האימו של כל ההפגנות

mor000

New member
האימו של כל ההפגנות

אתם יכולים להגיד שהם פריקים, אבל כל עוד הם יצליחו להביא את להקת טוקיו הוטל שוב לישראל, למעריצים לא אכפת מה תחשבו עליהם * אז השבוע הם ערכו עוד הפגנה * ראוי להערצה, לא? מאת: דנה שמש [email protected] רגע אחרי שקוראי מעריב לנוער בחרו בלהקת טוקיו הוטל ככוכבים הבינלאומיים הגדולים ביותר השנה, התאגדו חברי מועדון המעריצים שלהם ויצאו לרחוב להפגין למען החזרת הלהקה האהובה להופעה נוספת בישראל. בהתחלה לא מצאתי את החבר'ה שבאו לצומת עזריאלי כדי להשמיע את קולם, אבל אז הם התחילו להשתולל, ולמרות חוש הכיוון המאותגר שלי, מצאתי אותם בקלות. לא היה קשה לפספס אותם, אחרי הכל. יותר ממאה נערים ונערות לבושים בשחור החזיקו שלטים במטרה להשיב ארצה את הלהקה עם השיער הכי גבוה בעולם. "אנחנו מפגינים כדי שהם יחזרו להופיע כאן שוב", מסבירה אורטל מילר בת ה17-, ממייסדות האתר של הלהקה בארץ. "אם הם חזרו לעוד מלא ארצות בפעם השנייה, למה לא לישראל? זה לא רוצות אותם פה עכשיו. במרץ יש להם סיבוב הופעות נוסף. שיגיעו לישראל אז". לקחתם את עניין האתר ברצינות... "כן, זה אתר בינלאומי בשתי שפות. ממש שילמנו עליו מהכסף שלנו. יש לנו צוות של 30 אנשים שאחראיים על פרסום, פורומים ועוד מלא דברים". איך הצלחתם להביא כל כך הרבה אנשים להפגין? ננסי בודגוב, בת :15 "בגלל שאלה מעריצי טוקיו הוטל, אנחנו מגובשים ומאוחדים. אחרי הכל הצלחנו להביא ואתם להופיע בארץ לפני שלושה חודשים בגלל העצומה שהכנו, אז ידענו שיבואו לפה הרבה גם היום". לאה אלישקוב, בת :14 "אנחנו ממש מתחברות למוזיקה שלהם, זה נוער שמדבר לנוער". ולריה בייניש, בת :16 "קחי בחשבון שכולם בלהקה בני 18, והם כותבים ומלחינים הכל בעצמם. אפילו הצלחנו להביא כתב גרמני שנמצא בארץ לסקר את ההפגנה הזאת". בזמן שאנחנו מדברות, שאר החבורה מנופפת בשלטים ולצרוח אל העוברים ושבים דברים לא מובנים. האם זו היתה גרמנית או שזה רק נשמע ככה? העיקר שיש להם תושייה, ובקצב הזה אני לא אתפלא אם גם אולמרט יתפנה מעיסוקיו כדי לדסקס על הלהקה. הכתבה המלאה בגליון מעריב לנוער שיצא היום!

Just Anna

New member
אימו ? סליחה ?

תגידו לי אתם ילדים קטנים או משהו ? מה זה ההכללות המטופשות האלה ? בכל מקרה אני שמחה שעשיתם סוף סוף כתבה שאיכשהוא כוללת בתוכה את המילים טוקיו הוטל .. ולא סתם פוסטר , המעריצות לא מטומטמות וניזנות רק מתמונות את יודעת .. לפחות שער אחד עשיתם להם .. ומה זה אני מצטערת שאני מתלוננת כל כך הרבה אבל זה פשוט עצוב שחובה לתקוע את האימו וכל ההכללות הפשוט מטומטמות האלה . טוקיו הוטל ? זה לא אימו . MCR זה אימו , פאניק ! - זה אימו , אבל טוקיו הוטל ? זה פשוט לא אימו .. אני מצטערת , אבל אני מאוכזבת .

