינות" מהחיים כרווקים. נורמלי? לא יודעת להילחץ? אם בא לך...

bilkova

New member
לא גרוש (רווק) ולא לחוץ רק מתעניין

ובכל מקרה תודה

סימפתי

New member
bilkova אתה בהחלט נורמלי!

bilkova שלום אתה בהחלט נורמלי מבחינת בריאות הנפש. לגבי נורמה ממוצעת? ממוצע הנישואים אצל גברים רווקים יהודים בארץ, הולך ועולה (27 עד 29 שנים). עם זאת, אם ברצונך להיות אבא ולגדל ילדים? עליך לעשות חשבון נפש לגבי פער הגילים בגיל התבגרות של הילד. בהצלחה!

omri120

New member
נו באמת..סימפתי

איזו מין תפיסת עולם יש לך? "אם ברצונך להיות אבא ולגדל ילד,עליך לעשות חשבון נפש לגבי פער הגילים" אז מה את רוצה?? שבנאדם שעוד לא ממש מרגיש מוכן נפשית ופיזית,לגדל ילד....שיביא אותו בכוח לעולם,ואחרי זה יהיה חרא של אבא? אם בגיל 50 הוא רוצה להביא ילד ,והבריאות שלו טובה מאוד,הוא רענן,נראה מצויין וכו'..אז שיביא אז. ממתי בן אדם חי לפי מספרים או תאריכים?? קישקוש מקושקש

זמשוש

New member
סליחה על הטעות

זה מה שהבנתי מהסוגריים שלך..חשבתי שרק ב4 שנים האחרונות חזרת לרווקותך. אני אישית נעצבת כשאני שומעת על גברים מעל גיל 35 שעדיין מתפרפרים ולא חושבים על התמסדות והבאת ילדים...

mika tal

New member
"אין לך כוח לקשר רציני"?

ואתה עוד מתלונן שאתה רווק?? "תתבגר פן תאחר"... ולא, אני לא מדברת מבחינת גיל...

א ו ט י

New member
הכי נורמלי בעולם!!!

אני איתך לגמרי... מבינה את חוסר החשק וברור לי שזה יעבור לשנינו כשיבוא המישו הנכון...

magenta73

New member
אם אין לך כוח לקשר רציני,

זה באמת מפריע לך שאתה רווק?... כי לא נראה לי. והאם זה נורמלי? כן. נורמטיבי? האמת, שגם זה כבר מתקרב לכן...

למעלה