האים לקנות כרטיס להופעה או לחכות?

ZIV E

New member
האים לקנות כרטיס להופעה או לחכות?

מחכה לתשובה. תודה מראש

Seasonal Beast

New member
לקנות.

ההופעה עדיין לא התבטלה, וכן יש מקום[פארק הירקון]. מקסימום הסתכנת בטלפון לקסטל. שבוע טוב, וברוך הבא

סריט

New member
הצלחתי לתפוס את קסטל!

אנבליוויבל! כל הזמן תפוס שם, משחקים אותה הארד טו גט. קיצור ההוא חרטט לי שיש הופעה 200 אחוז, ושהם הגורם המרכזי שיודע אם יש הופעה או משהו, ויש הופעה ב31 ליולי. אמרתי לו- "אז למה אין פרסום?" [נוקבת, I KNOW] אז הוא עושה לי- "אין פרסום?! מה זה אין פרסום?!" אמרתי לו, "טוב עזוב, יש כרטיסים בכלל?" -"אין כרטיסים עדיין" "אבל אמרתם שבאמצע אפריל יהיו" -"טוב אבל לוקח זמן עד שהם מגיעים, את יודעת.. את רוצה להזמין?" הייתי צריכה להגיד לו שעכשיו על פי השיחה הזאת אני דוחה את הניתוח שלי ואם בסוף לא תהיה הופעה הרופאים מאוד יכעסו, אבל הם ממש הפתיעו אותי בזה שהם אשכרה ענו לטלפון, אז לא הספקתי להתארגן על עצמי. [אם לא הבנתם, לא הייתי לוקחת את קסטל בתור המקור הכי אמין, הם רוצים למכור, נקודה.] להתקשר לשוקיש?

plants and rags

New member
שוקי מחכה לשיחה.

לא נוקבת מספיק, התכונני יותר טוב לשוקי. כמה מעצבנת ההודעה שלי מ-1 עד 10?

סריט

New member
לא. אתה קיבלת את הכרטיס שלך?

תראה מה כתוב בזה של מוריסי בקסטל- שלום לכולם טרם נקבע סופית אם המופע ייערך בפארק הירקון או באיצטדיון רמת גן הסמוך . לכן גם טרם הודפסו הכרטיסים. ברגע שיגיעו הכרטיסים תפורסם הודעה באתר ומי שכבר רכש כרטיסים באתר- יקבל הודעת מייל. בכל מקרה , מהרגע שיגיעו הכרטיסים ניתן יהיה לאספם במשרדנו ברח' אבן גבירול 153 ת"אעד יום לפני המופע ואם לא הגעתם לקסטל עד יום זה - מועברות המעטפות אוטומטית לקופה ואינכם חייבים להודיע מהיכןן תקחו את הכרטיסים. תודה על סבלנותכם והבנתכם.

סריט

New member
מה עם שוקי?

שוקי זה לא השוקולד הזה עם הפצפוצים? זה היה טעים, למה לא מוכרים את זה יותר?

סריט

New member
מה זה משנה, גם ככה אין את זה יותר

בטח הם הורידו את זה בתירוץ שלא מספיק קנו, או שקנו רק 200 קופסאות, ואת השוקולד לבן קנו 5000, אז הם שקלו לבטל את הפצפוצים ולהביא תוספת גדולה אחרת במקום

למעלה