Just Anna

New member
שאם להקה היא להקת -רוק-

זה ישר הופך לאימו , וכל המעריצים הם אימו קשוח ואפל !!!1

mor000

New member
אז אם ככה...

בתחילת ההודעה די התלוננת שיש הכללות אבל אחר כך אמרת שפאניק זה אימו... הכללה זה כשאת קוראת לקבוצה כלשהי בשם כלשהו, מכניסה את כולם תחת שם אחד. מה שונה במה שאת עשית בהודעה הזאת לכותרת הכתבה? אם את נגד הכללה וקריאה בשמות כמו "אימואים", אני איתך. אם את חושבת שהמעריצים של טוקיו הוטל הם לא אימואים אבל המעריצים של MCR הם כן... אז פשוט תקראי את 7 המילים הראשונות בהודעה שלך. מלבד זאת, לא יצא לי לקרוא את הכתבה [עוד לא קיבלתי עיתון] אבל איפה הוזכר שם שהמעריצים של טוקיו הוטל הם "אימואים" או "פריקים", פה בכתבה המקוצרת, לא ראיתי שמוזכר כזה דבר...

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif מסכימה.

אני לא מבינה למה אנשים ישר אומרים טוקיו הוטל ואומרים שהם אימו.. טום מתלבש כמו אימו?! לא.. גיאור וגוסטב- לא! ועם ביל כן.. זה לא הופך אותם ללהקה אימויית...!!!!!!!!

סליחה, אבל אין לי מושג מה הקשר

להקת אימו זו לא להקה שחברי הלהקה בה מתלבשים כמו אימואים.

../images/Emo216.gifלא הבנתי אותך..

*נמ, יש פורום למעריב לנוער! מגניב..חח* אמ אומרת שאת לא אוהבת את המילה "אימו", שזה לילדים קטנים. אבל תכלס את פשוט באה להגיד מה שאת חושבת, שטוקיו הוטל זה ל-א אימו, אבל שאר הלהקות שכתבת כן? מה ההגיון פה?
ובתור מעריצה של MCR, אני יכולה לקפוץ ולהגיד שהם לא "אימו", אבל אני אסתום. וגם MCR עושים שירים עם תוכן, מסרים, כל החבילה.

תקשיבי, ../images/Emo29.gif אם כל הכבוד ללהקה האהובה עלייך [והם כן להקת אימו, מבחינת סגנון מוזיקה ולא מבחינת אופי/לבוש/ ווטאבר], מעריב לנוער הוא לא שירות לציבור מעריצות טוקיו הוטל וגם אם אנחנו *לא* מפרסמים כתבות ושערות של טוקיו הוטל כל חודש זה לא כזה טרגי, אז די היחס המזלזל הזה. ומה זאת אומרת "המעריצות לא ניזנות רק מתמונות"? זאת להקה, זה לא אוכל או סמים O__O

SpongBobit

New member
הם לא להקת אימו !

הם ממש לא, את יכולה להסביר למה את חושבת ככה ?

וובכן../images/Emo29.gif ככה הם נתפסים לי מבחינה מוזיקלית/= אני לא יודעת אם זה הדבר הראשון שצריך לעלות לראש שמדברים עליהם, אבל יש סממן מסוים של אימואיות[איזה משפט לא הגיוניXD]. זה לא דבר רע או משהו. גם השואו שלהם נורא אימואי, לווא דווקא הבגדים, ואת לא יכולה לומר שזה לא נכון ברמה מסוימת [ברור שאת יכולה, אבל אני פשוט לא אסכים איתךP=]. בכל מקרה, לא אמרתי את זה מכוונה להעליב, פשוט מעצבן אותי שמסתייגים כל הזמן משימוש במושגים כמו 'אימו- רוק' וכאלה בטענה של "מה זה ההכללות והסטיגמות האלה' ואומרים במקום זה דברים כמו 'הארדקור פאנק' או דברים שנשמעים יפה כי תכל'ס זאת גם "הכללה" ../images/Emo122.gif

SpongBobit

New member
.

הם לא מנגנים מוזיקת אימו, וממש לא מתלבשים כמו אימואים P:

למעלה