האינטרנט בנסיגה רצינית!!! מי מרים א

האינטרנט בנסיגה רצינית!!! מי מרים א

אני זוכר במונדיאל 98 היה מלא אתרים שאפשרו להוריד למחשב את הגולים שהובקעו במהלך המשחקים. אבל הפעם - יוק!! למרות שחיפשתי הרבה עוד לא מצאתי ולו אתר אחד שמאפשר לצפות ולהוריד למחשב גולים של המונדיאל. האתר של פיפ"א עצמה גובה כסף (20$) לצפייה בקטעי וידאו, וגם זה אני חושב לא להורדה רק לצפייה זורמת. בכלל פיפ"א הפעם ירו לעצמם ברגליים חזק מאוד, גם מיקמו את המשחקים באסיה, דבר שאינו מאפשר לרוב צופי העולם לצפות במשחקים בצורה ובשעות נורמליות, גם החשיכו מסכים בחבילות כבלים שאנשים מנויים עליהם, גם גובה כסף לצפות באתר שלהם בקטעי וידאו. לדעתי עברו את הגבול. בכל אופן אני מציב פה אתגר לכל חברי הפורום, חייב להיות לפחות 20-30 אתרים בעולם שמעלים את הגולים לרשת, תמצאו אותם!!! לא מצאתם??? אולי מישהו ירים את הכפפה יקליט מ-5+ ויעלה לרשת לטובת אלו שאין להם טלויזיה, או לסתם אספנים שמעונינים לצבור את הגולים במחשב.

אני יכול להגיד לך באיזה ערוצים יש

את המשחקים באנטרנט: canal sur-ספרד TV terra-ברזיל שבו ראיתי 20 דקות מהמשחק של איטליה ואקוודור באיכות מצויינת יחסית ויש עוד כמה שמראים בהם ללא שום חסימה

גלי29

New member
הרהורים על מונדיאל 2002 וקצת עלי

רק רציתי להגיד שלדעתי השנה מהמונדיאל כבר זה שלמי שאין לוין לא יכול לראות והמשחקים שהם בבקר... מה אני אגיד לכם זה לא שעה לכדורגל... ואין מה לעשות צריך ללכת לעבודה ואני לפחות עובדת השנה חצי משרה אז עוד תמשחק השלישי יכולה להספיק לראות אבל לרוץ לחפש חברים עם יס בשתיים ורבע עם תינוקת קטנה זה בכלל לא פשוט וגם במקום שיהיה אפשר לראות באינטרנט או בכבלים או בערוץ אחד יש בלעדיות של ההקרנה רק ללוין ולך תמצא בית עם לוין שלא הולך לעבודה ב98 אני זוכרת שעוד לא היתה לנו טלויזיה אחכ באליפות אירופה היתה טלויזיה אבל לא היו כבלים אז שוב הלכתי ל´רעות´ בשדות זרים השנה יש כבלים אבל דוקא הם לא משדרים אפילו לא בתשלום נוסף חד פעמי... וצריך לשמוע תעידכונים ברדיו וזה כלכך מבאס שאי אפשר לראות אז התרוצצתי אצל חברותי כדי לראות תמשחקים טוב נעים להכיר אני אכנס מידי פעם לפורום הזה כדי להתלהב איתכם והקבוצה האהודה שלי מאז שאני זוכרת תצמי (ואני אוטוטו בת שלושים) כשהייתי רוצה לעצבן את אחי הגדול היא גרמניה
ככה זה התחיל וככה זה נשאר אז יאללה שיהיה הרבה מתח אקשן וכסאח של כדורגל

דן צ

New member
ורק בגלל גרמניה את.............../images/Emo106.gif

אורחת הכבוד שלי כאן בפורום , כולם כאן אוהדים את כולם אבל המשותף שלהם הוא שינאת גרמניה ואני כאן במיעוט עם עוד שניים אוהדי גרמניה אז אני מקבל בברכה עוד "לוחמת" לכוח. חוץ מזה שסיפורך נגע לליבי האמת, ואני מתאר לעצמי אותך עם תינוקת מתרוצצת אצל זרים רק כדי לראות את המונדיאל
לא נעים בכלל , ליבי איתך , אבל לי יש "יס" ואני עוד חודש עובר דירה אז אני בין העבודות שנפל בול על המונדיאל איך זה ???? הא???

castroman

New member
מה איתי???

אני אוהד צרפת (בעיקר) אבל במקור אני אוהד ג-ר-מ-נ-י שרוף!!!

guyp2

New member
מה קורה לכם אנשים !!

גרמניה??? צרפת ??? אולי גם אוסטריה?? לא מצאתם נבחרות יותר אנטישמיות?? סתם סתם.. בצחוק.. אבל אל תגידו לי שאתם לא אוהדים את צרפת בגלל שהיא לקחה ת´גביע פעם שעברה.. מעניין... הם רק לקחו אליפות ונהיו להם מלא אוהדים ... וואי הדבר הכי מעצבן בעולם זה הצבועים האלה שאוהדים את הכי טובים ..

נו ברור

תראה למשל כל האוהדים של ברזיל ממתי הם אהבו אותם? משהם זכו במונדיאל ב 1994 אני זוכר כמו היום איך אחרי שהם זכו כולם פתאום אהדו את ברזיל בקופה אמריקה ובמונדיאל 98 ובשאר המפעלים אותו דבר מנצסטר יונייטד כולם אוהדים אותה למה? מאז הטריפל1999 או הדאבל ב 1996 אני אגב גם אוהד יונייטד-אבל!!-מעונת 1995 -שהם הפסדו לבלקבורן -אפילו שאז הייתי בן 10 .... ואני אוהד את ארגנטינה-(ועל זה אתם לא יכולים להגיד שום דבר-חה חה חה!) יאללה ארגנטינה !!!!!!!

