האינטרנט הרג לי את הילד

אלוני.

New member
האינטרנט הרג לי את הילד

כך אומרת אימו של הנער מאשקלון שנרצח אמש. לא הכרתי את הנער האומלל שהלך בתום לב בעקבות ליבו אל מותו. האינטרנט לא הרג את הילד, חבורה של רוצחים שפלים ועלובי נפש הרגו אותו.

zed246

New member
הילד הרג את הילד.

טוב, אפשר בהחלט להאשים את ברק, וגם את שרון, שגרמו לכך שכל אדם שייכנס לראמללה ייהרג. אפשר גם להאשים את הרוצחים וזה אפילו יהיה נכון לגמרי. אבל יש לי שאלה, שאולי תעורר כעס ואי הבנה אבל שאלה טובה ואמיתית - איך אותו נער בן 16, עם שכל בקודקודו, הולך לראמאללה? מי שמע על כזה דבר? מה הוא לא שמע שני חיילים עברו שם לינץ` ומתו? מה הוא לא שמע שיש אינתיפאדה? מה הוא לא שמע שכרגע הערבים יותאים מגדרם לעצבן ולהרוג אותנו יותר מכרגיל? שאלה שחשוב לשאול.

שרוף

New member
כשה דוב`לה עומד השכל יורד לת....

כשההורמונים משתוללים לא תמיד עובד השכל במיוחד אצל בני הטיפש עשרה. חורה לי מאוד שרוצחים גם את האינטרנט.

אלוני.

New member
zed

כל מה שאמרת לא משנה את העובדה שהילד נרצח בידי חברוה של רוצחים שפלים. מכיוון שאין הקלטה של מה שנאמר לו הרי לא ברור שאכן היא הזמניה אותו לרמאללה והוא נענה, יתכן כי אמרה לו שהיא גרה במודיעין או במכבים או בכל ישוב אחר ובדרך עצרה והרגו אותו. הרי יכלה באותה מידה לעצור במזרח ירושלים ואני לא מניח שהוא היה יודע היכן הוא. ונראה לך שילד בן שש עשרה יודע לאן היא לוקחת אותו? מרגע שנענה לקריאת ליבו נגזר דינו, אל תיתן הנחות לרוצחים שפלים.

למעלה