גלי29

New member
חלק מהתענוג של

להיות אוהדת של קבוצה לא פיבוריטית כמו גרמניה זה לקבל תגובות כאלו....

Forza Italia

New member
ואני לא סובלת את צרפת

בגלל שהם גנבו לאיטליה את גביע אירופה לפני שנתיים. ואת גרמניה אני לא סובלת לא בגלל אנטישמיות ולא בגלל שום סיבה פוליטית, פשוט בגלל שהם משחקים כדורגל יקי, פוצי, טכני, כמו רובוטים בלי טיפת רגש ויצירתיות. את ברזיל אני מסמפטת פשוט בגלל שהם משחקים כדורגל יצירתי ומעניין, פשוט מרגש לראות משחקים שלהם, ולהתלהב מכדורגל. וגלי - את ממש צודקת. אני לא פתחתי את 5+ ב"יס", מהסיבה הפשוטה שאני עובדת וגם ככה אין לי מתי לראות משחקים. אז אני מסתפקת בתקצירים בערב. מה שמעצבן בתקצירים, זה שהם מפרשנים אותם אחרי שהמשחק כבר נגמר, והם יודעים את התוצאה, אז אין פרשנות מתלהבת, אלא במין טון לקוני כזה "והנה ויירי מבקיע את השער השני במשחק...."

shira245

New member
גם אני לא סובלת את צרפת..

ואנצלנו בבית פתחנו את 5+ רק לחודש 1 למונדיאל. אבל לנו יש כבלים ולא יס. אז.. והשנה איטליה תיקח את הגביע!!! גם בגלל שהיא נבחרת מ-ע-ו-ל-ה וגם בגלל שבהמשך צריכות להיות לה יריבות יותר קלות,שהיא אמורה לנצח..והיא תנצח!

Forza Italia

New member
שירה, נראה לי אני ואת.....

פותחות נבחרת מעודדות לאיטלקים......

shira245

New member
יאללה......./images/Emo86.gif D-: ........

ואני לא אוהבת את צרפת כי אני לא אוהבת את סיגנון המשחק שלהם,הם פשוט לא.. אני מעדיפה את איטליה...! הכי חבל שהולנד לא במונדיאל הזה.....

yuyu yop

New member
בזה את צודקת!!!

הולנד היא הקבוצה אני אוהד שרוווווווווווף של הולנד

דן צ

New member
מה יש לכם מצרפת??

למה אתם שונאים אותם? בגלל הוינריות שלהם בארבע השנים האחרונות?? אני לא אוהד את צרפת אבל חושב שיש להם שחקנים מעולים בקנה מידה עולמית , עם כל הכבוד לריבאלדו או לרולנדו או טוטי הם לא הגיעו למחצית למה שהגיעו שחקני צרפת הן במפעלים הבין לאומים והן בקבוצות הליגה שלהם , למשל תיירי הנרי בארסנל גם זכה בדאבל וגם הוא מלך השערים באנגליה או זינאדין זידאן שהוא גם זכה באליפות ספרד וגם בליגת האלופות עם ריאל מדריד עם גול מדהים.

גלי29

New member
וואלה בכלל לא ידעתי../images/Emo3.gif../images/Emo166.gif

שאפשר לפתוח תערוץ 5+ רק לחודש משום מה חשבתי שזה מחיב חבילה של עוד ערוצים ושזה אפשרי רק ב-יס בכל מיקרה עכשיו פתחתי תערוץ מספיק לרוץ מהיום גם אני בענינים!!!! אני עוד אספיק לראות את פולין קוריאה וגם את היתר אני מתכונת להקליט זהו עכשיו גם אני מתלהבת!!!!!

גלי29

New member
מצטערת שההודעה יצאה

קצת מבולבלת בהתחלה התכונתי לומר שלדעתי המונדיאל השנה פחות מלהיב מהשנים הקודמות בגלל כל מה שצינתי בהודעתי הקודמת אבל אולי זה רק ההתחלה ואחרי שיהיו שידורי הרבע והמחצית אז ההתרגשות תגדל...

מוחה על מה שנאמר לגבי ברזיל

כבר רשמתי על זה,שאהדתי לנבחרת הזו נובעת בעיקר מטעמים משפחתיים. דחפו אותי אליה כבר מגיל צעיר. יש לי 3 חולצות משחק,מהשנים 1970,94,ו-98.(ה-98 נהרסה לי בהמלך טיול....) את כל החולצות קיבלתי מהמשפחה+כובעים וצעיפים. הייתי בחצי הגמר של 98 ברזיל-הולנד במארסיי. עוקב אחרי הליגה בברזיל,ומכיר הרבה מאוד נציגים. מאוהב בציבור הברזילאי אותו פגשתי במהלך משחקי הגביע העולמי:בפאריז ובמארסיי. אספתי(או אספו)לי חומר על הנבחרת מגיל קטן. בקיצור:אני מגדיר עצמי אוהד ברזיל מארה"ב 94 בו הייתי נשאר ער לראות את כל המשחקים(חוץ מברזיל-הולנד בשמינית...נירדמתי....גררררר)....

למעלה